• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • železniški transport s kontejnerji

Rezultati za

Železniški transport s kontejnerji - Uvoz izvoz

 1. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Francija

  Verified by europages badge

  AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Špediterji, pristaniški. Deluje tudi v panogah Špediterji, letalski, Morski prevoz blaga, Mednarodni prevoz, Letalski tovorni prevoz, Posredniki za mednarodne prevoze, Železniški in cestni transport, Železniški transport s kontejnerji, Cestni prevoz s kontejnerji, Flodtransporter. Sedež podjetja je v kraju Sete, Francija.

 2. 2HM LOGISTICS D.O.O.

  Slovenija

  Verified by europages badge

  2HM LOGISTICS D.O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Cestni blagovni transport - mednarodni, Železniški transport s kontejnerji, Zračni prevoz, Mednarodni prevoz, Kontejnerji - pomorski transport, Morski prevoz blaga, Doki in skladišča, Železniški transport, Cestni transport - logistične storitve. Sedež podjetja je v kraju Koper / Capodistria, Slovenija.

 3. CAG LOGISTICS

  Turčija

  CAG LOGISTICS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kontejnerji - letalski prevoz. Deluje tudi v panogah Cestni transport - logistične storitve, Železniški transport s kontejnerji, Cestni transport - logistične storitve, logistics, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. FERRENTINO - TRASPORTO E MOVIMENTAZIONE MERCE

  Italija

  FERRENTINO - TRASPORTO E MOVIMENTAZIONE MERCE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški transport s kontejnerji. Deluje tudi v panogah Kontejnerji - pomorski transport, rail forwarding as groupage, rail transport of goods as full loads, Kontejnerji - pomorski transport, transport and shipment. Sedež podjetja je v kraju Vado Ligure, Italija.

 5. ZYGO LTD

  Združena Kraljevina

  ZYGO LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za embaliranje za železniške prevoze. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport, Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport. Sedež podjetja je v kraju Felixstowe, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MSC BELGIUM (MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY BELGIUM)

  Belgija

  MSC BELGIUM (MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY BELGIUM), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, Skeppare - flodtransport, Lastniki ladij, Železniški transport s kontejnerji, Skeppare - flodtransport, container ships, Lastniki ladij. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 2. DAVIES TURNER & CO LTD

  Združena Kraljevina

  DAVIES TURNER & CO LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za embaliranje za železniške prevoze. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport, Morski prevoz blaga, Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport, mixed road-rail freight, Morski prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 3. DAVIES TURNER AIR CARGO LTD

  Združena Kraljevina

  DAVIES TURNER AIR CARGO LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za embaliranje za železniške prevoze. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport, Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport, air freight, mixed road-air transport. Sedež podjetja je v kraju Newcastle-Upon-Tyne, Združena Kraljevina.

 4. DAVIES TURNER & CO LTD

  Združena Kraljevina

  DAVIES TURNER & CO LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za embaliranje za železniške prevoze. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport, Morski prevoz blaga, Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport, Morski prevoz blaga, mixed road-air transport. Sedež podjetja je v kraju Manchester, Združena Kraljevina.

 5. DAVIES TURNER & CO LTD

  Združena Kraljevina

  DAVIES TURNER & CO LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za embaliranje za železniške prevoze. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, Morski prevoz blaga, Železniški transport s kontejnerji, rail transport, air freight, Morski prevoz blaga. Sedež podjetja je v kraju Bridgend, Združena Kraljevina.

 1. EXPORT BUREAU LTD

  Belorusija

  EXPORT BUREAU LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mednarodna špedicija. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, Železniški transport s kontejnerji, Letalski tovorni prevoz, Železniški in cestni transport, Železniški transport s kontejnerji, Letalski tovorni prevoz, containerised transport. Sedež podjetja je v kraju Grodno, Belorusija.

 2. INTERRAIL LOGISTICS GMBH

  Nemčija

  INTERRAIL LOGISTICS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški transport s kontejnerji. Deluje tudi v panogah containerized transport, rail transport, containerised transport of merchandise by rail, mixed road-rail freight. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 1. FICHTL LOGISTIK-SERVICES GMBH

  Nemčija

  FICHTL LOGISTIK-SERVICES GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški transport s kontejnerji. Deluje tudi v panogah Skladiščna logistika, international road haulage, logistics services, Skladiščna logistika, Facilities management services. Sedež podjetja je v kraju Saal, Nemčija.

 2. NOTHEGGER TRANSPORT LOGISTIK GMBH

  Avstrija

  NOTHEGGER TRANSPORT LOGISTIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni blagovni transport - mednarodni. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, logistics, transport, intermodal transport, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju St. Ulrich A.p., Avstrija.

 3. TERDUP GOMELZHELDORTRANS

  Belorusija

  TERDUP GOMELZHELDORTRANS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, goods freight by rail, goods in customs rail forwarding services, Železniški transport s kontejnerji, intermodal goods shipments and transport. Sedež podjetja je v kraju Gomel, Belorusija.

 4. SOGEMAR S.P.A.

  Italija

  SOGEMAR S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Doki in skladišča. Deluje tudi v panogah Kontejnerski terminali, Železniški transport s kontejnerji, Kontejnerski terminali, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju Melzo, Italija.

 5. INTERCAT

  Belgija

  INTERCAT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kontejnerji - letalski prevoz. Deluje tudi v panogah Cestni prevoz s kontejnerji, Železniški transport s kontejnerji, Kontejnerji - pomorski transport, Cestni prevoz s kontejnerji, Železniški transport s kontejnerji, Kontejnerji - pomorski transport. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 6. IVAN ZEMAN

  Češka Republika

  IVAN ZEMAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladijske družbe - linijske plovbe. Deluje tudi v panogah Cestni prevoz - tovornjaki cisterne, Selitve, mednarodne, Flyttning - Kontor och fabriker, Železniški transport s kontejnerji, Cestni prevoz - tovornjaki cisterne, Selitve, mednarodne, Flyttning - Kontor och fabriker, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju Praha 1, Češka Republika.

 7. TEK HEADWAY

  Ukraijna

  TEK HEADWAY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški transport s kontejnerji. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, molasses, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 8. BALTIJOS PERVEŽIMAI

  Litva

  BALTIJOS PERVEŽIMAI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški transport s kontejnerji. Deluje tudi v panogah transport and shipment, logistics. Sedež podjetja je v kraju Klaipeda, Litva.

 1. FIVE LOGISTICS SRL

  Italija

  FIVE LOGISTICS SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mednarodni prevoz. Deluje tudi v panogah Železniški in cestni transport, Železniški transport s kontejnerji, any type of transport, Železniški in cestni transport, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju Bari, Italija.

 2. ABU JORGIA

  Gruzija

  ABU JORGIA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju Tbilisi, Gruzija.

 3. INTERTRANSSERVICE

  Ukraijna

  INTERTRANSSERVICE, ki deluje v panogi Prevoz, izjemni. Deluje tudi v panogah Posredniki za mednarodne prevoze, Železniški transport, Železniški transport s kontejnerji, Visable supports the Ukrainian companies, Posredniki za mednarodne prevoze, Železniški transport, Železniški transport s kontejnerji, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Dnipropetrovsk, Ukraijna.

 4. TOO "RAIL TRANS LOGISTIC"

  Kazahstan

  TOO "RAIL TRANS LOGISTIC", je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železniški transport s kontejnerji. Deluje tudi v panogah cargo transport by tank wagon, railway tracking. Sedež podjetja je v kraju Petropavlovsk, Kazahstan.

 5. URSINA HUBER INT. SPEDITION

  Lihtenštajn, Kneževina

  URSINA HUBER INT. SPEDITION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Transporterji za sipki tovor. Deluje tudi v panogah Železniški transport, Železniški transport s kontejnerji, transport, Železniški transport, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju Triesen, Lihtenštajn, Kneževina.

 6. RAILTRAXX

  Belgija

  RAILTRAXX, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Železniški in cestni transport. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, rail transport, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju Borgerhout, Belgija.

 7. RAABERLOG NEMZETKOZI SZALLITMANYOZASI KFT

  Madžarska

  RAABERLOG NEMZETKOZI SZALLITMANYOZASI KFT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kontejnerji - pomorski transport. Deluje tudi v panogah Cestni prevoz s kontejnerji, Železniški transport s kontejnerji, Kontejnerji - letalski prevoz, Cestni prevoz s kontejnerji, Železniški transport s kontejnerji, Kontejnerji - letalski prevoz. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 8. GP LOGISTICS LIMITED

  Združena Kraljevina

  GP LOGISTICS LIMITED, ki deluje v panogi Podjetja za embaliranje za železniške prevoze. Deluje tudi v panogah Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport, Železniški transport s kontejnerji, Železniški transport. Sedež podjetja je v kraju Newport, Združena Kraljevina.

 9. LIMBA

  Belgija

  LIMBA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prevoz, izjemni. Deluje tudi v panogah Prevoz trdnih snovi, Železniški transport s kontejnerji, Prevoz trdnih snovi, Železniški transport s kontejnerji. Sedež podjetja je v kraju St-Gillis-Waas, Belgija.

 10. RAIL WAGON LOCATION

  Latvija

  RAIL WAGON LOCATION, ki deluje v panogi Železniški transport s kontejnerji. Deluje tudi v panogah railway tracking, goods transport and forwarding. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za