CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Francija

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

CHOQUENET SAS
Web icon

Ogled kataloga izdelkov

Francija

Zmanjšanje emisij CO2 Družba Choquenet je zdaj vzpostavila operativni proces, ki je namenjen izključno krožnemu gospodarstvu njenih strojev. Ponovna izdelava Rabljene filtre lahko zdaj ponovno izdelamo, da jim damo novo življenje in jim omogočimo novo življenjsko pot v enakem ali drugačnem industrijskem okolju. Z aktivnim sodelovanjem pri ohranjanju našega planeta so interesi naših strank za takšno rešitev večkratni. Zgodovina in izkušnje, pridobljene v prvem življenjskem obdobju stroja, nam omogočajo, da predlagamo ergonomske, tehnične in ekonomske izboljšave stroja. Naše stranke imajo tako koristi od rabljene opreme z enako ali celo višjo ravnjo učinkovitosti in kakovosti kot originalna oprema, in sicer po nižjih stroških kot pri novi naložbi.

Zahtevaj ponudbo

Francija

Mobilni filter CHOQUENET je za kratkoročno ali dolgoročno filtriranje rešitev za vaše naloge dehidracije. Evropska industrija mora biti čim bolj odzivna in prilagodljiva, da se lahko sooča z mednarodnimi konkurenti. Da bi pri tem podprli naše številne partnerje, smo razvili filtrirne stiskalnice, ki jih je mogoče namestiti in zagnati v manj kot 24 urah. Celoten stroj in njegova dodatna oprema so nameščeni v 3-osni prikolici, ki jo je mogoče premikati v skladu s potrebami stranke.

Zahtevaj ponudbo

Francija

CHOQUENET svojim strankam zagotavlja mobilne enote za potrditev izvedljivosti na kraju samem Podjetje zagotavlja več mobilnih filtrirnih enot različnih velikosti (od laboratorijske enote s filtrirno površino 50 cm² do naprave s površino 40 m²). Te enote nam omogočajo, da v kratkem času izvedemo preskuse izvedljivosti in potrdimo različne tehnološke izbire (pladnji in okvirji, izbira krp, potrebni cikli itd.). Najem je lahko enkraten (za teden dni ali manj) ali trajnejši (do več mesecev za posebne proizvodne potrebe).

Zahtevaj ponudbo

Francija

Varstvo okolja je postalo ključnega pomena. Kakovost vode je redka in draga dobrina, njena proizvodnja pa je vse bolj prisotna pri industrijskih ali mestnih muljih, ki jih je treba odstraniti z nižjimi stroški in, če je mogoče, obnoviti. Filtrirna stiskalnica ima pomembno mesto v številnih industrijskih panogah, kadar koli je mogoče koncentrirati gnojevko: uporablja se lahko v procesu ali na koncu obdelave. V vsakem primeru filtrirna stiskalnica omogoča optimalno ločevanje tekočin in trdnih snovi, zaradi zadnjega tehničnega razvoja, ki je omogočil njeno 100-odstotno avtomatizacijo, pa je postala tudi 100-odstotno aktualna. Filter-presa je naprava, ki se uporablja za filtriranje tekočin s trdnimi snovmi v suspenziji pod pritiskom. Filtrno stiskalnico sestavljajo trije glavni deli: okvir, filtrirni del in hidravlična pogonska enota.

Zahtevaj ponudbo
English Oglejte si 14 izdelkov Deutsch Oglejte si 14 izdelkov Български Oglejte si 14 izdelkov Čeština Oglejte si 14 izdelkov Dansk Oglejte si 14 izdelkov Español Oglejte si 14 izdelkov Suomi Oglejte si 14 izdelkov Français Oglejte si 14 izdelkov Eλληνική Oglejte si 14 izdelkov Magyar Oglejte si 14 izdelkov Italiano Oglejte si 14 izdelkov Lietuvių Oglejte si 14 izdelkov Nederlands Oglejte si 14 izdelkov Norsk Oglejte si 14 izdelkov Polski Oglejte si 14 izdelkov Português Oglejte si 14 izdelkov Română Oglejte si 14 izdelkov Svenska Oglejte si 14 izdelkov Türkçe Oglejte si 14 izdelkov

CHOQUENET SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ustanovljeno leta 1925, ki deluje v panogi Predelava industrijskih odpadnih voda. Deluje tudi v panogah Filtri za tekočine, press filters. Sedež podjetja je v kraju CHAUNY, Francija.

Druga podjetja iz iste panoge:

Dokumenti

Domain icon Izdelovalec/ Proizvajalec

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Francija

Kontaktiraj

Podatki o podjetju

Ključne številke

  • Številu zaposlenih
    51 – 100
  • Komercialne
    1 – 10
  • % izvoznega prometa
    75 %

Organizacija

  • Leto ustanovitve
    1925
  • Vrsta podjetja
    Sedež podjetja
  • Glavna dejavnost
    Izdelovalec/ Proizvajalec

Poslovni podatki

Tržno območje

  • Check Circle Outline icon Regionalno
  • Check Circle Outline icon Državno
  • Check Circle Outline icon Evropsko
  • Check Circle Outline icon Mednarodno

Banke

  • CIC
  • CAISSE D'EPARGNE

Območja za dostavo

Dejavnosti podjetja CHOQUENET SAS

  • Predelava industrijskih odpadnih voda
  • Filtri za tekočine
  • press filters
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

  • Samo ustrezni dobavitelji
  • Skladno z zasebnostjo podatkov
  • 100-% brezplačno