• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žica- bodeča - železne kovine

Rezultati za

Žica- bodeča - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, screw binding systems. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Nemčija

  WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bad Gandersheim, Nemčija.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Turčija

  DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 4. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Turčija

  METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dörtyol Hatay, Turčija.

 5. CAVATORTA FRANCE

  Francija

  CAVATORTA FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Rešetke, kovinske, Žica, bodeča - železne kovine, Rešetke, kovinske, metal gratings for fencing, do-it-yourself items, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve-Saint-Germain, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. YUGSTAL

  Ukraijna

  YUGSTAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah metal laminates, waste collection bells. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhya, Ukraijna.

 2. ERKARE METAL

  Turčija

  ERKARE METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah fences, Metal fences, Ståltrådsnät. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 3. ARTIK STEEL LLC

  Ukraijna

  ARTIK STEEL LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, aluminium tubes, Žica, bodeča - železne kovine, aluminium and copper rods. Sedež podjetja je v kraju Nikopol, Ukraijna.

 4. EUROBARB CONCERTINA

  Poljska

  EUROBARB CONCERTINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah fencing, english concertinas. Sedež podjetja je v kraju Ostrów Wielkopolski, Poljska.

 5. MWM TECHNIC

  Turčija

  MWM TECHNIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 1. TELLINI DIS TICARET AS.

  Turčija

  TELLINI DIS TICARET AS., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah hedge, Furnishings. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Ukraijna

  BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinska platna in mreže. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lugansk, Ukraijna.

 1. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Irska

  CAPITAL PRODUCTS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sabljanje - oprema in potrebščine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Inženiring - industrijski izvajalci, Žica, bodeča - železne kovine, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 2. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Ukraijna

  CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah barbed wire, Galvanised barbed wire. Sedež podjetja je v kraju Lugansk, Ukraijna.

 3. CLD FENCING SYSTEMS

  Združena Kraljevina

  CLD FENCING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Sandbach, Združena Kraljevina.

 4. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Nizozemska

  VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dokkum, Nizozemska.

 5. EMIL HITZ AG

  Švica

  EMIL HITZ AG, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bassersdorf, Švica.

 6. PEWAG S.R.O.

  Češka Republika

  PEWAG S.R.O., ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vamberk, Češka Republika.

 7. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Turčija

  SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah barbed wire. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Španija

  EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Malaga, Španija.

 1. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Madžarska

  KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hodmezovasarhely, Madžarska.

 2. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Turčija

  ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. HORTEN ALUMINIUM CONDUCTORS AS

  Norveška

 4. WIRE WEAVERS RESEARCH & DEVELOPMENT LTD

  Irska

 5. CUIUL SRL

  Romunija

 6. J.TEX - INDUSTRIAS METALOMECANICAS, S.A

  Portugalska

 7. AVTORITET COMMERCIAL FIRM LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraijna

 8. KOVINAR D.O.O.

  Slovenija

 9. VODUSEK, D.O.O.

  Slovenija

 10. LAFIA LTD

  Irska

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno