• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • šota in kompost

Rezultati za

Šota in kompost - Uvoz izvoz

 1. REKYVA, AB

  Litva

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC is one of the biggest peat producers in Baltic region. Based in Lithuania the company produces natural peat and professional peat substrates for both hobby and professional growers. We are prepared to produce any mix our client requires. The peat of Rekyva AB is high-moor Sphagnum type peat, ideal for sowing a variety of seeds as well as plant germination and growing Our main products: Natural white/brown/black peat, pH adjusted peat, fertilized peat, professional substrates. Packaging: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big bales. Fractions: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. We keep modernizing, innovating, updating our machinery, and using high international management standards to be able to become one of the leaders in the peat and substrates producers in the world. Please visit our website or contact us if you have any inquiry, we will gladly help you.

 2. RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Schönsee, Nemčija.

 3. FAUNE ET FLORE

  Belgija

  FAUNE ET FLORE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gojene sadike, čebulice in semena. Deluje tudi v panogah Šota in kompost, Hrana za hišne živali, Pohištvo - oblikovalci, Pohištvo in dekoracije, za vrt, Šota in kompost, Hrana za hišne živali, Pohištvo - oblikovalci, Pohištvo in dekoracije, za vrt. Sedež podjetja je v kraju Nandrin, Belgija.

 4. PRESTO DURPES, UAB

  Litva

  PRESTO DURPES, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Šota in kompost, Šota in kompost, peat products. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 5. SIA GPK

  Latvija

  SIA GPK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah fertilisation, peat. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Španija

  INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, organic soil improvers. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 2. ERDENWERKE WILHELM BUSS

  Nemčija

  ERDENWERKE WILHELM BUSS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Saterland, Nemčija.

 3. KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O.

  Poljska

  KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Senzorji. Deluje tudi v panogah Šota in kompost, Parkeringssystem, automatic car parks, Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Zabrze, Poljska.

 4. ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş.

  Turčija

  ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah organic products. Sedež podjetja je v kraju Çorum, Turčija.

 5. KAWO - KARL WOLPERS KG

  Nemčija

  KAWO - KARL WOLPERS KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Hildesheim, Nemčija.

 1. TURBAS DEL PRADO

  Španija

  TURBAS DEL PRADO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Valladolid, Španija.

 2. HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN

  Nemčija

  HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Hümmerich, Nemčija.

 1. AM ECO PRO LTD.

  Estonija

  AM ECO PRO LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 2. SRIMATHI EXPORTS

  Indija

  SRIMATHI EXPORTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Coimbatore , Tamil Nadu., Indija.

 3. MIKSKAAR AS

  Estonija

  MIKSKAAR AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 4. SIA GLOBAL PEAT

  Latvija

  SIA GLOBAL PEAT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah peat. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 5. CASTELLANA GREEN EXPERT

  Italija

  CASTELLANA GREEN EXPERT, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah antiparasiticides for animals. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 6. VERDE AMBIENTE SRL

  Italija

  VERDE AMBIENTE SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah clean-up and dismantling of asbestos buildings, room debugging, waste collecion and disposal, waste management. Sedež podjetja je v kraju Cavallino Treporti, Italija.

 7. LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT

  Ukraijna

  LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Lopatyn, Ukraijna.

 8. ELDORA SIA

  Latvija

  ELDORA SIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah Jord och substrat. Sedež podjetja je v kraju Lielvarde, Latvija.

 1. AQUILAND

  Francija

  AQUILAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah Naravna gnojila, nursery supplies, Naravna gnojila. Sedež podjetja je v kraju LANDIRAS, Francija.

 2. EECKHAUDT

  Belgija

  EECKHAUDT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravna gnojila. Deluje tudi v panogah Šota in kompost, Soil improvement - natural products, Šota in kompost, peat products, bark for mulch. Sedež podjetja je v kraju Lede, Belgija.

 3. BALTIC PEAT SIA

  Latvija

  BALTIC PEAT SIA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah peat, bark for mulch, wood fibres. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 4. ETS CUILLERIER

  Francija

  ETS CUILLERIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Romorantin Lanthenay, Francija.

 5. FLORENTER SRL

  Italija

  FLORENTER SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah loam, bark for mulch, nursery worker equipment. Sedež podjetja je v kraju Ghedi, Italija.

 6. VERMISOL NATUREL TARIM

  Turčija

  VERMISOL NATUREL TARIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Atasehir, Turčija.

 7. GREENTERRA LTD.

  Latvija

  GREENTERRA LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah peat, peat products. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 8. ZEOCEL LDA

  Portugalska

  ZEOCEL LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Sredstva za pripravo vode, Šota in kompost, Sredstva za pripravo vode, Šota in kompost. Sedež podjetja je v kraju Ameal, Portugalska.

 9. FALIENOR TERREAUX DE FRANCE

  Francija

  FALIENOR TERREAUX DE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah loam, substrates. Sedež podjetja je v kraju Vivy, Francija.

 10. TD KISSON

  Ukraijna

  TD KISSON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah Naravna gnojila, Naravna gnojila, liquid fertilizer, bio-stimulants - fertilisers, Soil conditioners and fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Zaporozhye, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno