• europages
  • >
  • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
  • >
  • cestni transport - logistične storitve

Rezultati za

Cestni transport - logistične storitve - Uvoz izvoz

Slovenija

Ker pri nas prisluhnemo naročniku in vedno poiščemo najprimernejšo rešitev. Spoštujemo dogovor in isto pričakujemo od naših strank. Skupaj smo z Vami od ideje do izvedbe. Z naročnikom stremimo k dolgotrajnemu partnerstvu v obojestransko zadovoljstvo. Na voljo so Vam moderna vozila za raznovrstne prevoze, napreden logistični servis in ekipa podpornih služb.

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

Stalna zaloga obsega medeninaste palice in palice iz inoksa. Specializirani smo za dobavo manjšim orodjarjem, ki posebej cenijo našo prilagodljivost pri količini in dostavi. Odkupujemo tudi odpadne kovine. Registrirani smo za trgovca in zbiratelja odpadnih kovin. Preizkusite nas.

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

Vozni park obsega prek 40 vozil, ki so ekološko sprejemljivejša (EURO 5, EEV in EURO 6). Vsa vozila so opremljena s sledilnimi napravami, kar naročniku omogoča spremljanje naročenega tovora in prevoza.

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

We offer comprehensive intermodal transport solutions and consultancy in the optimization of customs clearance, storage and transport procedures. Our services include: - intermodal transport - port forwarding with correspondents - consulting for process optimization

Zahtevaj ponudbo

Ali prodajate oz. izdelujete podobne izdelke?

Vpišite se v europages in predstavite svoje izdelke

Dodaj moje podjetje