• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • škatle in pladnji za skladiščenje

Rezultati za

Škatle in pladnji za skladiščenje - Uvoz izvoz

 1. TBA PLASTOVE OBALY S.R.O.

  Češka Republika

  Verified by europages badge

  TBA Plastové obaly is a dynamic manufacturing and trading company belonging among major suppliers of transport, handling and storage containers. Our customers are companies operating in food, engineering, automotive, technical and consumer industry. Our priority objective is to design and to make use of plastic packaging with the best benefit – cost ratio. Excellent location in the middle of the Czech Republic and our concept of logistics ensure quality distribution of our products. Activity in this field, knowledge and experience have enabled us to choose optimal and complex solution for your logistics requirements.

 2. TAVSAN

  Turčija

  TAVSAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina za vtiskovanje. Deluje tudi v panogah Škatle in pladnji za skladiščenje, Škatle in pladnji za skladiščenje, boxes for warehousing and storage, cold deformation of sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 3. KUKRAS, JSC

  Litva

  KUKRAS, JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Les - artikli. Deluje tudi v panogah Les - polizdelki, Škatle in pladnji za skladiščenje, Uvoz - izvoz - les, Les - polizdelki, Škatle in pladnji za skladiščenje, Uvoz - izvoz - les, pallet. Sedež podjetja je v kraju Prienai, Litva.

 4. ALU.LOGIC LTD.

  Madžarska

  ALU.LOGIC LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Kecskemet, Madžarska.

 5. RBL PLASTIQUES

  Francija

  RBL PLASTIQUES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Guma in umetna masa - predelava. Deluje tudi v panogah Škatle in pladnji za skladiščenje, plastics thermo-forming, Plastic parts for the automobile industry, Škatle in pladnji za skladiščenje, plastic packaging. Sedež podjetja je v kraju Chateaubriant, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MELFORM BONETTO SRL

  Italija

  MELFORM BONETTO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Škatle in pladnji za skladiščenje, Škatle in pladnji za skladiščenje, isothermal containers for foods, controlled temperature warehouses and cold-stores. Sedež podjetja je v kraju Monasterolo, Italija.

 2. LINNEX UK LTD

  Združena Kraljevina

  LINNEX UK LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pohištvo za navpično sortiranje. Deluje tudi v panogah Škatle in pladnji za skladiščenje, Skladiščenje - oprema in tehnika, Skladiščne storitve, Police za skladiščenje, Škatle in pladnji za skladiščenje, Skladiščenje - oprema in tehnika, Skladiščne storitve, Police za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Glenfield, Združena Kraljevina.

 3. MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI

  Turčija

  MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Deluje tudi v panogah mechanical engineering, Transportstativ. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. REA PLASNET

  Francija

  REA PLASNET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Stojala in posode za skladiščenje, Police za skladiščenje, Škatle in pladnji za skladiščenje, Stojala in posode za skladiščenje, Police za skladiščenje, Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Eschbach, Francija.

 5. CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW

  Združena Kraljevina

  CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Bromley-By-Bow, Združena Kraljevina.

 1. EGEMEN PLASTIK

  Turčija

  EGEMEN PLASTIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Deluje tudi v panogah spaghetti bar, kitchen items. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. SSI SCHÄFER

  Belgija

  SSI SCHÄFER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Deluje tudi v panogah Kadi in predalniki za skladiščenje, Kadi in predalniki za skladiščenje, Storage - equipment and systems, Bins with pick opening, shop and office furniture. Sedež podjetja je v kraju Zaventem, Belgija.

 1. POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU

  Turčija

  POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Deluje tudi v panogah security drawers, quality certification, fast delivery, professional quality. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH

  Nemčija

  APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Deluje tudi v panogah stainless steel tanks. Sedež podjetja je v kraju Heldrungen, Nemčija.

 3. LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER

  Nemčija

  LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Deluje tudi v panogah Najem skladišč, Najem skladišč. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN

  Irska

  CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Police za skladiščenje, Škatle in pladnji za skladiščenje, Poslovodstvo - svetovanje, Police za skladiščenje, Škatle in pladnji za skladiščenje, Poslovodstvo - svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 5. SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH

  Nemčija

  SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 6. CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM

  Združena Kraljevina

  CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Fotokopirni stroji. Deluje tudi v panogah Reproduciranje dokumentov - pisarniški stroji, Škatle in pladnji za skladiščenje, Reproduciranje dokumentov - pisarniški stroji, Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Fareham, Združena Kraljevina.

 7. DG$PIC

  Ukraijna

  DG$PIC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Gadiach, Ukraijna.

 8. LOODS 038 SELF-STORAGE B.V

  Nizozemska

  LOODS 038 SELF-STORAGE B.V, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Deluje tudi v panogah Skladiščne storitve, Najem skladišč, Doki in skladišča, Skladiščna logistika, Skladiščne storitve, Najem skladišč, Doki in skladišča, Skladiščna logistika. Sedež podjetja je v kraju Zwolle, Nizozemska.

 1. J. NICKLIN & SONS LTD

  Združena Kraljevina

  J. NICKLIN & SONS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle in zaboji, leseni. Deluje tudi v panogah Škatle in pladnji za skladiščenje, Skladiščenje - oprema in tehnika, Les - embalaža, Škatle in pladnji za skladiščenje, Skladiščenje - oprema in tehnika, Les - embalaža. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 2. PLASNOR

  Španija

  PLASNOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Legazpi, Španija.

 3. ALKOTAS GEPGYARTO KFT

  Madžarska

  ALKOTAS GEPGYARTO KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Škatle in pladnji za skladiščenje, Industrijski čistilni stroji in oprema, Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Bekes, Madžarska.

 4. PROTECT GRP

  Združena Kraljevina

  PROTECT GRP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Llanelli, Združena Kraljevina.

 5. SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V.

  Nizozemska

  SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kadi in predalniki za skladiščenje. Deluje tudi v panogah Škatle in pladnji za skladiščenje, Skladiščenje - oprema in tehnika, Škatle in pladnji za skladiščenje, Skladiščenje - oprema in tehnika. Sedež podjetja je v kraju Nuenen, Nizozemska.

 6. KRUIZINGA B.V.

  Nizozemska

  KRUIZINGA B.V., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Wapenveld, Nizozemska.

 7. BESPOKE BRITISH BOXES LTD

  Združena Kraljevina

  BESPOKE BRITISH BOXES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Milton Keyens, Združena Kraljevina.

 8. TITAN SELF STORAGE POOLE

  Združena Kraljevina

  TITAN SELF STORAGE POOLE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Poole, Združena Kraljevina.

 9. TERPLA SA

  Španija

  TERPLA SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Umetne mase - embalaža, Škatle in pladnji za skladiščenje, Umetne mase - embalaža, Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Silla, Španija.

 10. CLAIRSTONE CO. LTD

  Irska

  CLAIRSTONE CO. LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Škatle in pladnji za skladiščenje, Škatle in pladnji za skladiščenje. Sedež podjetja je v kraju Kildare, Irska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno