• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • šelak

Rezultati za

Šelak - Uvoz izvoz

 1. LINDEN CHEMIE HELLENTHAL GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  The company was founded in 1933 by the chemist Walter Kersten and operated by Johann Linden from 1969 onwards. In 1993, management of the company was transferred to Hans and Gisela Linden. The core business of the company is manufacturing high-quality cleaning products for industrial and household applications, polishing and cleaning pastes/emulsions for the metal and plastics industry and the dental and jewellery industry, motor vehicle care products, renovation products for the painting trade and disinfectants for skin and surfaces. In addition, the company provides contract manufacturing, contract filling and packing services for liquid, paste and powder products. With our company tradition going back 87 years, we are extremely aware of the requirements for high-quality products in the above-mentioned industries. As a certified, owner-operated company, we embody quality, customer focus and flexibility.

 2. PNZ-PRODUKTE GMBH

  Nemčija

  PNZ-PRODUKTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barve in laki. Deluje tudi v panogah Olja, industrijska, Šelak, natural colours, Olja, industrijska, stain removal, Šelak. Sedež podjetja je v kraju Kipfenberg, Nemčija.

 3. AADHYA INTERNATIONAL

  Indija

  AADHYA INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šelak. Sedež podjetja je v kraju Ranchi, Indija.

 4. SEHESTEDTER NATURFARBEN INH. MARTEN RIEDL E.K.

  Nemčija

  SEHESTEDTER NATURFARBEN INH. MARTEN RIEDL E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Šelak, Barve in laki, Les - proizvodi za zaščitno obdelavo, Loščilni voski, za gospodinjstvo, Šelak, Barve in laki, Les - proizvodi za zaščitno obdelavo, Loščilni voski, za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Sehestedt, Nemčija.

 5. STUART PEASE (FIBREGLASS) LIMITED

  Združena Kraljevina

  STUART PEASE (FIBREGLASS) LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šelak. Deluje tudi v panogah Umetne smole, Umetne smole. Sedež podjetja je v kraju Rotherham, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TRANSFIBRA-COMERCIO E INDUSTRIA DE RESINAS SINTETICAS, LDA

  Portugalska

 2. ELEKTRO DARKO SELAK

  Nemčija

  ELEKTRO DARKO SELAK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, Zaključna dela, Električarska dela, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki, Voda - pridobivanje in distribucija, Zaključna dela, Električarska dela, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki. Sedež podjetja je v kraju Neutraubling, Nemčija.

 3. SARL SELAK

  Francija

  SARL SELAK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pohištvo, stanovanjsko. Sedež podjetja je v kraju Lutterbach, Francija.

 4. PERFILES ESPECIALES SELAK SL

  Španija