• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtalni stroji- pnevmatski

Rezultati za

Vrtalni stroji- pnevmatski - Uvoz izvoz

 1. PROJECT DRILL

  Italija

  Verified by europages badge

  Trading of new and refurbished boring machines and equipment for wells, poles, micropiles, probing. Mud pumps, rotating heads, clamps, winches. Boring machines and augers, pumps, they all have their Certificate of Conformity and CE marking as well as the testing and approval documentation. On-site assistance and repairs with specialised personnel. Worldwide sale of refurbished machines in 100% working conditions.

 2. OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO

  Turčija

  OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, Vrtalni stroji, pnevmatski, precision pneumatic sowers, harrow disks, diesel motor cultivators. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. AMCAL

  Belgija

  AMCAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, Storitve vrtanja jaškov, Vrtalni stroji, pnevmatski, pumps, Storitve vrtanja jaškov, installation of pumps. Sedež podjetja je v kraju Lichtervelde, Belgija.

 4. IHL

  Nemčija

  IHL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Kladiva, pnevmatska, Cilindri, pnevmatski, Tesnila, pnevmatska, Vrtalni stroji, pnevmatski, Kladiva, pnevmatska, Cilindri, pnevmatski, Tesnila, pnevmatska, Vrtalni stroji, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Leipzig, Nemčija.

 5. BTC GMBH PRODUCTION TOOLS

  Nemčija

  BTC GMBH PRODUCTION TOOLS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Pnevmatike - naprave in orodja, Vrtalni stroji, pnevmatski, Instalacije komprimiranega zraka, Kompresorji, Pnevmatike - naprave in orodja, Vrtalni stroji, pnevmatski, Instalacije komprimiranega zraka, Kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Appenweier, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VERMEER BENELUX

  Nizozemska

  VERMEER BENELUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Vrtalni stroji, pnevmatski, Gradbeni stroji, Vrtalni stroji, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju 's-Heer Arendskerke, Nizozemska.

 2. KAPALIN BIOSCIENCES INC.

  Indija

  KAPALIN BIOSCIENCES INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stroji, pnevmatski. Deluje tudi v panogah neurosurgery. Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 3. I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN

  Danska

  I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, Vrtalni stroji, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Blommenslyst, Danska.

 4. NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH

  Nemčija

  NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, Vrtalni stroji, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Coswig, Nemčija.

 5. OKS OTTO KLEIN GMBH

  Nemčija

  OKS OTTO KLEIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zračne zavore. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, Vrtalni stroji, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Kreuztal, Nemčija.

 1. AIRTOOL MASCHINEN GMBH

  Avstrija

  AIRTOOL MASCHINEN GMBH, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, electric screwdrivers, pneumatic screwing tools, Vrtalni stroji, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Wels, Avstrija.

 2. KLEMM BOHRTECHNIK GMBH

  Nemčija

  KLEMM BOHRTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, Vrtalni stroji, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Drolshagen, Nemčija.

 1. C.S.F. DI BASTA NICOLA

  Italija

 2. PREMIER HYDRAULICS & PNEUMATICS

  Združena Kraljevina

 3. LICHT A/S

  Danska

 4. CARSTENS & LARSEN A/S

  Danska

 5. PAUL OTT GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 6. SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT)

  Francija

  SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna motorna orodja, za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Vrtalni stroji, prenosni, Zabijač žebljev, pnevmatski, Prenosna orodja - na motorni pogon, Vrtalni stroji, prenosni, riveting machines, Zabijač žebljev, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Bourg Les Valence, Francija.

 7. DIRECT SUPPLY

  Združena Kraljevina

  DIRECT SUPPLY, ki deluje v panogi Vrtalni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Liskeard, Združena Kraljevina.

 8. DUPLEX POWER TOOL SERVICES LTD

  Združena Kraljevina

  DUPLEX POWER TOOL SERVICES LTD, ki deluje v panogi Vrtalni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Tipton, Združena Kraljevina.

 1. C C L SERVICES LTD

  Združena Kraljevina

 2. ANGLIA TOOL CENTRE

  Združena Kraljevina

  ANGLIA TOOL CENTRE, ki deluje v panogi Vrtalni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Bury St. Edmunds, Združena Kraljevina.

 3. SPEEDIE HIRE (NORTHERN) LTD

  Združena Kraljevina

 4. N B TOOL SERVICES

  Združena Kraljevina

  N B TOOL SERVICES, ki deluje v panogi Vrtalni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Gravesend, Združena Kraljevina.

 5. FEIN INDUSTRIAL POWER TOOLS UK LTD

  Združena Kraljevina

  FEIN INDUSTRIAL POWER TOOLS UK LTD, ki deluje v panogi Vrtalni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Daventry, Združena Kraljevina.

 6. WESTWARD BUILDING SERVICES LTD

  Združena Kraljevina

  WESTWARD BUILDING SERVICES LTD, ki deluje v panogi Vrtalni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Saltash, Združena Kraljevina.

 7. CONNECT WORKSHOP SUPPLIES

  Združena Kraljevina

  CONNECT WORKSHOP SUPPLIES, ki deluje v panogi Vrtalni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa, Vrtanje - orodni stroji, Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Sedež podjetja je v kraju Enniskillen, Združena Kraljevina.

 8. POWERITE

  Združena Kraljevina

 9. JOINERY FIT-OUT SUPPLIES

  Združena Kraljevina

 10. MACHINE MART

  Združena Kraljevina

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno