• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • železnina za gradbeništvo

Rezultati za

Železnina za gradbeništvo - Uvoz izvoz

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italija

  Verified by europages badge

  Veloxbloc is a company that is specialised in producing various types of hose clamps. The company is based in Milan and produces a wide range of items such as clamps with worms, with a hexagonal head and perforated band or full band. It also produces continuous band clamps with buckle fasteners and continuous perforated band clamps. Furthermore this company from Milan also produces one or two ear crimp type hose clamps, metal ring clamps for heavy duty fastening, nylon cable ties and nylon connections. Veloxbloc can also provide a cabling service for electrical systems.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kitajska

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 3. VIRGIS FILTER SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is the leading manufacturer of air filters, cartridge filters and small capital goods approved of and used for the initial equipment of the major motor, compressor, generating set, automotive, sweeper manufacturing companies and in many other applications in the farming, property, mining and industrial sectors. With product innovation and checking always uppermost in our minds, we have invested heavily in this sector.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Francija

  Verified by europages badge

  CIVIC INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Okviri za slike in okvirjanje, Letve za obešanje slik, Industrijski izdelki, wall door stops, doorstops, Okviri za slike in okvirjanje, Floor door stops, Letve za obešanje slik, Production of moulding rails. Sedež podjetja je v kraju L'haye Les Roses, Francija.

 5. MINSAVIT

  Italija

  Verified by europages badge

  MINSAVIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vijaki. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Podjetja za čiščenje, Najem avtomobila, električen material, Čiščenje - storitve, screws, special screws, Železnina za gradbeništvo, self-locking screws and nuts. Sedež podjetja je v kraju Besana In Brianza, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PRÄMETA GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PRÄMETA GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Troisdorf, Nemčija.

 2. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  MORO & SPREAFICO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Železnina za gradbeništvo, zippers, steels and metals converted, Industrijski izdelki, metal assembly work, customized hinges, bolts, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Monte Marenzo, Italija.

 3. JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Müllheim (im Schwarzwald), Nemčija.

 4. G-FITTINGS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  G-FITTINGS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Emmerich Am Rhein, Nemčija.

 5. KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Unterschleißheim, Nemčija.

 1. FAWO GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FAWO GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Nieder-Olm, Nemčija.

 2. PUNTOVITI SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  PUNTOVITI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 1. POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE

  Nemčija

  Verified by europages badge

  POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Kierspe, Nemčija.

 2. GSG BAUBESCHLÄGE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GSG BAUBESCHLÄGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Elsterwerda, Nemčija.

 3. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italija

  Verified by europages badge

  FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Seregno, Italija.

 4. L.I.P.

  Italija

  Verified by europages badge

  L.I.P., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Moto-reduktorji. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, električen material, Poljedelski stroji, epicyclic reduction gears, gearmotor distribution, racks, Železnina za gradbeništvo, metal gears, microgears. Sedež podjetja je v kraju Corsico, Italija.

 5. FEM S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  FEM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tečaji. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Orodja in železnina, metal fastening pins, hinges for boat furnishings, hinges for furnishings, Železnina za gradbeništvo, special hinges made from drawings, Orodja in železnina, metal hinges. Sedež podjetja je v kraju Granarolo Dell'emilia, Italija.

 6. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italija

  Verified by europages badge

  CAMUT - RETTIFICATRICI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naravnavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, električen material, Ključavnice, Viličarji, Železnina za gradbeništvo, električen material, Ključavnice, Viličarji. Sedež podjetja je v kraju Saluggia, Italija.

 7. SICUREZZA & STILE

  Italija

  Verified by europages badge

  SICUREZZA & STILE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Vrata in okna, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Železnina za gradbeništvo, Vrata in okna, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Castelnuovo Di Porto, Italija.

 8. SCHMIDT + MELDAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHMIDT + MELDAU GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 1. DI.GI.MA.

  Italija

  Verified by europages badge

  DI.GI.MA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilne maščobe. Deluje tudi v panogah Moka in zdrob, Torte in peciva, Železnina za gradbeništvo, Hotel, edible animal fats, production of fats and meat-based protein flours, zootechnical foods, Moka in zdrob, food-grade flour. Sedež podjetja je v kraju Villanterio, Italija.

 2. OMAT

  Francija

  Verified by europages badge

  OMAT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Pantin, Francija.

 3. KGN KOVINSKA GALANTERIJA JOŽE NOVINC S.P.

  Slovenija

  Podjetje KGN Jože Novinc s.p. je začelo s svojim poslovanjem leta 1978. Ukvarjamo se s proizvodnjo pohištvenega ter stavbnega okovja (spone, kotniki, zapahi, ročaji, narbe, nosilci lesenih konstrukcij…), hkrati pa proizvajamo kovinske izdelke po naročilu kupcev. Zadovoljstvo naših kupcev in s tem kakovostni proizvodi, ki jih proizvajamo, sta za nas ključnega pomena. Zato je naše poslanstvo grajeno na tem, da na trgu ponujamo izdelke, ki zadovoljujejo potrebe in želje naših kupcev. Vizija podjetja se nanaša na zagotavljanje konkurenčnosti in visoke kakovosti naših proizvodov. Vrednoti našega podjetja pa se nanašata na hitrost in fleksibilnost naših proizvodov in storitev.

 4. BUILDDIS

  Luksemburg

  BUILDDIS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Premazi - kiti in tesnilni materiali, Glass balustrade, Premazi - kiti in tesnilni materiali, lock cylinders, keys for locks. Sedež podjetja je v kraju Walferdange, Luksemburg.

 5. MAR DEMIR LTD. ?TI.

  Turčija

  MAR DEMIR LTD. ?TI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Aksaray, Turčija.

 6. EPRO HARDWARE GMBH

  Nemčija

  EPRO HARDWARE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Siegen, Nemčija.

 7. KOVINOPLASTIKA LOŽ

  Slovenija

  KOVINOPLASTIKA LOŽ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Building - hardware, Door Lock Systems, casement shutters, sliding windows. Sedež podjetja je v kraju Stari Trg Pri Ložu, Slovenija.

 8. HOJU-BESCHLAG GMBH

  Nemčija

  HOJU-BESCHLAG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za pohištvo. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, stainless steel cut plates, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Bad Friedrichshall, Nemčija.

 9. CLABOTS TOOLS

  Belgija

  CLABOTS TOOLS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pritrdilni material (iz kovine). Deluje tudi v panogah Barve in laki, Železnina za gradbeništvo, screws, Building chemicals, Barve in laki, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Court-Saint-Etienne, Belgija.

 10. MAGAZZINI MANZANESI SRL

  Italija

  MAGAZZINI MANZANESI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Mize in stoli, tools, Metallic timers, Mize in stoli, technical fastenings. Sedež podjetja je v kraju Manzano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Železnina za gradbeništvo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

13.116 Podjetja