• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žabe

Rezultati za

Žabe - Uvoz izvoz

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. ROMANZINI SAS

  Francija

  ROMANZINI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah Žabe, processed snails, Žabe, snails. Sedež podjetja je v kraju LA RIVIERE DRUGEON, Francija.

 3. ALBRASIL ME

  Brazilija

  ALBRASIL ME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žabe. Sedež podjetja je v kraju São José De Ribamar, Brazilija.

 4. ÖZSAMBAY

  Turčija

  ÖZSAMBAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žabe. Deluje tudi v panogah frog farming, prepared frogs, processed frogs. Sedež podjetja je v kraju Mugla, Turčija.

 5. FROOG

  Turčija

  FROOG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žabe. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZA.BE S.R.L.

  Italija

  ZA.BE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, Pripravki na sadni osnovi, Sadne konzerve, Pripravki na sadni osnovi. Sedež podjetja je v kraju Paitone, Italija.

 2. DÉMÉNAGEMENT ZABE

  Belgija

  DÉMÉNAGEMENT ZABE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Selitve, mednarodne. Deluje tudi v panogah Selitve industrije, Selitve industrije, top movers. Sedež podjetja je v kraju La Louviere, Belgija.

 3. ZABEL GMBH

  Nemčija

  ZABEL GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pohištvo, stanovanjsko. Deluje tudi v panogah Pohištvo in regali, za pisarne, Oprema, za tovarne, Okna, Naoknice, Pohištvo in regali, za pisarne, Oprema, za tovarne, Okna, Naoknice. Sedež podjetja je v kraju Lutherstadt Wittenberg, Nemčija.

 4. ZABA

  Italija

  ZABA, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Namakalne in škropilne naprave, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Spilamberto, Italija.

 5. ZABEL-GMBH

  Nemčija

  ZABEL-GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zgradbe, montažne in industrijske. Deluje tudi v panogah Vrtne lope, Vrtne lope. Sedež podjetja je v kraju Herzebrock-Clarholz, Nemčija.

 1. ZABER S.R.L.

  Italija

 2. ZABER S.R.L.

  Italija