• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žice in kabli - železne kovine

Rezultati za

Žice in kabli - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. LAMBERT MANUFIL

  Francija

  Verified by europages badge

  LAMBERT MANUFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Couëron, Francija.

 3. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Oberndorf-Bochingen, Nemčija.

 4. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LINDEMANN & KRÖGER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 5. BALTHUN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BALTHUN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gemünden, Nemčija.

 2. AMIC

  Francija

  Verified by europages badge

  AMIC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Nickel alloy wire, stainless steel wire, Steel and stainless steel piano-wire, Wire for components, Stainless steel wires, steel wires for springs, steel wires, wires in rods, Low-carbon galvanized steel wire. Sedež podjetja je v kraju Bobigny, Francija.

 3. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 4. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 5. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AS-FEINSTSEILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Delmenhorst, Nemčija.

 1. METIZ BROVARY

  Ukraijna

  METIZ BROVARY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah solder, drawn copper products. Sedež podjetja je v kraju Brovary, Ukraijna.

 2. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Nemčija

  HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bad Griesbach, Nemčija.

 1. HSM GMBH + CO. KG

  Nemčija

  HSM GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Frickingen, Nemčija.

 2. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Nemčija

  TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Rastri, rešetke in žične mreže, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Rastri, rešetke in žične mreže. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

 3. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Nemčija

  J. S. FEINDRAHTZUG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah steel wires, metal cables. Sedež podjetja je v kraju Altena, Nemčija.

 4. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Nemčija

  MEDICAL CABLE TEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah copper strands, Copper Cables, Stainless steel wire ropes. Sedež podjetja je v kraju Aßlar, Nemčija.

 5. OSNOVANIE SPOOO

  Belorusija

  OSNOVANIE SPOOO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Ogrodja (lahka), kovinska, construction of metal structures for public works, Kovinska platna in mreže, construction of trellises, Ogrodja (lahka), kovinska. Sedež podjetja je v kraju Zhlobin, Belorusija.

 6. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Turčija

  KABKOM CABLE COMPOUNDS INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. ALLOD WERKSTOFF GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ALLOD WERKSTOFF GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Žice in kabli - jekleni, inorganic chemicals, thermoplastics, Plastic components. Sedež podjetja je v kraju Burgbernheim, Nemčija.

 8. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Francija

  ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bazeilles, Francija.

 1. ECKERT DRAHTWAREN GMBH

  Nemčija

  ECKERT DRAHTWAREN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Coesfeld, Nemčija.

 2. AUVERGNE ARMATURES

  Francija

  AUVERGNE ARMATURES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Verige, Verige, concrete reinforcements. Sedež podjetja je v kraju Saint-Saturnin, Francija.

 3. CABLERIES NAMUROISES

  Belgija

  CABLERIES NAMUROISES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah metal cables, wire crane cables for goods lifting, steel leads, wire hoist cables for lifting goods. Sedež podjetja je v kraju Fernelmont, Belgija.

 4. SPECIALIST CABLE SUPPLIES

  Združena Kraljevina

  SPECIALIST CABLE SUPPLIES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kabli in žice, električni in telefonski. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli, aluminijasti, Žice in kabli - jekleni, cables for industry, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Slough, Združena Kraljevina.

 5. PROMETAL

  Francija

  PROMETAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Žice in kabli iz neželeznih kovin, bracing for building, Jeklo in kovine - strojna obdelava, reinforced concrete. Sedež podjetja je v kraju Heimsbrunn, Francija.

 6. SOCIETE LES GRILLAGES NAAS

  Francija

  SOCIETE LES GRILLAGES NAAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Verige, Vzmeti, Verige, Vzmeti, fencing, main gates. Sedež podjetja je v kraju Villenave-D'ornon, Francija.

 7. BRITEXCO SAS

  Francija

  BRITEXCO SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Najem industrijskih oprem, Žice in kabli - jekleni, Najem industrijskih oprem, Galvanized Wire. Sedež podjetja je v kraju Vélizy Villacoublay, Francija.

 8. EDELSTAHL-ZIEHEREI HILLESHEIM GMBH

  Nemčija

  EDELSTAHL-ZIEHEREI HILLESHEIM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posebno jeklo. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Rezanje jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Žice in kabli - železne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Rezanje jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hillesheim, Nemčija.

 9. ELECTRO CABLE GROUP

  Ukraijna

  ELECTRO CABLE GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električni kabli. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine, copper wire rod. Sedež podjetja je v kraju Zaporozhye, Ukraijna.

 10. RAVNI TECHNOLOGIES

  Francija

  RAVNI TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah steel tubes, iron pipes. Sedež podjetja je v kraju Roche La Molière, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno