• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žična mreža- varjena

Rezultati za

Žična mreža- varjena - Uvoz izvoz

 1. MAISHI WIRE MESH

  Kitajska

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh is a leading manufacturer of high-tech wire mesh products founded in 1986 and based in China. Through our dedication to customer-centric innovation and over 30 years development, MAISHI products have been exported to over 95 countries, serving more than 30 of the top 500 enterprises. MAISHI`s vision is to support every customer achieving better development. By leveraging our experience and expertise in production, MAISHI produce top quality products and creates green solutions that enable the customers to win market. Why to choose us? - Over 35 years of history - ISO9001 certification - Customized production - On-time delivery - Sufficient inventory - Third-party inspections - Video conferences - Honorary awards - Professional certificates

 2. O.M.A.F. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  O.M.A.F. specialises in the manufacture of INOXLINE stainless steel mesh, zinc coated gates, metal fencing and gates for industry and the building trade. All our gates are manufactured using automated systems. O.M.A.F. completes its vast catalogue of products and accessories for the building trade: stainless steel flat manholes, seals, grilles and shafts.

 3. P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Langenfeld, Nemčija.

 4. LOCAROC SAS

  Francija

  Verified by europages badge

  LOCAROC SAS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pesek in gramoz. Deluje tudi v panogah Ograje, Žična mreža, varjena, Ograje, Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Dieulouard, Francija.

 5. JACOB KIERDORF GMBH

  Nemčija

  JACOB KIERDORF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Bergisch Gladbach, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD.

  Kitajska

  JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Jinan City, Kitajska.

 2. HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Braunschweig, Nemčija.

 3. KROPP-STAHL GMBH

  Nemčija

  KROPP-STAHL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Vreden, Nemčija.

 4. THROM GMBH

  Nemčija

  THROM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Büdingen, Nemčija.

 5. PRJSC DNEPROMETIZ

  Ukraijna

  PRJSC DNEPROMETIZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 1. DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Münster, Nemčija.

 2. PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG

  Ukraijna

  PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 1. PESEN GALVANIZE

  Turčija

  PESEN GALVANIZE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, Supplier of steel, Low-carbon annealed steel wire without coating, galvanized wire, Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Istanbul / Kartal, Turčija.

 2. LTD GABIONI

  Gruzija

  LTD GABIONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinska platna in mreže. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, gabions for rocks, barbed wire, Žična mreža, varjena, ceramic bricks. Sedež podjetja je v kraju Kutaisi 4600, Gruzija.

 3. MASHTRONICS D.O.O

  Srbija

  MASHTRONICS D.O.O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Kovinska platna in mreže. Sedež podjetja je v kraju Mladenovac, Srbija.

 4. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgija

  ETS VANDEVOORDE XAVIER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, Cevke in cevi - jeklene, Sliding doors accessories, Round reinforcing bars, Žična mreža, varjena, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju Boussu Lez Walcourt, Belgija.

 5. CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY

  Kitajska

  CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 6. AYES CELIK HASIR VE CIT

  Turčija

  AYES CELIK HASIR VE CIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. RIVA ACIER SA

  Francija

  RIVA ACIER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Gargenville, Francija.

 8. NEPTUN STAHLHANDEL GMBH

  Avstrija

  NEPTUN STAHLHANDEL GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Teesdorf, Avstrija.

 1. TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES

  Turčija

  TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, Wire fencing, trellis, Žična mreža, varjena, studded gabions. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 2. LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY

  Kitajska

  LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Hengshui City, Kitajska.

 3. FENNE STAHL GMBH

  Nemčija

  FENNE STAHL GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, Round reinforcing bars, Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Dorsten, Nemčija.

 4. ENGREAT STEEL FENCE COMPANY

  Kitajska

  ENGREAT STEEL FENCE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 5. KUMKANG CO., LTD.

  Južna Koreja

  KUMKANG CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinska platna in mreže. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, Žična mreža, varjena, steel fibres, metal wire fabrics, slabs. Sedež podjetja je v kraju Seoul, Južna Koreja.

 6. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Nemčija

  DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Deluje tudi v panogah european ivories, bank financing for businesses, on-line investment fund management and administration services, subcontract packing and packaging with mailing services. Sedež podjetja je v kraju Mauerstetten, Nemčija.

 7. DMA ARMATURES AQUITAINE

  Francija

  DMA ARMATURES AQUITAINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Verige. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, slings, armatures, beams, Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Croissy-Sur-Seine, Francija.

 8. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Turčija

  DEMMA WELDED WIRE MESH CO., ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Deluje tudi v panogah Ograje, metal gratings for fencing, metal meshing for fencing, Ograje, metal reinforcement meshing for buildings. Sedež podjetja je v kraju ISTANBUL, Turčija.

 9. ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY

  Kitajska

  ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 10. FIRM CHECKER PLATE COMPANY

  Kitajska

  FIRM CHECKER PLATE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za