• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vlečnice- sedežnice in žičnice

Rezultati za

Vlečnice- sedežnice in žičnice - Uvoz izvoz

 1. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SHZ Sächsische Hebe- und Zurrtechnik GmbH in Großröhrsdorf near Dresden has been at your service since 2002 in the search for high quality products manufactured in Germany. We manufacture lashing straps, lifting belts and round slings and are one of the most prominent companies in Europe in this area. It is not just because of the quality of our lashing straps, the other products from our range and our excellent service that we offer that we have continued to grow over the past few years and are constantly expanding our range and our service portfolio. We offer a number of solutions in the following areas: Load securing, textile slings, chains and cables, lifting devices.

 2. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EUROSTONE HERMELER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Transportne naprave in sistemi. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za oblikovanje kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Železniški material in oprema, Najem industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Haltern Am See, Nemčija.

 3. DOPPELMAYR SEILBAHNEN GMBH

  Avstrija

  DOPPELMAYR SEILBAHNEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Deluje tudi v panogah Transportne naprave in sistemi, cable car/gondola, Transportne naprave in sistemi, cable car. Sedež podjetja je v kraju Wolfurt, Avstrija.

 4. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Italija

  C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vlečnice, sedežnice in žičnice, industrial systems, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Acqui Terme, Italija.

 5. ZINGRICH CABLETRANS GMBH

  Švica

  ZINGRICH CABLETRANS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Reichenbach Im Kandertal, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AQUARIUS GERMANY GMBH

  Nemčija

  AQUARIUS GERMANY GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Transportne naprave in sistemi. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Reprografija - stroji in oprema, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Reprografija - stroji in oprema, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 2. POMA (SA)

  Francija

  POMA (SA), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Deluje tudi v panogah cable cars - systems. Sedež podjetja je v kraju Voreppe, Francija.

 3. KUKA AUTOMATISERING + ROBOTS

  Belgija

  KUKA AUTOMATISERING + ROBOTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Deluje tudi v panogah Vlečnice, sedežnice in žičnice, Robotika, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Robotika, software, positioners. Sedež podjetja je v kraju Houthalen, Belgija.

 4. ZURRFIX GMBH HEBE- UND ZURRGURTE

  Nemčija

  ZURRFIX GMBH HEBE- UND ZURRGURTE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Deluje tudi v panogah Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Dornstadt, Nemčija.

 5. ATELIER DUMON

  Belgija

  ATELIER DUMON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Deluje tudi v panogah Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, car parking system, machine building, pallet movers. Sedež podjetja je v kraju Brugge, Belgija.

 1. CROSBY EUROPE

  Belgija

  CROSBY EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Deluje tudi v panogah Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, hydraulic lifts, electric lifts, lifts and hoists for the building trade. Sedež podjetja je v kraju Heist-Op-Den-Berg, Belgija.

 2. ALFONS THOMAS

  Belgija

  ALFONS THOMAS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Deluje tudi v panogah Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Transporterji za vozila, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Breakdown truck with telescopic crane, Transporterji za vozila, special and equipped motor vehicles. Sedež podjetja je v kraju Merchtem, Belgija.

 1. SCHMIDT INNOVATIVE TECHNIK GMBH

  Nemčija

  SCHMIDT INNOVATIVE TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 2. COMFORTLIFT ORONA

  Belgija

  COMFORTLIFT ORONA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Deluje tudi v panogah Vlečnice, sedežnice in žičnice, Vlečnice, sedežnice in žičnice, stair lifts. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 3. BEERSE METAALWERKEN

  Belgija

  BEERSE METAALWERKEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Deluje tudi v panogah Vlečnice, sedežnice in žičnice, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Oblikovanje jekla in kovin, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Oblikovanje jekla in kovin, metal warping. Sedež podjetja je v kraju Beerse, Belgija.

 4. MONTAZ EQUIPEMENT

  Francija

  MONTAZ EQUIPEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju La Ravoire, Francija.

 5. ZUTHER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ZUTHER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečnice, sedežnice in žičnice. Deluje tudi v panogah Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Karwitz, Nemčija.

 6. MALTECH.CH AG

  Švica

  MALTECH.CH AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Dvigalne naprave, Košarasta dvigala, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Gradbiščne instalacije in oprema, Dvigalne naprave, Košarasta dvigala, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Rümlang, Švica.

 7. HANSE LIFT GMBH

  Nemčija

  HANSE LIFT GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 8. TREPPENLIFT VERBUND IN DEUTSCHLAND

  Nemčija

  TREPPENLIFT VERBUND IN DEUTSCHLAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Osebna dvigala, Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Osebna dvigala. Sedež podjetja je v kraju Gundelfingen, Nemčija.

 1. GERKEN GMBH

  Nemčija

  GERKEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Dvigalne naprave, Košarasta dvigala, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Gradbiščne instalacije in oprema, Dvigalne naprave, Košarasta dvigala, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Kabelsketal, Nemčija.

 2. J&M MASCHINENBAU GMBH

  Avstrija

  J&M MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Transportne naprave in sistemi, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Kovinske konstrukcije (lahke), Transportne naprave in sistemi, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Bleiburg, Avstrija.

 3. BAUER FÖRDERELEMENTE E.K.

  Nemčija

  BAUER FÖRDERELEMENTE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kolesa, kolesca in valjčki. Deluje tudi v panogah Transportne naprave in sistemi, Mehanski transportni sistemi in deli, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Transportne naprave in sistemi, Mehanski transportni sistemi in deli, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Schiesheim, Nemčija.

 4. GÜNER ENGINEERING AG

  Švica

  GÜNER ENGINEERING AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Izdelava strojev - po naročilu, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Izdelava strojev - po naročilu, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Sedež podjetja je v kraju Richterswil, Švica.

 5. DETLEV SIEMER GMBH

  Nemčija

  DETLEV SIEMER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, Rokovanje z blagom - priprave brez motorja, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, Rokovanje z blagom - priprave brez motorja, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Ganderkesee, Nemčija.

 6. LEOBA GMBH BERATUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  LEOBA GMBH BERATUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Dvigalne naprave, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigalne naprave, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Mössingen, Nemčija.

 7. COMFORT TREPPENLIFTE

  Nemčija

  COMFORT TREPPENLIFTE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, Dvigalne naprave, Košarasta dvigala, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Tovorna dvigala in dvigala za gradbišča, Dvigalne naprave, Košarasta dvigala, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Raschau, Nemčija.

 8. NOELLEN ROLLTREPPEN-KUNDENDIENST

  Nemčija

  NOELLEN ROLLTREPPEN-KUNDENDIENST, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Gradbiščne instalacije in oprema, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Gradbiščne instalacije in oprema, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Hattingen, Nemčija.

 9. KARL-HEINZ RYLL

  Nemčija

  KARL-HEINZ RYLL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 10. RIWAL DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  RIWAL DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Dvigalne naprave, Košarasta dvigala, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Gradbiščne instalacije in oprema, Dvigalne naprave, Košarasta dvigala, Vlečnice, sedežnice in žičnice. Sedež podjetja je v kraju Bingen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno