• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • šampinjoni

Rezultati za

Šampinjoni - Uvoz izvoz

 1. MYCOTRITION GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Our company has over 40 years of professional experience in the cultivation and processing of medicinal mushrooms. Our business is defined by the following aspects: •Premium quality raw materials; transparent and verified tracking of products from cultivation to distribution; regular checks by accredited German laboratories; processing at our production facilities in Germany and Austria; personal customer service. With every delivery, you will receive detailed analyses and certificates that unequivocally confirm the marketability of our products with regard to food quality and/or organic certification. Quality control and analysis is ensured at the highest level – our incoming goods inspection and quality assurance procedures are carried out in Germany according to GMP-SOP certification and validation. The raw materials are tested for heavy metals, pesticides and microbiology as well as radioactivity and polycyclic aromatic hydrocarbons, with over 250 parameters tested in total. Mycotrition offers you medicinal mushroom extracts and medicinal mushroom powder with the highest possible quality. • organic mushroom powder + conventionally grown • organic mushroom extract + conventionally grown • bulk capsules • grain • special extracts (30% polysaccharides) • contact us for special requests

 2. PANFRUIT

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  PANFRUIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Jagodičevje, Sadje, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Organics - prehrana, Juhe, Šampinjoni, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Jagodičevje, Frozen berries. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 3. MICOTEC SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  MICOTEC SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Shiitake, king trumpet mushrooms, Odlad champinjon, mushroom packages, truffles, varieties of king trumpet mushrooms, substrate for king trumpet mushrooms, sale of substrates for king trumpet mushrooms, king trumpet mushroom. Sedež podjetja je v kraju Gravina In Puglia, Italija.

 4. VÉGÉPACK

  Belgija

  Verified by europages badge

  VÉGÉPACK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zelenjava, sveža. Deluje tudi v panogah Šampinjoni, Sadje, Šampinjoni, vegetables, Diced vegetables, salads, Ready-made meals, Vegetables for woks, Sadje. Sedež podjetja je v kraju Arlon, Belgija.

 5. MADJAROV 92

  Bolgarija

  Verified by europages badge

  MADJAROV 92, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Rastline in zelišča, zdravilne, Šampinjoni, Pašteta, pitane perutnine, Les - artikli, Posušeno sadje, lavender, Pure Lavender Oil, Dried Lavender, Lavender Oil. Sedež podjetja je v kraju Kubrat, Bolgarija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ONISS

  Ukraijna

  ONISS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirana živila. Deluje tudi v panogah Šampinjoni, canned pulses, Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 2. LTD. LIGAZA

  Rusija

  LTD. LIGAZA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Izvlečki živil, Cantharellus, Karljohanssvamp och soppar, Izvlečki živil. Sedež podjetja je v kraju Ekaterinburg, Rusija.

 3. H.J.GABATHULER AG

  Švica

  H.J.GABATHULER AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah dried mushrooms, frozen mushrooms, wholesale of mushrooms. Sedež podjetja je v kraju Au (sg), Švica.

 4. PUNTO AGRI

  Italija

  PUNTO AGRI, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Šampinjoni, Napajalna korita, diy items, Šampinjoni, Napajalna korita, Poultry incubators and brooders. Sedež podjetja je v kraju Siano, Italija.

 5. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  BARIA TEK. TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, dried vegetables. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 1. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Nemčija

  TÖLLE HANDELSKONTOR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Schieder-Schwalenberg, Nemčija.

 2. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Italija

  KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah truffle seasoning, Luxury goods. Sedež podjetja je v kraju Firenze, Italija.

 1. HAYGER MANTAR

  Turčija

  HAYGER MANTAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Poslovna darila, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Poslovna darila, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, affärspresenter för företag, dried mushrooms. Sedež podjetja je v kraju Saraykoy, Turčija.

 2. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Turčija

  HAYGER OYSTER MUSHROOM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. GRASS LLC

  Rusija

  GRASS LLC, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Organics - prehrana, Organics - prehrana, wholesale of mushrooms, tinned mushrooms, frozen mushroom. Sedež podjetja je v kraju Krasnoyarsk, Rusija.

 4. MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italija

  MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Motta Di Livenza, Italija.

 5. MINICHAMP BV

  Nizozemska

  MINICHAMP BV, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Zelenjava, sveža, Zelenjava, sveža. Sedež podjetja je v kraju Horst, Nizozemska.

 6. FAUNDEZ S.L.

  Španija

  FAUNDEZ S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Rabanales (zamora), Španija.

 7. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italija

  L'ARTIGIANA DEL FUNGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana v olju. Deluje tudi v panogah Šampinjoni, Šampinjoni, sauces and seasonings, truffle pate'. Sedež podjetja je v kraju Sassello, Italija.

 8. COLLIE PRODCOM SRL

  Nemčija

  COLLIE PRODCOM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 1. SLM BERRY

  Ukraijna

  SLM BERRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Jagodičevje, Jagodičevje, Fruit purée, Frozen berries, black berries. Sedež podjetja je v kraju Lviv, Ukraijna.

 2. WALDFRÜCHTE MAUERER GMBH

  Nemčija

  WALDFRÜCHTE MAUERER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Nittenau, Nemčija.

 3. BIONERICA LLC

  Ukraijna

  BIONERICA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Jagodičevje, Jagodičevje, Mushrooms and berries, Frozen berries, boletus mushrooms. Sedež podjetja je v kraju Vyzhnytsia, Ukraijna.

 4. SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS

  Italija

  SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah truffles. Sedež podjetja je v kraju Campoli Appennino, Italija.

 5. MANTARATOR

  Turčija

  MANTARATOR, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 6. ANAVITA NATURKOST GMBH

  Nemčija

  ANAVITA NATURKOST GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Riž, Riž. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 7. FIRMA HANDLOWA ASTIA GRZYBY SUSZONE

  Poljska

  FIRMA HANDLOWA ASTIA GRZYBY SUSZONE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šampinjoni. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 8. SAPORI D'AUTUNNO DI GIUSEPPE BOSCHI

  Italija

  SAPORI D'AUTUNNO DI GIUSEPPE BOSCHI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah Perigordtryffel, Albatryffel. Sedež podjetja je v kraju Monteroduni, Italija.

 9. AGROBOLETOS LDA

  Portugalska

  AGROBOLETOS LDA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah wild mushrooms. Sedež podjetja je v kraju Coruche-Branca, Portugalska.

 10. GREEN MUSHROOM FARM B.V. (GMF)

  Nizozemska

  GREEN MUSHROOM FARM B.V. (GMF), je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šampinjoni. Deluje tudi v panogah champignon, Cantharellus, Enoki, Ostronskivling. Sedež podjetja je v kraju De Lier, Nizozemska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno