• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žerjavi- premični

Rezultati za

Žerjavi- premični - Uvoz izvoz

 1. MÉTHOCAD

  Francija

  Verified by europages badge

  MÉTHOCAD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Konstrukcijska dela, Žerjavi, premični, Opaženje - dela, Konstrukcijska dela, Žerjavi, premični, Opaženje - dela. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. BKS SPILKER - MAIK SPILKER

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BKS SPILKER - MAIK SPILKER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Enger, Nemčija.

 3. ZELMER BAUMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ZELMER BAUMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Rheda-Wiedenbrück, Nemčija.

 4. TRINAC GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TRINAC GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 5. BAUMASCHINEN BERLIN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BAUMASCHINEN BERLIN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MAS FÖRDER-HEBETECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MAS FÖRDER-HEBETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Germersheim, Nemčija.

 2. AUTOKRAN-DIENST JAROMIN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AUTOKRAN-DIENST JAROMIN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Oberhausen, Nemčija.

 3. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah Industrial cranes, Process cranes, Universal cranes, suspension cranes, Suspension cranes, Wire ropes, Hoists, Chain hoists, Drive technology. Sedež podjetja je v kraju Wetter, Nemčija.

 4. CT-KRANSERVICE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CT-KRANSERVICE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Göppingen, Nemčija.

 5. URCAN MAKINA SANAYI SERVIS VE TICARET A.S.

  Turčija

  URCAN MAKINA SANAYI SERVIS VE TICARET A.S., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. SARENS

  Belgija

  SARENS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah telescopic cranes, tower cranes, Special transport. Sedež podjetja je v kraju Wolvertem, Belgija.

 2. TRANSPORTES Y GRÚAS VICENTE J. SIMÓN PICÓ

  Španija

  TRANSPORTES Y GRÚAS VICENTE J. SIMÓN PICÓ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah construction machinery transport, solar panel assembly. Sedež podjetja je v kraju Almássera-Valencia, Španija.

 1. GRÚAS CANO SL

  Španija

  GRÚAS CANO SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah Special transport, heavy machinery transport, Tunga transporter. Sedež podjetja je v kraju Reus-Tarragona, Španija.

 2. LANZ HEBEBÜHNEN & NUTZFAHRZEUGVERMIETUNG GMBH

  Nemčija

  LANZ HEBEBÜHNEN & NUTZFAHRZEUGVERMIETUNG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Rutesheim, Nemčija.

 3. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Turčija

  TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Recikliranje - stroji in naprave, Obdelava in recikliranje odpadkov, Žerjavi, premični, Recikliranje - stroji in naprave, Obdelava in recikliranje odpadkov, scrap metal, Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. SCHULISCH ARBEITSBÜHNEN GMBH

  Nemčija

  SCHULISCH ARBEITSBÜHNEN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Wunstorf, Nemčija.

 5. HEBEPROFI GMBH

  Avstrija

  HEBEPROFI GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Bruck An Der Leitha, Avstrija.

 6. SHANGHAI YAYI MACHINERY LTD

  Kitajska

  SHANGHAI YAYI MACHINERY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah used earthmoving machinery. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 7. BÖCKER MASCHINENWERKE GMBH

  Nemčija

  BÖCKER MASCHINENWERKE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Werne, Nemčija.

 8. LIEBHERR-BAUMASCHINEN AG

  Švica

  LIEBHERR-BAUMASCHINEN AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Reiden, Švica.

 1. PIVATO M.M. S.A.S. DI PIVATO MICHELE E MAURIZIO & C.

  Italija

  PIVATO M.M. S.A.S. DI PIVATO MICHELE E MAURIZIO & C., ki deluje v panogi Žerjavi z ogredjem. Deluje tudi v panogah Žerjavi, premični, cranes, crane trucks, Žerjavi, premični, tower cranes for construction. Sedež podjetja je v kraju Resana, Italija.

 2. MEGALIFT

  Luksemburg

  MEGALIFT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah Rokovanje z blagom - stroji in oprema, Vleka in popravila - oprema, trucks with crane, Rokovanje z blagom - stroji in oprema, Vleka in popravila - oprema, Pushcarts, dollies, hand trucks, platform trucks. Sedež podjetja je v kraju Colmar-Berg, Luksemburg.

 3. ESPAGRUAS SL

  Španija

  ESPAGRUAS SL, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, Tovornjaki z žerjavom, Gradbena dvigala, Gradbeni stroji, Tovornjaki z žerjavom, tower cranes for construction. Sedež podjetja je v kraju Albolote - Granada, Španija.

 4. BOYENS MICHEL

  Belgija

  BOYENS MICHEL, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah Priprave in pribor za dviganje, Dvigala - vozila, towing tractors for handling merchandise, heavy load transportation devices, Priprave in pribor za dviganje, Dvigala - vozila. Sedež podjetja je v kraju Liege, Belgija.

 5. KONDORA

  Turčija

  KONDORA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 6. METALURGICA BRIOSA DA MACEIRA, LDA.

  Portugalska

  METALURGICA BRIOSA DA MACEIRA, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Maceira, Portugalska.

 7. GROUPE DONITIAN SA

  Francija

  GROUPE DONITIAN SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Žerjavi, premični, Košarasta dvigala, Rušitve - izvajalci, Rušenje - stroji in oprema, Žerjavi, premični, Košarasta dvigala, Rušitve - izvajalci, Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju LORMONT, Francija.

 8. ASELKON

  Turčija

  ASELKON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi, premični. Deluje tudi v panogah hydraulic cranes. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 9. ALDR - ASSISTANCE LEVAGE DEPANNAGE ROUTIER

  Francija

  ALDR - ASSISTANCE LEVAGE DEPANNAGE ROUTIER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Premični mostički in ogredje za dviganje. Deluje tudi v panogah Žerjavi, premični, Košarasta dvigala, Žerjavi, premični, Košarasta dvigala, mini loader hire. Sedež podjetja je v kraju Gratentour, Francija.

 10. MONDIA WALLONIE LIEGE

  Belgija

  MONDIA WALLONIE LIEGE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Viličarji, Košarasta dvigala, Žerjavi, premični, Viličarji, Košarasta dvigala, pallet movers, Žerjavi, premični. Sedež podjetja je v kraju Liege, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno