• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • čokoladne slaščice

Rezultati za

Čokoladne slaščice - Uvoz izvoz

 1. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Francija

  Verified by europages badge

  LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, Čokoladne slaščice, Keksi in pecivo, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Saint-Germain-En-Laye, Francija.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Francija

  Verified by europages badge

  CHOCOLATS JANIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Slaščice brez čokolade, Poslovna darila, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Slaščice brez čokolade, Poslovna darila. Sedež podjetja je v kraju Boissy Saint Leger, Francija.

 3. TRENDY FOODS

  Belgija

  Verified by europages badge

  TRENDY FOODS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Gotova jedila, zmrznjena, Začimbe, Moka in zdrob, Pijače - uvoz-izvoz, Drobno pecivo, Zelenjava, konzervirana, Čokoladne slaščice, Gotova jedila, zmrznjena, Začimbe. Sedež podjetja je v kraju Vottem (z.i. De Milmort), Belgija.

 4. SCHOKOMELL GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  SCHOKOMELL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. BELLO & ANGELI

  Francija

  Verified by europages badge

  BELLO & ANGELI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Keksi, Torte in peciva, Kakav in čokolada, Keksi, Torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Saint Orens De Gameville, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Francija

  Verified by europages badge

  LES DOUCEURS DE LOUIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Etaples, Francija.

 2. MASONI PIETRO SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  MASONI PIETRO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah chocolate easter eggs, GINGERBREAD, cantuccini biscuits, ricciarellis (calisson biscuits), almond cantuccini biscuits, cavalluccis (biscuits with spices and almonds), typical tuscan sweets, pan de' santi, COPATE. Sedež podjetja je v kraju Colle Di Val D'elsa, Italija.

 3. CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Gift items for employees, Cocoa beans, chocolate, Chocolate spread, Nougat bars, Chocolate Bars, Vegan chocolate. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 4. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Italija

  Verified by europages badge

  LA FABBRICA DEL PANFORTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, cantuccini biscuits, GINGERBREAD, almond cantuccini biscuits, Slaščice brez čokolade, almond biscotti, chocolate panforte, PANFORTE. Sedež podjetja je v kraju Sovicille, Italija.

 5. SERENITY LE CANDY BAR

  Francija

  Verified by europages badge

  SERENITY LE CANDY BAR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, Čokoladne slaščice, Sveče, Slaščice brez čokolade, Čokoladne slaščice, Sveče. Sedež podjetja je v kraju Airon-Saint-Vaast, Francija.

 1. RITONKA GMBH

  Avstrija

  RITONKA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah company gift, chocolate, Ekologisk choklad, dark chocolate. Sedež podjetja je v kraju Gerasdorf, Avstrija.

 2. FORCHY PATISSIER SA

  Francija

  FORCHY PATISSIER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Čokoladne slaščice, Industrijske slaščičarne, Čokoladne slaščice, sweet cakes and pastries, fruit pastries. Sedež podjetja je v kraju Yvetot, Francija.

 1. ALINE CHOCOLATIERE

  Francija

  ALINE CHOCOLATIERE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Delicatessen products, Hand crafted chocolate, sugar free chocolate. Sedež podjetja je v kraju Furiani, Francija.

 2. TM GURMAN FAMILY

  Ukraijna

  TM GURMAN FAMILY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Čokoladne slaščice, Torte in peciva, Čokoladne slaščice, Torte in peciva, croissants, vitamin-packed jelly. Sedež podjetja je v kraju Kremenchug, Ukraijna.

 3. ROYAL GULF CHOCOLATS BVBA

  Belgija

  ROYAL GULF CHOCOLATS BVBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Čokoladne slaščice, chocolate, chocolate factory, chocolate spread, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Sint Martens Latem, Belgija.

 4. MY WORLD OF PRODUCTS GMBH

  Nemčija

  MY WORLD OF PRODUCTS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 5. BACHHALM SCHOKOLADENMANUFAKTUR

  Avstrija

  BACHHALM SCHOKOLADENMANUFAKTUR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Kirchdorf An Der Krems, Avstrija.

 6. ARYA GIDA SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turčija

  ARYA GIDA SAN.TIC.LTD.ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, Čokoladne slaščice, pistachio pate, Slaščice brez čokolade, chocolate and cocoa sweets, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Şehitkamil, Turčija.

 7. CONFISERIE CERTIN

  Belgija

  CONFISERIE CERTIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, Čokoladne slaščice, Poslovna darila, Slaščice brez čokolade, Čokoladne slaščice, Poslovna darila, fruit jellies. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 8. NAUJOJI RUTA, AB

  Litva

  NAUJOJI RUTA, AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Karamelni bomboni. Deluje tudi v panogah Slaščice, Čokoladne slaščice, Hrana - uvoz-izvoz, Slaščice brez čokolade, Slaščice, Čokoladne slaščice, Hrana - uvoz-izvoz, Slaščice brez čokolade. Sedež podjetja je v kraju Siauliai, Litva.

 1. EUTRADE VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  EUTRADE VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 2. BIO-MYND KFT

  Madžarska

  BIO-MYND KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Kakav in čokolada, chocolate and cocoa sweets, mörk choklad, top quality chocolate. Sedež podjetja je v kraju Helvécia, Madžarska.

 3. ANORA EV GERECLERI PAZARLAMA DIS TICARET

  Turčija

  ANORA EV GERECLERI PAZARLAMA DIS TICARET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah paint roller accessories, liquid soaps, tableware. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. NAPOLI MARZIPAN

  Italija

  NAPOLI MARZIPAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Keksi, products for confectionery decoration, Keksi, marzipan. Sedež podjetja je v kraju Melito ( Napoli), Italija.

 5. BELVAS

  Belgija

  BELVAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah pralines. Sedež podjetja je v kraju Ghislenghien, Belgija.

 6. CASA DEL DOLCE SPA

  Italija

  CASA DEL DOLCE SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah sweets and sugar, gift packages, lollipops. Sedež podjetja je v kraju Fara Gera D'adda, Italija.

 7. MISKETS SNACKS LLC

  Združene Države

  MISKETS SNACKS LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Snack Foods, gluten-free product. Sedež podjetja je v kraju Texas, Združene Države.

 8. PANACELLA FACTORY S.L.

  Španija

  PANACELLA FACTORY S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona, Španija.

 9. PRODUCTOS HILLBO

  Španija

  PRODUCTOS HILLBO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah chocolate. Sedež podjetja je v kraju Santa Margarida i Els Monjos, Španija.

 10. SORAY CHOCOLATE

  Turčija

  SORAY CHOCOLATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno