• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • čebelarstvo in svilogojstvo

Rezultati za

Čebelarstvo in svilogojstvo - Uvoz izvoz

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Španija

  Verified by europages badge

  The result of the work of Apícola Cuartero, three generations of a family business located on Mount Moncayo. With over 3, 000 hives, these honeys, produced one hundred percent in Spain, are obtained from the finest blossoms Spanish geography provides. Its twenty and more different products are produced naturally without pesticides used near the flowers, and following traditional processes, so each honey will be different, even within the same type. This is how Mieles del Tío Juan Cruz manages to deliver a honey that tastes like honey used to when it was purchased direct from a beekeeper. Here you will find all of Mieles del Tío Juan Cruz's products. They are available in large jars (940 g), small jars (470 g) and bottles of honey vinegar (250 ml). And every label is written in 5 languages: Spanish, English, French, German and Arabic.

 2. MAES HONEY SL

  Španija

  Verified by europages badge

  MAES HONEY SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Med. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, Diet - hrana, Čebelarstvo in svilogojstvo, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, honey, Dietna in organska hrana, Diet - hrana, honey, Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Aldeatejada-Salamanca, Španija.

 3. EUROMIEL

  Španija

  Verified by europages badge

  EUROMIEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah Med, pollen, yellow pollen, Med, dry pollen, fresh frozen pollen, woodland maleta honey, orange honey, sunflower honey. Sedež podjetja je v kraju Mérida-Badajoz, Španija.

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Španija

  Verified by europages badge

  SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah Med, Čebelji vosek, pollen, wax, Med, Čebelji vosek, sale of honey, sale of wax, sale of pollen. Sedež podjetja je v kraju Pinofranqueado-Cáceres, Španija.

 5. COOP MELISSA

  Italija

  Verified by europages badge

  COOP MELISSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Čebelarstvo in svilogojstvo, Med, beehives, bee smokers, Čebelarstvo in svilogojstvo, beehives, Med, stainless steel containers for honey, bee products. Sedež podjetja je v kraju Castelliri, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PROVENCE APICULTURE

  Francija

  PROVENCE APICULTURE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah smelters, beekeeping. Sedež podjetja je v kraju Gémenos, Francija.

 2. SAN PER

  Španija

  SAN PER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah Zaščitna in delovna oblačila, Rokavice, smoking units, professional attire, Zaščitna in delovna oblačila, Rokavice. Sedež podjetja je v kraju Villares De La Reina-Salamanca, Španija.

 3. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Francija

  GAEC FAMILLE LASBLEIZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Beaucaire, Francija.

 4. KELES BAL VE KAYISI

  Turčija

  KELES BAL VE KAYISI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah honey, natural foods, dried apricots. Sedež podjetja je v kraju Malatya, Turčija.

 5. ROYAL BEEHIVE

  Grčija

  ROYAL BEEHIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Čebelarstvo in svilogojstvo, Čebelarstvo in svilogojstvo, polyurethane items. Sedež podjetja je v kraju Acharnes, Grčija.

 1. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Španija

  LA ABEJA PRODIGIOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Landete (cuenca), Španija.

 2. PCHELOMAG.COM.UA

  Ukraijna

  PCHELOMAG.COM.UA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 1. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grčija

  MELOSTAGMA - HONEY DROP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah Čebelji vosek, honey, Čebelji vosek, chestnut honey. Sedež podjetja je v kraju Skalokhori, Lesvos, Grčija.

 2. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Nemčija

  IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah Med, Med, millefiori honey. Sedež podjetja je v kraju Faßberg, Nemčija.

 3. AIMERIT S.L.

  Španija

  AIMERIT S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Soller, Španija.

 4. SOLTALECRIM, LDA

  Portugalska

  SOLTALECRIM, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah Med, Med. Sedež podjetja je v kraju Vila De Frades, Portugalska.

 5. GAPCHEMICALITALIA SRL

  Italija

  GAPCHEMICALITALIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah organic fertilizers, organic manures. Sedež podjetja je v kraju Bologna, Italija.

 6. HORAE HONEY

  Grčija

  HORAE HONEY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah honey, propolis, pollen, products for beehives. Sedež podjetja je v kraju Stratoni, Grčija.

 7. STALE MATERIALE APISTICO

  Italija

  STALE MATERIALE APISTICO, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Luserna San Giovanni, Italija.

 8. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Češka Republika

  VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Med, Čebelji vosek, Sveče, Čebelarstvo in svilogojstvo, Med, Čebelji vosek, Sveče, Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Liberec, Češka Republika.

 1. APICOLTURA BONETTI

  Italija

  APICOLTURA BONETTI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah beekeeping, honey, royal jelly. Sedež podjetja je v kraju Torre Pallavicina, Italija.

 2. APICOLTURA FIORILANDYA

  Italija

  APICOLTURA FIORILANDYA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Somma Vesuviana, Italija.

 3. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Španija

  MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah honey, pollen, royal jelly, Beeswax. Sedež podjetja je v kraju Monserrat - Valencia, Španija.

 4. LACOURCELLE BENOIT

  Francija

  LACOURCELLE BENOIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah Čebelji vosek, propolis, pollen, honey, Čebelji vosek. Sedež podjetja je v kraju Chaumeil, Francija.

 5. MEDOVIK

  Ukraijna

  MEDOVIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 6. ASOCIATIA NATIONALA A APICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA AO

  Moldavija

  ASOCIATIA NATIONALA A APICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA AO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 7. ETS NEVIERE

  Francija

  ETS NEVIERE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Med, Čebelarstvo in svilogojstvo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Kozmetika, Med, Čebelarstvo in svilogojstvo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Kozmetika. Sedež podjetja je v kraju Valensole, Francija.

 8. L'ABEILLE DE LA FONDATION

  Francija

  L'ABEILLE DE LA FONDATION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 9. SUN FLOWER

  Ukraijna

  SUN FLOWER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah honey and propolis. Sedež podjetja je v kraju Pavlograd, Ukraijna.

 10. EL REBOST DE L'AVI LLUÍS

  Španija

  EL REBOST DE L'AVI LLUÍS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čebelarstvo in svilogojstvo. Deluje tudi v panogah beekeeping. Sedež podjetja je v kraju El Perelló, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno