• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • železniški material in oprema

Rezultati za

Železniški material in oprema - Uvoz izvoz

 1. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EUROSTONE HERMELER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Transportne naprave in sistemi. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za oblikovanje kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Železniški material in oprema, Najem industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Haltern Am See, Nemčija.

 2. FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hattingen, Nemčija.

 3. DAXI SA

  Belgija

  DAXI SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tramvaji - material in oprema. Deluje tudi v panogah Železniški material in oprema, locomotives, railway points equipment, Železniški material in oprema, railway track devices. Sedež podjetja je v kraju Jumet, Belgija.

 4. POUGET

  Francija

  POUGET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah manual and motorised rail loaders. Sedež podjetja je v kraju Stains Cedex, Francija.

 5. KST LIGHTING

  Belgija

  KST LIGHTING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wandre, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PATRY

  Francija

  PATRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Tračnice iz železnih kovin, Points and crossings for railway lines. Sedež podjetja je v kraju Persan, Francija.

 2. FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH

  Nemčija

  FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hameln, Nemčija.

 3. SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah aeronautical engineering, CNC bending parts, robotised welding, CNC turned parts. Sedež podjetja je v kraju Ybbsitz, Avstrija.

 4. KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD.

  Kitajska

  KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kunshan, Kitajska.

 5. GEISMAR

  Francija

  GEISMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Železnice - polaganje in vzdrževanje, railway line revamping, Železnice - polaganje in vzdrževanje, construction of railway lines, vehicles for repairing railroad electrical lines. Sedež podjetja je v kraju Neuilly Sur Seine, Francija.

 1. DB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  DB SYSTEMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Znaki in signalizacija za železnico, Signalizacija, električna, za železnice - sistemi in oprema, rail and tram industry, Znaki in signalizacija za železnico, Signalizacija, električna, za železnice - sistemi in oprema, construction of railway lines. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 2. LIMITED LIABILITY COMPANY RICH

  Ukraijna

  LIMITED LIABILITY COMPANY RICH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dnepr, Ukraijna.

 1. PROMMASHMETAL LTD

  Ukraijna

  PROMMASHMETAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, mostni. Deluje tudi v panogah Železniški material in oprema, metal warping, Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 2. HJ SKELTON AND CO LTD

  Združena Kraljevina

  HJ SKELTON AND CO LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Thatcham, Združena Kraljevina.

 3. SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A.

  Portugalska

  SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Železniški material in oprema, Javna dela - izvajalci, Železniški material in oprema, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Porto Salvo, Portugalska.

 4. ON RAIL GMBH

  Nemčija

  ON RAIL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mettmann, Nemčija.

 5. MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A.

  Francija

  MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah wagons, locomotives, cargo wagons. Sedež podjetja je v kraju Strasbourg, Francija.

 6. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zavore, servo-zavore in dodatki. Deluje tudi v panogah Železniški material in oprema, Gummitätningar, Železniški material in oprema, hydraulic pumps, Gummitätningar, solenoids. Sedež podjetja je v kraju Falkensee, Nemčija.

 7. TK E-INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Nemčija

  TK E-INDUSTRIEMONTAGE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 8. LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG

  Nemčija

  LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Landau, Nemčija.

 1. WEGH GROUP S.P.A.

  Italija

  WEGH GROUP S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah tramway and railway superstructure, Trains - equipment and rolling stock. Sedež podjetja je v kraju Fornovo Di Taro, Italija.

 2. DEPRECQ SAS

  Francija

  DEPRECQ SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Šasije za vozila, mechanical constructions, Šasije za vozila. Sedež podjetja je v kraju Raismes, Francija.

 3. NATOPART

  Španija

  NATOPART, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vozila, vojaška. Deluje tudi v panogah Ladje - aparati in oprema, Železniški material in oprema, accessories and spare parts, Aircraft - instruments and equipment, Ladje - aparati in oprema, Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 4. IBRE SARL

  Francija

  IBRE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Podzemeljske železnice - material in oprema, Tramvaji - material in oprema, Podzemeljske železnice - material in oprema, Tramvaji - material in oprema, Rail brake disc, cast iron foundry. Sedež podjetja je v kraju Sens, Francija.

 5. LOHISSE

  Belgija

  LOHISSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila - dodatki in oprema. Deluje tudi v panogah Železniški material in oprema, Železniški material in oprema, interior decoration and furnishings, interior outfitting, Interior remodelling. Sedež podjetja je v kraju Asse, Belgija.

 6. BUREAU MERTENS

  Belgija

  BUREAU MERTENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Trains - equipment and rolling stock, industrial springs. Sedež podjetja je v kraju Ceroux-mousty, Belgija.

 7. H.J.SKELTON & CO.,LIMITED

  Združena Kraljevina

  H.J.SKELTON & CO.,LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Sedež podjetja je v kraju Thatcham, Združena Kraljevina.

 8. ELECTREN, S.A.

  Španija

  ELECTREN, S.A., ki deluje v panogi Železnice - polaganje in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah Železniški material in oprema, tramway and railway superstructure, equipment for railway lines and tramlines, Železniški material in oprema, electrical systems for railway and tram lines. Sedež podjetja je v kraju MADRID, Španija.

 9. PROCALY SERVICES

  Francija

  PROCALY SERVICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine, industrial engineering, electric equipment and tools, fine panel work. Sedež podjetja je v kraju Vourles, Francija.

 10. ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH

  Nemčija

  ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Lokomotive - material in oprema, Trains - equipment and rolling stock, parts and accessories for rail systems for handling merchandise, Lokomotive - material in oprema, Rail vehicles - materials and equipment. Sedež podjetja je v kraju Bönen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Železniški material in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

644 Podjetja