• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • škropilne naprave

Rezultati za

Škropilne naprave - Uvoz izvoz

 1. RAESA

  Španija

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. ZUPAN D.O.O.

  Slovenija

  Zupan d.o.o. je podjetje za proizvodnjo strojev in naprav za varstvo in nego rastlin najvišje kvalitete. Naša temeljna prednost je v proizvodnji strojev po meri in željah za znanega kupca. Samo na tak način proizvodnje lahko zadovoljimo potrebe najbolj zahtevnih kupcev. Izdelujemo stroje za vse vrste uporabnikov, od enostavnejših strojev za hobi uporabnike do kompleksnih strojev za profesionalne uporabnike. V želji, da izpolnimo pričakovanja vseh kupcev, nenehno stremimo k napredku. Zato v podjetju Zupan nenehno razvijamo naše stroje, da bi uporabnikom omogočili kvalitetno, udobno, varno in naravi prijazno delo.Podjetje Zupan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Že v začetku je bila glavna dejavnost podjetja proizvodnja pršilnikov za sadjarstvo, vinogradništvo in hmeljarstvo. S svojimi proizvodi smo kmalu prodrli tudi na avstrijski trg, v naslednjih letih pa po zaslugi kvalitete tudi na trge Nemčije, Češke, Slovaške, Madžarske, Italije, Hrvaške, Srbije in BIH. Leta 1998 smo prvič uspešno prestali testiranje v Nemčiji pri BBA. V letu 2000 smo na sejmu v Gornji Radgoni prejeli prvega od treh Šampionov kakovosti za nove izdelke. Leta 2008 smo se odločili, da modele pršilnikov DT testiramo na inštitutu JKI v Nemčiji. Modeli DT so zahtevno testiranje uspešno prestali in bili uvrščeni v razred 95% zmanjšanega odnosa kapljic. Do danes so pršilniki DT edini aksialni pršilniki s tako dobrim rezultatom, kar podjetju še bolj na široko odpira vrata na nemškem trgu, ki postaja naše naj

 3. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turčija

  ACARMAKSAN LTD CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne naprave. Deluje tudi v panogah Filtriranje - naprave in materiali, Filtri za zaslon, Škropilne naprave, Filtriranje - naprave in materiali, hydrocyclones, Filtri za zaslon, Škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Mersin Tarsus, Turčija.

 4. RIEGOS RUIZ

  Španija

  RIEGOS RUIZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah spray irrigation, motor pumps, water pumps, filters. Sedež podjetja je v kraju Alfaro-La Rioja, Španija.

 5. IBEROGARDEN

  Španija

  IBEROGARDEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Sevilla, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Turčija

  OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah drip irrigation, bevattningssystem med sprinkler, spray irrigation. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. ALFAFLEX

  Francija

  ALFAFLEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi, iz gume. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, flexible pressure tubing, irrigation nozzles, bronze joints and parts for hoses, Škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Sermaize Les Bains, Francija.

 3. WWW.TZATOOLS.GR

  Grčija

  WWW.TZATOOLS.GR, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Potopne črpalke, motor generator sets, winding, Potopne črpalke, gardening tools. Sedež podjetja je v kraju Farsala, Grčija.

 4. IRRILAND S.R.L.

  Italija

  IRRILAND S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Namakalne naprave, Škropilne naprave, Namakalne naprave, automatic irrigators, sprinklers. Sedež podjetja je v kraju Guastalla, Italija.

 5. PRILUX

  Portugalska

  PRILUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Namakalne in škropilne naprave, spray irrigation, watering systems. Sedež podjetja je v kraju Ponte De Vagos, Portugalska.

 1. HELITENE, LDA

  Portugalska

  HELITENE, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gibke cevi in cevke - iz umetne mase. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Albergaria-A-Velha, Portugalska.

 2. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Združena Kraljevina

  FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah smoke detectors, gate valves. Sedež podjetja je v kraju Willenhall, Združena Kraljevina.

 1. SPHERAG

  Španija

  SPHERAG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah automatic watering, remote management, remote monitoring systems, irrigation scheme optimisation. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 2. ARTS TUINEN

  Belgija

  ARTS TUINEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Škropilne naprave, garden work, Plantations, vegetable growing. Sedež podjetja je v kraju Maldegem, Belgija.

 3. GREENERY CREATIONS

  Belgija

  GREENERY CREATIONS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 4. HYDOR

  Belgija

  HYDOR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Škropilne naprave, park watering systems, sprayers, pumps. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 5. RIEGOS DEL DUERO SA

  Španija

  RIEGOS DEL DUERO SA, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Škropilne naprave, watering system installation, automatic watering systems, Zalivanje in namakanje - storitve, Škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Olmedo-Valladolid, Španija.

 6. BOUTE STEPHAN

  Belgija

  BOUTE STEPHAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Škropilne naprave, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Zedelgem, Belgija.

 7. BRAEKEN EDDY

  Belgija

  BRAEKEN EDDY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Vrtnarstvo in gozdarstvo, Naprave za zalivanje, vrtne, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Naprave za zalivanje, vrtne, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema. Sedež podjetja je v kraju Overpelt, Belgija.

 8. AQUA DEWULF

  Belgija

  AQUA DEWULF, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, Škropilne naprave, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, water purification and treatment. Sedež podjetja je v kraju Loppem, Belgija.

 1. REGENTECHNIK WIELER GMBH

  Nemčija

  REGENTECHNIK WIELER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Speyer, Nemčija.

 2. BEREGNUNGSPARADIES GUNNAR BADENDICK

  Nemčija

  BEREGNUNGSPARADIES GUNNAR BADENDICK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Markkleeberg, Nemčija.

 3. WERCO, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  WERCO, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Vrtnarske škropilne naprave, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Časovna stikala, Škropilne naprave, Vrtnarske škropilne naprave, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Časovna stikala. Sedež podjetja je v kraju Praha 4 , Češka Republika.

 4. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK

  Nemčija

  GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Brietlingen, Nemčija.

 5. AH BEREGNUNGSTECHNIK INH. A. HERTEL

  Nemčija

  AH BEREGNUNGSTECHNIK INH. A. HERTEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lichtenow, Nemčija.

 6. INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K.

  Nemčija

  INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 7. BJ BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BJ BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Triefenstein, Nemčija.

 8. AIR EAU TEC AG

  Švica

  AIR EAU TEC AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Reinach, Švica.

 9. BOWE-BEREGNUNG GMBH

  Nemčija

  BOWE-BEREGNUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Nerdlen, Nemčija.

 10. OTT AQUATEC AG

  Švica

  OTT AQUATEC AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Drevesnice in gozdarstvo, Namakalne in škropilne naprave, Škropilne naprave, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pfäffikon, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno