• europages
  • >
  • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
  • >
  • kozmetika

Rezultati za

Kozmetika - Uvoz izvoz

Slovenija

Delovanje: Globinsko čistilo za obraz s pomočjo osvežujočih izvlečkov mete in evkaliptusa odstrani trdovratno nečistočo, maščobo in ličila. Posebna, izjemno učinkovita formula ostrani nečistoče, daje koži energijo in zagotavlja zdrav videz. Namen uporabe: razstaplja olje, odstrani umazanijo, očisti pore, ohladi in osveži po britju. * Sestavine naravnega izvora (97,0 %) ** Ekološke sestavine kmetijskega izvora ( 79 %) Navodila za uporabo: Uporabite vsak dan po umivanju ali pred nanosom izdelkov za nego kože. Navlažite vatno kroglico ali blazinico in jo nanesite na obraz in vrat. Da bi dosegli najboljše rezultate, uporabljajte zjutraj in zvečer za za popolnoma čisto kožo brez madežev. Uporablja se lahko tudi na drugih delih telesa. Ne približujte očem. Mentol ima lahko dražeče učinke na oči.

Slovenija

Vlažilni tonik WH, WITCH HAZEL Oplemeniten vlažilni tonik virginijskega nepozebnika z hidrolatom damaščanske vrtnice, brez alkohola. Delovanje: Vzdržuje naravno ravnovesje kože. Vlaži in podpira obnovo kože ter odstranjuje kožno nečistočo. Osvežilni tonik ohranja mehko in svežo kožo ter spodbuja zdrav videz kože. Navodila za uporabo: Uporabite vsak dan po umivanju in pred nanosom vlažilne kreme in ličil. Navlažite vatno kroglico ali blazinico in jo nanesite na obraz in vrat. Da bi dosegli najboljše rezultate, uporabljajte zjutraj in zvečer za mehko, gladko in lepo kožo. Namen uporabe: zmanjša rdečico, pomiri razdraženo kožo, občutljivo in starajočo se kožo ter suho kožo. * Sestavine naravnega izvora (95,5 %) ** Ekološke sestavine kmetijskega izvora ( 95,0 %)

Slovenija

Delovanje: Večnamensko čistilo (za obraz in telo) za pomiritev mastne, razdražene in občutljive kože. Namen uporabe: sončne opekline, opekline, piki žuželk, modrice. Navodila za uporabo: Razpršite po izbranem predelu, dokler ni popolnoma navlažen in enakomerno prekrit. • Za uporabo na obrazu navlažite vato ali blazinico za čiščenje ter nežno obrišite kožo • Nanesite zjutraj in zvečer • Ni potrebno izpirati • Samo za zunanjo uporabo • Ne vdihavajte in ne zaužijte vsebine • Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi * Sestavine naravnega izvora (99 %) ** Ekološke sestavine kmetijskega izvora ( 84 %)

Slovenija

Delovanje: Uspešno očisti in blaži lažja kožna obolenja ter zdravi vsakodnevno razdraženost kože. Namen uporabe: Vnetna stanja kože, opekline, občutljivost lasišča, modrice, ugrizi žuželk, ureznine in rane, plenični izpuščaj, hemoroidi, krčne žile, temni kolobarji pod očmi. Navodila za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo na obrazu in telesu za odpravljanje mastne, razdražene, rdeče, poškodovane in pegaste kože. * Sestavine naravnega izvora (99,0 %) ** Ekološke sestavine kmetijskega izvora ( 84,0 %)

Slovenija

Delovanje: Tonik za čiščenje por ohrani naravno ravnovesje kože in nežno odstrani odvečna olja ter umazanijo brez pretiranega izsuševanja, koža pa postane mehka in gladka. Ne vsebuje olja. • Ne izsuši • Za vse tipe kože • Nežno čisti in neguje pore za vzdrževanje čiste, gladke in uravnotežene kože • Nežna formula Namen uporabe: odstranjuje ličila, uravnava mastno kožo, pomirja, osveži, zmanjšuje otečenost. Navodila za uporabo: Uporabite vsak dan po umivanju ali pred nanosom izdelkov za nego kože. Navlažite vatno kroglico ali blazinico in jo nanesite na obraz in vrat. Da bi dosegli najboljše rezultate in si zagotovili naravno mehko in čudovito kožo, uporabite zjutraj za pripravo in zvečer za obnovo. * Sestavine naravnega izvora (98 %) ** Sestavine iz ekoloških kmetijskih virov ( 83,5 % )

Slovenija

Delovanje: Osvežilno čistilo za obraz nežno osveži kožo, očisti pore, odstrani lesk in zagotavlja zdrav videz kože. Brez lepljivih ostankov. Namen uporabe: odstrani maščobo, poživi kožo, izenači polt. Navodila za uporabo: Uporabite vsak dan po umivanju ali pred nanosom izdelkov za nego kože. Navlažite vatno kroglico ali blazinico in jo nanesite na obraz in vrat ter druge dele telesa. Da bi dosegli najboljše rezultate in si zagotovili naravno mehko in čudovito kožo, uporabljajte zjutraj in zvečer. * Sestavine naravnega izvora ( 94,5 %) ** Ekološke sestavine kmetijskega izvora ( 80,5 %)

Ali prodajate oz. izdelujete podobne izdelke?

Vpišite se v europages in predstavite svoje izdelke

Dodaj moje podjetje
Filtri

Rezultati za

Kozmetika - Uvoz izvoz

Število rezultatov

6 Izdelki

Kategorijah