Consilue združuje strokovnjake specializirane na številnih ozko usmerjenih področjih finančnega in poslovnega svetovanja, ki podpirajo stranke v procesu njihovega informiranega odločanja.

Med svetovalne stroitve se tako uvršča(jo): cenitev podjetja / ocena vrednosti podjetja, finančni / komercialni / organizacijski / proizvodni skrbi pregled, prevzemi in združitve podjetij oz. nakup podjetja / prodaja podjetja, strategija podjetja, tržna raziskava, strategija vstopa na tuje trge, poslovni načrt, neodvisni pregled poslovanja, urejanje financiranja, iskanje strateški B2B partnerjev itd.

Svetovalne storitve so vir informacij, inspiracije in motivacije za najuspešnejše podjetnike, managerje, investitorje in številne druge.

Stranke nas povezujejo s pojmi kot so znatna podpora, popolna predanost, kreativno razmišljanje, sveže perspektive in vodenjem, ki se odraža v pragmatičnih rešitvah.

Močna baza znanja in povezav nam omogoča, da realiziramo obljubljeno in kot taka predstavlja enega izmed ključnih stebrov v partnerskem odnosu s stranko.

Trudimo se ustvarjati trajno vrednost ne samo za naše stranke, pač pa tudi za lastnike, zaposlene in širšo družbo. Razumemo, da je zaupanje nekaj, kar si je potrebno izboriti dan za dnem.

Ste korak od vašega uspeha? Kontaktirajte nas!

Dodatne informacije

Ključne številke
  • 11 – 50
    Številu zaposlenih
Organizacija
  • Glavna dejavnost Glavna dejavnost Ponudnik storitev
Tržišča in območja izmenjave
Tržno območje

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Komercialne informacije
Incotermi

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Načini plačila

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Banke

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Področje dejavnosti

Ključne besede, povezane s tem podjetjem
  • Poslovodstvo - svetovanje
Stran za vaše podjetje Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci
Pridružite se nam in postanite razpoznavni na EUROPAGES.
Dodaj moje podjetje

EUROPAGES vam priporoča tudi

101 v