• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • školjke v konzervah

Rezultati za

Školjke v konzervah - Uvoz izvoz

 1. EIRASMAR

  Španija

  EIRASMAR, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Školjke v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe v konzervah, shellfish, Školjke v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 2. STRENA TRADING

  Španija

  STRENA TRADING, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Deluje tudi v panogah food industry, rengöringsmedel för industrin, honey, wholesale of wine. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 3. PORTOMAR

  Španija

  PORTOMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vilagarcia De Arosa, Španija.

 4. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugalska

  FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Školjke v konzervah, Školjke v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Labruge, Portugalska.

 5. FRUITS OF THE SEA LTD

  Združena Kraljevina

  FRUITS OF THE SEA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Shoeburyness, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italija

  ITALMOLLUSCHI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Deluje tudi v panogah fresh shellfish, shellfish harvest. Sedež podjetja je v kraju Ischitella, Italija.

 2. MYTILEA

  Francija

  MYTILEA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Le Vivier Sur Mer, Francija.

 3. AASF LTD

  Združena Kraljevina

  AASF LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Kilkeel, Združena Kraljevina.

 4. CELTARMOR

  Francija

  CELTARMOR, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Školjke v konzervah, Školjke v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Saint Quay Portrieux, Francija.

 5. ORBE SA

  Španija

  ORBE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Raki v konzervah, Ribe v konzervah, Raki v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vigo, Španija.

 1. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Španija

  MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Ávila, Španija.

 2. ECCO SEAFOOD A/S

  Danska

  ECCO SEAFOOD A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke v konzervah. Deluje tudi v panogah Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Raki v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Raki v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Strandby, Danska.

 1. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Danska

  LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Školjke v konzervah, Školjke v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Nykoebing M, Danska.

 2. DAN SHELLFISH A/S

  Danska

 3. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Španija

 4. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Španija

 5. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Španija

 6. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Združena Kraljevina

 7. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Francija

 8. LETT GROUP LTD

  Irska

 1. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Španija

 2. ARCTIC FISH S.N.C.

  Italija

 3. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vorchdorf, Avstrija.

 4. CONSERVAS HOYA

  Španija

  CONSERVAS HOYA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Raki v konzervah, tuna, Ribe v konzervah, Raki v konzervah, anchovies. Sedež podjetja je v kraju Santoña-Cantabria, Španija.

 5. GEORG MANGOLD KG

  Avstrija

  GEORG MANGOLD KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Konzervirano meso in mesni izdelki, Svinjsko meso v konzervah, Zelenjava v konzervah, Olive - pripravljene, Konzervirano meso in mesni izdelki, Svinjsko meso v konzervah, Zelenjava v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Weiler, Avstrija.

 6. KLUMPERTALER LANDWURST PRÖGEL GMBH

  Nemčija

 7. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusija

  KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Mesne paštete, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Hrana - uvoz-izvoz, Mesne paštete, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 8. ZAKLADY MIESNE BYD MEAT S A

  Poljska

 9. BERJAC VIANDES

  Francija

  BERJAC VIANDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Nantes, Francija.

 10. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Združena Kraljevina

  C. CARNEVALE (UK) LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno