• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • usnje in kože - industrijski stroji

Rezultati za

Usnje in kože - industrijski stroji - Uvoz izvoz

 1. EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah cutters for plastics, automatic cutters, Foam cutting machines, Water jet cutting - machines. Sedež podjetja je v kraju Bielefeld, Nemčija.

 2. COS.T.A. SRL

  Italija

  COS.T.A. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Montebello Vicentino, Italija.

 3. HELION SARL

  Francija

  HELION SARL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjeni izdelki - industrijski stroji, Šivalni stroji, hišni, Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjeni izdelki - industrijski stroji, Šivalni stroji, hišni, Sewing machines for leather. Sedež podjetja je v kraju Sainte Magnance, Francija.

 4. BARNINI S.R.L.

  Italija

  BARNINI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Leatherwork - industrial machinery. Sedež podjetja je v kraju Castelfranco Di Sotto, Italija.

 5. PACO BAZÁN

  Španija

  PACO BAZÁN, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Dekorativne tkanine, Konfekcija - stroji in oprema, Broširanje, knjigoveštvo in končna obdelava, sewing machines, Dekorativne tkanine, Konfekcija - stroji in oprema, Broširanje, knjigoveštvo in končna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Ubrique-Cádiz, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MACHINERY AUTOMATION SRL

  Italija

  MACHINERY AUTOMATION SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah sole workshop machines and apparatus, heel counter bevelling machines. Sedež podjetja je v kraju Legnano, Italija.

 2. LE RELAIS DU CUIR

  Francija

  LE RELAIS DU CUIR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju La Roque D'anthéron, Francija.

 3. REGOR CREATIONS

  Francija

  REGOR CREATIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Andrezé, Francija.

 4. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

  Nemčija

  GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Usnje, kože in krzna, Usnjena galanterija, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice, Potovanje - artikli, Usnje, kože in krzna, Usnjena galanterija, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice, Potovanje - artikli. Sedež podjetja je v kraju Gammertingen, Nemčija.

 5. KABAKLIOGLU DERI KOSELE

  Turčija

  KABAKLIOGLU DERI KOSELE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Usnje, kože in krzna, Shoe leather, Usnje, kože in krzna, manufacturing of leather for shoes. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 1. SCHUH SCHELL

  Nemčija

  SCHUH SCHELL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Obutev, Čevlji za šport in prosti čas, Usnje in kože - industrijski stroji, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Obutev, Čevlji za šport in prosti čas. Sedež podjetja je v kraju Bisingen, Nemčija.

 2. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Avstrija

  MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Usnje, kože in krzna, Usnje, kromasto, Usnje za oblačilno industrijo, Obutev, Usnje, kože in krzna, Usnje, kromasto, Usnje za oblačilno industrijo, Obutev. Sedež podjetja je v kraju Innsbruck, Avstrija.

 1. IVEAPROD-COM

  Moldavija

  IVEAPROD-COM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah ox leather, beef slaughter, Cow hides. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 2. SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH

  Nemčija

  SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Usnje, kože in krzna, Usnjena galanterija, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice, Potovanje - artikli, Usnje, kože in krzna, Usnjena galanterija, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice, Potovanje - artikli. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 3. INTRASKINS

  Belgija

  INTRASKINS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje, kože in krzna. Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Usnje in kože - industrijski stroji, deposit. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 4. L&L STUDIO

  Turčija

  L&L STUDIO, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice. Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Usnje in kože - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. RKK MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  RKK MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - strojna orodja, Obutev, Čevlji za šport in prosti čas, Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Obutev, Čevlji za šport in prosti čas, Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Pirmasens, Nemčija.

 6. MARTIMAR -M

  Moldavija

  MARTIMAR -M, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah leather, leather and skins export. Sedež podjetja je v kraju Ungheni, Moldavija.

 7. KADIC

  Belgija

  KADIC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Usnjeni izdelki - industrijski stroji, Usnjeni izdelki - industrijski stroji, supplies for leather goods. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 8. RACCAGNI GROUP S.R.L.

  Italija

  RACCAGNI GROUP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Modni dodatki. Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice, Usnje in kože - industrijski stroji, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice. Sedež podjetja je v kraju Palazzolo Sull'oglio, Italija.

 1. SPELTO S.N.C.

  Italija

  SPELTO S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Strojenje - industrijski stroji, Krzno - stroji in oprema, Strojenje - industrijski stroji, Krzno - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 2. VITALCHIMICA ITALIANA S.R.L.

  Italija

  VITALCHIMICA ITALIANA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Anorganska kemija - surovine in derivati. Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Kemija, organska - surovine in derivati, Usnje in kože - industrijski stroji, Kemija, organska - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Fucecchio, Italija.

 3. M.L.M.

  Italija

  M.L.M., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Verige. Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki, Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Valganna, Italija.

 4. CANTINI LORANO S.R.L.

  Italija

  CANTINI LORANO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki, Tehnični tekstil, Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki, Tehnični tekstil. Sedež podjetja je v kraju FIRENZE, Italija.

 5. BAGGIO TECNOLOGIE S.R.L.

  Italija

  BAGGIO TECNOLOGIE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Strojenje - industrijski stroji, Krzno - stroji in oprema, Strojenje - industrijski stroji, Krzno - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tezze Sul Brenta, Italija.

 6. BIGNAMI MICHELE

  Italija

  BIGNAMI MICHELE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki. Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjeni izdelki - industrijski stroji, Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjeni izdelki - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Vigevano, Italija.

 7. LETA S.R.L.

  Italija

  LETA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki. Deluje tudi v panogah Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjena galanterija, Usnje in kože - industrijski stroji, Usnjena galanterija. Sedež podjetja je v kraju Noventa Padovana, Italija.

 8. FILIZ MAKINA SAN VE TIC AS

  Turčija

  FILIZ MAKINA SAN VE TIC AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Obutev - industrijski stroji, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 9. LAMEBO S.R.L.

  Italija

  LAMEBO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Strojenje - industrijski stroji, Krzno - stroji in oprema, Strojenje - industrijski stroji, Krzno - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Leinì, Italija.

 10. ESCOMAR ITALIA S.R.L.

  Italija

  ESCOMAR ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Usnje in kože - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Strojenje - industrijski stroji, Krzno - stroji in oprema, Strojenje - industrijski stroji, Krzno - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Arzignano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno