• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žica- bodeča - železne kovine

Rezultati za

Žica- bodeča - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, screw binding systems. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Nemčija

  WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bad Gandersheim, Nemčija.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Turčija

  DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 4. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Turčija

  METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dörtyol Hatay, Turčija.

 5. YUGSTAL

  Ukraijna

  YUGSTAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah metal laminates, waste collection bells. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhya, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ARTIK STEEL LLC

  Ukraijna

  ARTIK STEEL LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, aluminium tubes, Žica, bodeča - železne kovine, aluminium and copper rods. Sedež podjetja je v kraju Nikopol, Ukraijna.

 2. CAVATORTA FRANCE

  Francija

  CAVATORTA FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Rešetke, kovinske, Žica, bodeča - železne kovine, Rešetke, kovinske, metal gratings for fencing, do-it-yourself items, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve-Saint-Germain, Francija.

 3. EUROBARB CONCERTINA

  Poljska

  EUROBARB CONCERTINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah fencing, english concertinas. Sedež podjetja je v kraju Ostrów Wielkopolski, Poljska.

 4. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladeš

  FRIENDS INTERNATIONAL, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - jekleni, Žica, bodeča - železne kovine, Vlečenje žic - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chittagong, Bangladeš.

 5. HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD.

  Kitajska

  HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 1. KONHTA RAZOR WIRE FACTORY

  Kitajska

  KONHTA RAZOR WIRE FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju hengshui, Kitajska.

 2. SUNNY BARBED WIRE FACTORY

  Kitajska

  SUNNY BARBED WIRE FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah barbed wire. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 1. TELLINI DIS TICARET AS.

  Turčija

  TELLINI DIS TICARET AS., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah hedge, Furnishings. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY

  Kitajska

  ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah barbed wire. Sedež podjetja je v kraju hengshui, Kitajska.

 3. MWM TECHNIC

  Turčija

  MWM TECHNIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 4. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Ukraijna

  BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinska platna in mreže. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lugansk, Ukraijna.

 5. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Irska

  CAPITAL PRODUCTS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sabljanje - oprema in potrebščine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Inženiring - industrijski izvajalci, Žica, bodeča - železne kovine, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 6. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Madžarska

  KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hodmezovasarhely, Madžarska.

 7. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Turčija

  SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah barbed wire. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kitajska

  ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 1. CLD FENCING SYSTEMS

  Združena Kraljevina

  CLD FENCING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Sandbach, Združena Kraljevina.

 2. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Nizozemska

  VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dokkum, Nizozemska.

 3. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Španija

  EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Malaga, Španija.

 4. PEWAG S.R.O.

  Češka Republika

  PEWAG S.R.O., ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vamberk, Češka Republika.

 5. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Ukraijna

  CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Deluje tudi v panogah barbed wire, Galvanised barbed wire. Sedež podjetja je v kraju Lugansk, Ukraijna.

 6. EMIL HITZ AG

  Švica

  EMIL HITZ AG, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bassersdorf, Švica.

 7. SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD

  Kitajska

  SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Shijiazhuang City, Hebei Province, Kitajska.

 8. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Turčija

  ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žica, bodeča - železne kovine, Žica, bodeča - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. LAFIA LTD

  Irska

 10. J.TEX - INDUSTRIAS METALOMECANICAS, S.A

  Portugalska

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno