• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • čokoladne slaščice

Rezultati za

Čokoladne slaščice - Uvoz izvoz

 1. TRENDY FOODS

  Belgija

  TRENDY FOODS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Gotova jedila, zmrznjena, Začimbe, Moka in zdrob, Pijače - uvoz-izvoz, Drobno pecivo, Zelenjava, konzervirana, Čokoladne slaščice, Gotova jedila, zmrznjena, Začimbe. Sedež podjetja je v kraju Vottem (z.i. De Milmort), Belgija.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Francija

  CHOCOLATS JANIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Slaščice brez čokolade, Poslovna darila, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Slaščice brez čokolade, Poslovna darila. Sedež podjetja je v kraju Boissy Saint Leger, Francija.

 3. RITONKA GMBH

  Avstrija

  RITONKA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah company gift, Private label, Chocolate bar, Drinking chocolate, Custom-made, Filled chocolates with logo, Handmade chocolate, chocolate, printed filled chocolates. Sedež podjetja je v kraju Gerasdorf, Avstrija.

 4. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Francija

  LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, Čokoladne slaščice, Keksi in pecivo, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Saint-Germain-En-Laye, Francija.

 5. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Francija

  LES DOUCEURS DE LOUIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Etaples, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BELLO & ANGELI

  Francija

  BELLO & ANGELI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Keksi, Torte in peciva, Kakav in čokolada, Keksi, Torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Saint Orens De Gameville, Francija.

 2. SCHOKOMELL GMBH

  Avstrija

  SCHOKOMELL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 3. MASONI PIETRO SRL

  Italija

  MASONI PIETRO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah chocolate easter eggs, GINGERBREAD, cantuccini biscuits, ricciarellis (calisson biscuits), almond cantuccini biscuits, cavalluccis (biscuits with spices and almonds), typical tuscan sweets, pan de' santi, COPATE. Sedež podjetja je v kraju Colle Di Val D'elsa, Italija.

 4. CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH

  Nemčija

  CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Gift items for employees, Cocoa beans, chocolate, Chocolate spread, Nougat bars, Chocolate Bars, Vegan chocolate. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 5. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Italija

  LA FABBRICA DEL PANFORTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, cantuccini biscuits, GINGERBREAD, almond cantuccini biscuits, Slaščice brez čokolade, almond biscotti, chocolate panforte, PANFORTE. Sedež podjetja je v kraju Sovicille, Italija.

 1. Elysberg Confiserie BVBA

  Belgija

  Elysberg Confiserie BVBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Wommelgem, Belgija.

 2. ALINE CHOCOLATIERE

  Francija

 1. TM GURMAN FAMILY

  Ukraijna

 2. FORCHY PATISSIER SA

  Francija

 3. ROYAL GULF CHOCOLATS BVBA

  Belgija

 4. BACHHALM SCHOKOLADENMANUFAKTUR

  Avstrija

 5. CONFISERIE CERTIN

  Belgija

 6. MY WORLD OF PRODUCTS GMBH

  Nemčija

 7. NAUJOJI RUTA, AB

  Litva

 8. ARYA GIDA SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turčija

 1. NAPOLI MARZIPAN

  Italija

 2. BIO-MYND KFT

  Madžarska

 3. EUTRADE VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

 4. ANORA EV GERECLERI PAZARLAMA DIS TICARET

  Turčija

 5. BELVAS

  Belgija

 6. CASA DEL DOLCE SPA

  Italija

 7. MISKETS SNACKS LLC

  Združene Države

 8. PANACELLA FACTORY S.L.

  Španija

 9. SORAY CHOCOLATE

  Turčija

 10. BACI DI DAMA RIPPA

  Italija