PRO SKI-SIMULATOR, DAMJAN KLAMPFER S.P.

Slovenija

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

PRO SKI-SIMULATOR, DAMJAN KLAMPFER S.P.
Web icon

Ogled kataloga izdelkov

Slovenija

Basic MINI ski simulator je primarno oblikovan za otroke do 145 cm, je pa prav tako primeren za intenzivno vadbo odraslih. Izdelek predstavlja novost v naši Pro ski simulator seriji in je zelo uporaben izdelek za fitnes, koordinacijo in ravnotežje. Izdelek je priporočljiv za ustanove, ki se ukvarjajo s telesno vzgojo otrok in mladostnikov.

Slovenija

Najenostavnejši model PRO SKI-Simulator serije je primeren za začetnike, kakor tudi za napredne smučarje. Sistem ima vgrajen sistem za podporo smučarskim palicam, gibanje pa poteka v eni ravnini. Ta model premore 6 stopenj nastvitve intenzitete in tako omogoča intenziven trening tehnike za vso družino. Z vadbo samo nekaj minut na dan lahko povečate mišično maso in izboljšate telesno ravnovesje. Posledica vadbe s to napravo je učinkovitejše smušanje na smučišču in pravilni zavoji.

Slovenija

Čakanje na naslednjo zimsko sezono pomeni, da telo ščasoma pozabi na pravilne deskarske nagibe in zavoje. Novi Pro board simulator ponuja možnost osredotočanja na izgradnjo mišične mase in vzdržljivosti, ki so potrebne za maksimalno uživanje na snegu. Cilj vadb na Pro board simulator-ju niso le kondicijske predpriprave, temveč tudi povečanje ravnotežja, koordinacije in tehnike. Na Pro board simulator-ju je možno aktivirati točno določene ‘specifične’ mišične skupine, ki jih pri ostalih športih zanemarjamo. Pro board simulator ni klasična fitnes naprava, prvotno je bil razvit kot pripomoček za usposabljanje deskarjev na snegu. Edinstvena gibalna tehnika na Pro board napravi pomeni, da se lahko gibaš kot na svoji snežni deski. Z Pro board simulator-jem boš optimalno pripravljen za naslednjo zimsko sezono. Primeren za alpine in freestyle deskarje.

Slovenija

Basic – special edition model PRO SKI-Simulator serije je primeren za izvajanje PRO SKI skupinski vadb v fitnes centrih in drugih ustanovah, ki se ukvarjajo z špornimi aktivnostmi.Ta model premore 6 stopenj nastavitve intenzitete in tako omogoča optimalen trening za začetnike , napredne športnike ali profesionalce. Povečuje moč, vzdržljivost, koordinacijo, ravnotežje in eksplozivnost. Naročilo možno v Deep Orange in Monster Green barvi. Ponujamo vam tudi dodatno opremo, ki pripomore k kvalitetnejši in efektivnejši vadbi.

PRO SKI je podjetje, ki deluje na področju razvoja, raziskav in izdelave smučarskih simulatorjev za začetnike in profesionalne smučarje. Gre v celoti za slovenski razvoj in izdelavo simulatorja, ki se prodaja po celem svetu in je prisoten že v več kot petdeset državah. Vadba s PRO smučarskim simulatorjem uporabnike uči od osnov smučanja za začetnike, do smučarskih zmogljivosti naprednih smučarjev. PRO SKI Up je profesionalna smučarska nadgradnja, ki predstavlja tridimenzionalni integrirani sistem treninga. Ta vključuje fitnes, atletski / športni in rehabilitacijski trening na PRO SKI SIMULATORju. S pravilnim delovanjem izjemno izboljša splošno kondicijo, izgubo maščobe na kritičnih regijah in rehabilitacijo. PRO SKI SIMULATOR je na voljo v izvedbi z revolucionarnim računalniško podprtim sistemom ST Control, ki preko IoT naprav in LCD zaslona na dotik daje dodatne informacije o kakovosti vadbe. Le ta uporabnika opozarja na nepravilne drže gležnjev, kolen in kolkov. Računalniški nadzorni sistem ves čas spremlja vadbo in zagotavlja zvočna opozorila za napačne smučarske zavoje. Pomaga izpopolniti držo in optimizirati pritisk na posamezno "smučko" v zavojih. Interaktivna aplikacija z multimedijsko vsebino je dostopna na: https: //play.google.com/store/apps/details? id=com.tovarnaidej.pro_ski_app&hl=en Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Dokumenti

Podatki o podjetju

Ključne številke

 • Številu zaposlenih
  1 – 10

Organizacija

 • Glavna dejavnost
  Izdelovalec/ Proizvajalec

Poslovni podatki

Tržno območje

 • Check Circle Outline icon Regionalno
 • Check Circle Outline icon Državno
 • Check Circle Outline icon Evropsko
 • Check Circle Outline icon Mednarodno

Načini plačila

 • Kreditna kartica - Gotovina - Ček
 • Virman Swift
 • Paypal

Območja za dostavo

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

 • Profesionalna fitnes oprema
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.