• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žice in kabli - železne kovine

Rezultati za

Žice in kabli - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. LAMBERT MANUFIL

  Francija

  Verified by europages badge

  LAMBERT MANUFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Couëron, Francija.

 3. BALTHUN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BALTHUN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

 4. HSM GMBH + CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HSM GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Frickingen, Nemčija.

 5. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LINDEMANN & KRÖGER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Oberndorf-Bochingen, Nemčija.

 2. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gemünden, Nemčija.

 3. AMIC

  Francija

  Verified by europages badge

  AMIC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Nickel alloy wire, stainless steel wire, Steel and stainless steel piano-wire, Wire for components, Stainless steel wires, steel wires for springs, steel wires, wires in rods, Low-carbon galvanized steel wire. Sedež podjetja je v kraju Bobigny, Francija.

 4. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 5. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 1. WÖSTE METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WÖSTE METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 2. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AS-FEINSTSEILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Delmenhorst, Nemčija.

 1. METIZ BROVARY

  Ukraijna

  METIZ BROVARY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah solder, drawn copper products. Sedež podjetja je v kraju Brovary, Ukraijna.

 2. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Nemčija

  HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bad Griesbach, Nemčija.

 3. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Nemčija

  TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Rastri, rešetke in žične mreže, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Rastri, rešetke in žične mreže. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

 4. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Nemčija

  J. S. FEINDRAHTZUG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah steel wires, metal cables. Sedež podjetja je v kraju Altena, Nemčija.

 5. ARVEL S.R.L.

  Italija

  ARVEL S.R.L., ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah wire cables, pallet movers, winches for lifting goods, mobile cranes for lifting merchandise. Sedež podjetja je v kraju Flero, Italija.

 6. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Nemčija

  MEDICAL CABLE TEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah copper strands, Copper Cables, Stainless steel wire ropes. Sedež podjetja je v kraju Aßlar, Nemčija.

 7. OSNOVANIE SPOOO

  Belorusija

  OSNOVANIE SPOOO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Kovinska platna in mreže, Ogrodja (lahka), kovinska, construction of metal structures for public works, Kovinska platna in mreže, construction of trellises, Ogrodja (lahka), kovinska. Sedež podjetja je v kraju Zhlobin, Belorusija.

 8. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Turčija

  KABKOM CABLE COMPOUNDS INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. AUVERGNE ARMATURES

  Francija

  AUVERGNE ARMATURES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Verige, Verige, concrete reinforcements. Sedež podjetja je v kraju Saint-Saturnin, Francija.

 2. KRIEGER RIMMELIN SARL

  Francija

  KRIEGER RIMMELIN SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ograje, Ograje, grilles, portals. Sedež podjetja je v kraju Schiltigheim, Francija.

 3. DURMAZ CELIK / DUWELD DEUTSCHE NIEDERLASSUNG

  Nemčija

  DURMAZ CELIK / DUWELD DEUTSCHE NIEDERLASSUNG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah wiring. Sedež podjetja je v kraju Velen, Nemčija.

 4. NETWORK CABLING SOLUTIONS

  Belgija

  NETWORK CABLING SOLUTIONS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah optical fibre cables, Computer cabling. Sedež podjetja je v kraju Waremme, Belgija.

 5. FILIAC

  Francija

  FILIAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah fencing. Sedež podjetja je v kraju Chemilly, Francija.

 6. SOCIETE DES FILIERES BALLOFFET

  Francija

  SOCIETE DES FILIERES BALLOFFET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Precision tools. Sedež podjetja je v kraju Lagnieu Cedex, Francija.

 7. CORDERIE FOREZIENNE

  Francija

  CORDERIE FOREZIENNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Verige, Vzmeti, Verige, Vzmeti, Motordriven lyftutrustning, personlig skyddsutrustning. Sedež podjetja je v kraju Andrezieux-Boutheon, Francija.

 8. AFFIVAL SAS

  Francija

  AFFIVAL SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Ferolitine, Livarne jekla, Žice in kabli - jekleni, Ferolitine, Livarne jekla. Sedež podjetja je v kraju Solesmes, Francija.

 9. ARMACENTRE

  Francija

  ARMACENTRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, metal reinforcements for the building trade, beams. Sedež podjetja je v kraju Colombe, Francija.

 10. SOCIETE LES GRILLAGES NAAS

  Francija

  SOCIETE LES GRILLAGES NAAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Verige, Vzmeti, Verige, Vzmeti, fencing, main gates. Sedež podjetja je v kraju Villenave-D'ornon, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Žice in kabli - železne kovine - Uvoz izvoz

Število rezultatov

942 Podjetja