• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žične palice - železne kovine

Rezultati za

Žične palice - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Linz, Avstrija.

 2. VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bad Iburg, Nemčija.

 3. HELCA METALL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HELCA METALL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ulm, Nemčija.

 4. BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Neu-Anspach, Nemčija.

 5. STEFAN MAIER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STEFAN MAIER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 2. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Madžarska

  ÁP-TECHNOLOGY KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave, Metalurgija - stroji in naprave, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave, Metalurgija - stroji in naprave, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Nyíregyháza, Madžarska.

 3. VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 4. CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turčija

  CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah plate and sheet metal, iron wire lamination, low carbon iron. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. MIGAL.CO GMBH

  Nemčija

  MIGAL.CO GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Landau, Nemčija.

 1. KAVIR STEEL

  Iran

  KAVIR STEEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah hot-rolling. Sedež podjetja je v kraju Isfahan, Iran.

 2. SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Saarbrücken, Nemčija.

 1. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgija

  A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlečenje žic - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žične palice - železne kovine, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Žične palice - železne kovine, Bright steel. Sedež podjetja je v kraju Beveren-waas, Belgija.

 2. KOBILL SRL

  Romunija

  KOBILL SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin. Deluje tudi v panogah Laser - stroji za varjenje in rezanje, Rezanje s plazmo - stroji, Žične palice - železne kovine, Saloni za UV sončenje - oprema, Laser - stroji za varjenje in rezanje, Rezanje s plazmo - stroji, Žične palice - železne kovine, Saloni za UV sončenje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Brasov, Romunija.

 3. ASA GLOBAL T,CARET

  Turčija

  ASA GLOBAL T,CARET, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Žične palice - železne kovine, Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. METALICPLAS IMPEX

  Romunija

  METALICPLAS IMPEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dej, Romunija.

 5. TEWOO STEEL GROUP

  Kitajska

  TEWOO STEEL GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, konstrukcijsko. Deluje tudi v panogah Žične palice - železne kovine, cold-rolled steel strips, galvanized steel sheet products, Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 6. LINCOLN ELECTRIC FRANCE

  Francija

  LINCOLN ELECTRIC FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Laser - aparati in instrumenti, Žične palice - železne kovine, Laser - aparati in instrumenti, Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Le Grand Quevilly, Francija.

 7. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Nemčija

  ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profilirano jeklo, hladno valjano. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Žične palice - železne kovine, Baker in zlitine, Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Neunburg vorm Wald, Nemčija.

 8. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Romunija

  CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Goriva, trdna. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, Žične palice - železne kovine, Profilna pločevina - železno kovinska, Pogonska goriva, tekoča, Žične palice - železne kovine, Profilna pločevina - železno kovinska. Sedež podjetja je v kraju Buzau, Romunija.

 1. TAIWAN RAINBOW CO., LTD.

  Tajvan

  TAIWAN RAINBOW CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kaohsiung, Tajvan.

 2. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladeš

  FRIENDS INTERNATIONAL, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chittagong, Bangladeš.

 3. BS MAKINE

  Turčija

  BS MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Eskişehir, Turčija.

 4. TOSYALI HOLDING

  Turčija

  TOSYALI HOLDING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Osmaniye, Turčija.

 5. CELAL METAL

  Turčija

  CELAL METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbuk, Turčija.

 6. TREFO S. A.

  Romunija

  TREFO S. A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žeblji in konice, Transportne verige, Žeblji in konice, Transportne verige. Sedež podjetja je v kraju Galati, Romunija.

 7. .

  Turčija

  ., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah white marble. Sedež podjetja je v kraju ., Turčija.

 8. CZ VEHA S.R.O.

  Češka Republika

  CZ VEHA S.R.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Brno, Češka Republika.

 9. WELDTOOL TECHNOLOGIES

  Združene Države

  WELDTOOL TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Orange, Združene Države.

 10. SOTAR S.A.S. DI TARONI FILIPPO & C.

  Italija

  SOTAR S.A.S. DI TARONI FILIPPO & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah electrowelded panel networks. Sedež podjetja je v kraju Maslianico, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno