• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • širokolistna drevesa in grmičevje

Rezultati za

Širokolistna drevesa in grmičevje - Uvoz izvoz

 1. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Španija

  IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Mataró (barcelona), Španija.

 2. CULTIVOS LA CERRADA SL

  Španija

  CULTIVOS LA CERRADA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 3. JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE

  Nemčija

  JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Ellerhoop, Nemčija.

 4. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Nemčija

  NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah Kostanj in maroni, plantskola, hazelnut trees, Kostanj in maroni, walnut trees. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 5. ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S.

  Turčija

  ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Sakarya, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO

  Italija

  AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah oleanders, mediterranean plants, flowering shrubs, hedging. Sedež podjetja je v kraju Colli Del Tronto, Italija.

 2. DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN

  Nemčija

  DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Tangstedt, Nemčija.

 3. VIVAIO DI BERT

  Italija

  VIVAIO DI BERT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah garden plants. Sedež podjetja je v kraju Pasian Di Prato, Italija.

 4. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Poljska

  KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Naprave za zalivanje, vrtne, Širokolistna drevesa in grmičevje, Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Naprave za zalivanje, vrtne, lawns, Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Bełchatów, Poljska.

 5. DIRT CHEAP PLANTS

  Združena Kraljevina

  DIRT CHEAP PLANTS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, palm trees, sub-tropical plants, Širokolistna drevesa in grmičevje, palm nurseries. Sedež podjetja je v kraju Rotherham, Združena Kraljevina.

 1. PFLANZENVERSAND24

  Nemčija

  PFLANZENVERSAND24, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Ellerhoop, Nemčija.

 2. PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA

  Poljska

  PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Mosty, Poljska.

 1. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Italija

  VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadike gozdnega drevja. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Caltanissetta, Italija.

 2. VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA

  Španija

  VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Málaga, Španija.

 3. WHL FURNIRE SRL

  Romunija

  WHL FURNIRE SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Bacau, Romunija.

 4. PLANTHISPANIA S.L.U.

  Španija

  PLANTHISPANIA S.L.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah olive trees. Sedež podjetja je v kraju Crevillente / Elche, Španija.

 5. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Italija

  VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah nurseries, palm nurseries. Sedež podjetja je v kraju Castiglion Fiorentino, Italija.

 6. LEADERPLANT VIVAI

  Italija

  LEADERPLANT VIVAI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadike za rastlinjake. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, Rastline, zelenolistne, Širokolistna drevesa in grmičevje, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Acquanegra Sul Chiese, Italija.

 7. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgija

  BOOMKWEKERIJEN ARBOR, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, Iglavci, Širokolistna drevesa in grmičevje, Iglavci. Sedež podjetja je v kraju Houtvenne, Belgija.

 8. SAT Nº 362 CV PROVAL

  Španija

  SAT Nº 362 CV PROVAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Algemesi (valencia), Španija.

 1. VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC

  Italija

  VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah wholesale flowers and plants, outdoor ornamental plants. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 2. GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA

  Poljska

  GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Marcyporęba, Poljska.

 3. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE)

  Poljska

  SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah rhododendron, shrubbery. Sedež podjetja je v kraju Działdowo, Poljska.

 4. BLOMSTERLANDET I OST AB

  Švedska

  BLOMSTERLANDET I OST AB, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Linkoping, Švedska.

 5. JARDIN SERVICES

  Francija

  JARDIN SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Hambye, Francija.

 6. BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V.

  Nizozemska

  BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Baarn, Nizozemska.

 7. ESSENCES-GREEN

  Španija

  ESSENCES-GREEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah interior ornamental plants. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 8. AZ.AGR.VIVAI PIANTE

  Italija

  AZ.AGR.VIVAI PIANTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Acquafredda, Italija.

 9. VIVEROS PLANTAS ALICANTE

  Španija

  VIVEROS PLANTAS ALICANTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Deluje tudi v panogah nurseries, outdoor ornamental plants. Sedež podjetja je v kraju Alicante, Španija.

 10. BIOPLANT GROUP S.L.

  Španija

  BIOPLANT GROUP S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Alicante, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno