SVILANIT SVILA D.O.O.

Slovenija

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

SVILANIT SVILA D.O.O.
Web icon
Kontaktiraj

Ogled kataloga izdelkov

Slovenija

- 100 % bombaž: za popolno razvajanje vaše kože. - Klasičen videz: za ljubitelje vzorčastih posteljnin. - Izredno obstojne barve in čudovit videz. - Enostavna uporaba: z zadrgo. - Barva: bež. - Dimenzije: 140 x 200/50 x 70 cm, 200 x 200/2 x 50 x 70 cm.

Slovenija

- Iz kakovostnega 100 % bombažnega renforce platna. - Enostavno zapenjanje s pritiskači in na preklop. - Moderen vzorčast dizajn. - Pralna na 40 °C.

Slovenija

- Iz 100 % gosto tkanega bombažnega frotirja: za največje razkošje. - Z motivom listov po celoti: za lep dekorativen izgled. - Možnost različne uporabe: dekorativni dodatek, zaščita pred prahom, podloga na plaži, pregrinjalo za ležalnik, kot poletna odeja. - Pralno na 60 °C: za čistočo in higieno. - Primerno tudi za alergike. - Dimenziji: 155 x 200, 200 x 250 cm.

Slovenija

- Iz 100 % gosto tkanega bombažnega frotirja: za največje razkošje. - Z motivom listov po celoti: za lep dekorativen izgled. - Možnost različne uporabe: dekorativni dodatek, zaščita pred prahom, podloga na plaži, pregrinjalo za ležalnik, kot poletna odeja. - Pralno na 60 °C: za čistočo in higieno. - Primerno tudi za alergike. - Dimenziji: 155 x 200 cm.

English Oglejte si 10 izdelkov

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si). Z izdelki, ki že 80 let ustvarjajo tradicijo in kakovost, nadaljujemo uspešno zgodbo tudi v prihodnje. Sledimo trendom in osvežujemo prodajni asortima, hkrati pa ohranjamo svoje bistvo in skrbimo za udobje in razkošje v vsakem kotičku vašega doma: Z izdelki iz programa kuhinjskega tekstila: kuhinjske krpe, rokavice, prijemalke, prti, predpasniki. Z izdelki za kopalnico: brisače, kopalniške preproge in kopalni plašči. Z izdelki za spalnico: kakovostna posteljnina in rjuhe. Z izdelki za na plažo: plažne brisače in ostali dodatki.

Dokumenti

Domain icon Izdelovalec/ Proizvajalec

SVILANIT SVILA D.O.O.

Kovinarska cesta 4

SI-1241 Kamnik - Slovenija

Št. za DDV
Kontaktiraj

Podatki o podjetju

Ključne številke

 • Številu zaposlenih
  11 – 50

Organizacija

 • Leto ustanovitve
  1938
 • Vrsta podjetja
  Sedež podjetja – Matično podjetje
 • Glavna dejavnost
  Izdelovalec/ Proizvajalec

Dejavnosti podjetja SVILANIT SVILA D.O.O.

 • Perilo za ustanove
 • Odeje, posteljna pregrinjala, pernice in prešite odeje
 • Postelje, posteljnjaki in žimnice
 • Kitchen textile
 • kitchen cloth
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.