• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • čiščenje hlevov - stroji in naprave

Rezultati za

Čiščenje hlevov - stroji in naprave - Uvoz izvoz

 1. LABORATOIRE ACI

  Francija

  LABORATOIRE ACI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo. Deluje tudi v panogah Čiščenje, strganje, kaljenje, razmaščevanje jekla in kovin, Detergenti in mila - za industrijo in obrt, Čiščenje hlevov - stroji in naprave, Insekticidi, Čiščenje, strganje, kaljenje, razmaščevanje jekla in kovin, Detergenti in mila - za industrijo in obrt, Čiščenje hlevov - stroji in naprave, Insekticidi. Sedež podjetja je v kraju CABRIES, Francija.

 2. LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

  Turčija

  LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Molžnja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Čiščenje hlevov - stroji in naprave, sewage pumps, box equipment, air ventilation systems for stables, Čiščenje hlevov - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. STALL-PETER GMBH

  Nemčija

  STALL-PETER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za bivanje živine v hlevih, Čiščenje hlevov - stroji in naprave, Napajalna korita, Oprema za bivanje živine v hlevih, Čiščenje hlevov - stroji in naprave, systems and equipment for manure removal, Napajalna korita. Sedež podjetja je v kraju Pyrbaum, Nemčija.

 4. PACKO INOX

  Belgija

  PACKO INOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Visokotlačni čistilni stroji, Čiščenje hlevov - stroji in naprave, Septične greznice - dela, Industrijski čistilni stroji in oprema, Visokotlačni čistilni stroji, Čiščenje hlevov - stroji in naprave, Septične greznice - dela. Sedež podjetja je v kraju Zedelgem, Belgija.

 5. ÖZGÜR MEKATRONIK

  Turčija

  ÖZGÜR MEKATRONIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Čiščenje hlevov - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Poljedelska proizvodnja, industrial automation, Machine automation, construction of machines and equipment, Poljedelska proizvodnja. Sedež podjetja je v kraju Sivas, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MWS (RUTHIN) LTD

  Združena Kraljevina

  MWS (RUTHIN) LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Čiščenje hlevov - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Ruthin, Združena Kraljevina.

 2. STÖCKIGT STALLTECHNIK GMBH

  Nemčija

  STÖCKIGT STALLTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Čiščenje hlevov - stroji in naprave, Čiščenje hlevov - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Crossen, Nemčija.

 3. KILLEEN MANUFACTURING

  Irska

 4. FELLESKJOPET MASKIN BA

  Norveška