• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žice in kabli iz neželeznih kovin

Rezultati za

Žice in kabli iz neželeznih kovin - Uvoz izvoz

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Združena Kraljevina

  ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - neželezne kovine, alloy wire drawn rods, Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Brierley Hill, Združena Kraljevina.

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusija

  EXPERT-CABLE, LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kabli in omrežja. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli - jekleni, Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, aluminijasti, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli - jekleni, Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Oryol District, Rusija.

 4. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Nemčija

  TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Rastri, rešetke in žične mreže, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Rastri, rešetke in žične mreže. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

 5. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Nemčija

  WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah closures, plastic plugs, Quick closing mechanisms, strings. Sedež podjetja je v kraju Herrenberg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BIRIKIM KABLO

  Turčija

  BIRIKIM KABLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Francija

  ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bazeilles, Francija.

 3. RESSORTS MASSELIN

  Francija

  RESSORTS MASSELIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin. Sedež podjetja je v kraju Petit Quevilly Cédex, Francija.

 4. ARMACENTRE

  Francija

  ARMACENTRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, metal reinforcements for the building trade, beams. Sedež podjetja je v kraju Colombe, Francija.

 5. 2M KABLO

  Turčija

  2M KABLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Električni kabli, Copper Cables, Električni kabli, armoured cables, coaxial cables. Sedež podjetja je v kraju Silivri, Turčija.

 1. DROME ARMATURES BETON

  Francija

  DROME ARMATURES BETON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, concrete reinforcements, metal reinforcements for the building trade, steel bending. Sedež podjetja je v kraju Eurre, Francija.

 2. PROMETAL

  Francija

  PROMETAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Žice in kabli iz neželeznih kovin, bracing for building, Jeklo in kovine - strojna obdelava, reinforced concrete. Sedež podjetja je v kraju Heimsbrunn, Francija.

 1. EKTRO

  Francija

  EKTRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, crimping. Sedež podjetja je v kraju Monistrol-Sur-Loire, Francija.

 2. JINGDA GROUP

  Združena Kraljevina

  JINGDA GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. FILS ET CABLE DE LORRAINE

  Francija

  FILS ET CABLE DE LORRAINE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Jeklo in kovine - strojna obdelava, stainless steel cables, Žice in kabli - jekleni, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Schoeneck, Francija.

 4. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Nemčija

  OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Votle stene - izolacijski materiali. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Rastri, rešetke in žične mreže, Nepregorni materiali in izdelki, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Rastri, rešetke in žične mreže, Nepregorni materiali in izdelki. Sedež podjetja je v kraju Altena, Nemčija.

 5. BEKON KABEL GMBH

  Nemčija

  BEKON KABEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, bakreni, electrical cables and wires. Sedež podjetja je v kraju Nuthe-Urstromtal, Nemčija.

 6. INCOFIL TECH S.R.L.

  Italija

  INCOFIL TECH S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Stainless steel cables and accessories. Sedež podjetja je v kraju Pergine Valsugana, Italija.

 7. LEWIS WIRE LIMITED

  Združena Kraljevina

  LEWIS WIRE LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Stainless steel wires. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 8. LLC "TEHPROVOD"

  Ukraijna

  LLC "TEHPROVOD", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah aluminium wire, drawn copper products. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhzhia, Ukraijna.

 1. AQUITAINE RESSORT

  Francija

  AQUITAINE RESSORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Verige, Vzmeti, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Verige, Vzmeti, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Beychac-Et-Caillau, Francija.

 2. DRAHTWAREN DRILLER GMBH

  Nemčija

  DRAHTWAREN DRILLER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Freiburg, Nemčija.

 3. BEGEMANN GMBH ROBE-KLEIDERBÜGELFABRIK

  Nemčija

  BEGEMANN GMBH ROBE-KLEIDERBÜGELFABRIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Trgovine - ureditev, Izložbene lutke, Uvoz - izvoz - pohištvena oprava, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Trgovine - ureditev, Izložbene lutke, Uvoz - izvoz - pohištvena oprava. Sedež podjetja je v kraju Lage, Nemčija.

 4. PAUL GMBH & CO METALLGEWEBE- UND FILTERFABRIK

  Nemčija

  PAUL GMBH & CO METALLGEWEBE- UND FILTERFABRIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Rastri, rešetke in žične mreže, Kovinska platna in mreže, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Rastri, rešetke in žične mreže, Kovinska platna in mreže. Sedež podjetja je v kraju Steinau, Nemčija.

 5. GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ

  Nemčija

  GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Kabli - dodatki, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Verige, Žice in kabli - železne kovine, Kabli - dodatki, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Verige. Sedež podjetja je v kraju Görlitz, Nemčija.

 6. KRENZ GMBH

  Nemčija

  KRENZ GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gospodinjski izdelki, kovinski, Drevesnice in gozdarstvo, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gospodinjski izdelki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Münster, Nemčija.

 7. HPC HAFKEMEYER PLOMBEN + COMPANY

  Nemčija

  HPC HAFKEMEYER PLOMBEN + COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Reprografija - stroji in oprema, Umetne mase - embalaža, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Reprografija - stroji in oprema, Umetne mase - embalaža. Sedež podjetja je v kraju Bruchhausen-Vilsen, Nemčija.

 8. BEST METALL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BEST METALL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke). Sedež podjetja je v kraju Wittlich, Nemčija.

 9. FEDERN WISEKOWSKI

  Nemčija

  FEDERN WISEKOWSKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Vzmeti, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Vzmeti. Sedež podjetja je v kraju Altena, Nemčija.

 10. EMINI BAUSTAHLVERLEGUNG INH. SAMI EMINI

  Nemčija

  EMINI BAUSTAHLVERLEGUNG INH. SAMI EMINI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Jeklo, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Jeklo, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno