• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žice in kabli iz neželeznih kovin

Rezultati za

Žice in kabli iz neželeznih kovin - Uvoz izvoz

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusija

  EXPERT-CABLE, LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kabli in omrežja. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli - jekleni, Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, aluminijasti, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli - jekleni, Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Oryol District, Rusija.

 3. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Združena Kraljevina

  ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Vlečenje žic - neželezne kovine, alloy wire drawn rods, Vlečenje žic - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Brierley Hill, Združena Kraljevina.

 4. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Nemčija

  TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Rastri, rešetke in žične mreže, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Rastri, rešetke in žične mreže. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

 5. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Nemčija

  WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah closures, plastic plugs, Quick closing mechanisms, strings. Sedež podjetja je v kraju Herrenberg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BIRIKIM KABLO

  Turčija

  BIRIKIM KABLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. LLC "TEHPROVOD"

  Ukraijna

  LLC "TEHPROVOD", je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah aluminium wire, drawn copper products. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhzhia, Ukraijna.

 3. SYNFLEX

  Francija

  SYNFLEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah dielectric adhesive tapes. Sedež podjetja je v kraju Corbeil Essonnes, Francija.

 4. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Nemčija

  OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Votle stene - izolacijski materiali. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Rastri, rešetke in žične mreže, Nepregorni materiali in izdelki, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Rastri, rešetke in žične mreže, Nepregorni materiali in izdelki. Sedež podjetja je v kraju Altena, Nemčija.

 5. INCOFIL TECH S.R.L.

  Italija

  INCOFIL TECH S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Stainless steel cables and accessories. Sedež podjetja je v kraju Pergine Valsugana, Italija.

 1. FILS ET CABLE DE LORRAINE

  Francija

  FILS ET CABLE DE LORRAINE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Jeklo in kovine - strojna obdelava, stainless steel cables, Žice in kabli - jekleni, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Schoeneck, Francija.

 2. AQUITAINE RESSORT

  Francija

  AQUITAINE RESSORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Verige, Vzmeti, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Verige, Vzmeti, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Beychac-Et-Caillau, Francija.

 1. PROMETAL

  Francija

  PROMETAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Žice in kabli iz neželeznih kovin, bracing for building, Jeklo in kovine - strojna obdelava, reinforced concrete. Sedež podjetja je v kraju Heimsbrunn, Francija.

 2. RESSORTS MASSELIN

  Francija

  RESSORTS MASSELIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin. Sedež podjetja je v kraju Petit Quevilly Cédex, Francija.

 3. ARMACENTRE

  Francija

  ARMACENTRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, metal reinforcements for the building trade, beams. Sedež podjetja je v kraju Colombe, Francija.

 4. DROME ARMATURES BETON

  Francija

  DROME ARMATURES BETON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, concrete reinforcements, metal reinforcements for the building trade, steel bending. Sedež podjetja je v kraju Eurre, Francija.

 5. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Francija

  ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bazeilles, Francija.

 6. JINGDA GROUP

  Združena Kraljevina

  JINGDA GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 7. 2M KABLO

  Turčija

  2M KABLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Električni kabli, Copper Cables, Električni kabli, armoured cables, coaxial cables. Sedež podjetja je v kraju Silivri, Turčija.

 8. EKTRO

  Francija

  EKTRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, crimping. Sedež podjetja je v kraju Monistrol-Sur-Loire, Francija.

 1. BEKON KABEL GMBH

  Nemčija

  BEKON KABEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, bakreni, electrical cables and wires. Sedež podjetja je v kraju Nuthe-Urstromtal, Nemčija.

 2. LEWIS WIRE LIMITED

  Združena Kraljevina

  LEWIS WIRE LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Stainless steel wires. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 3. DS AG CONMA

  Švica

  DS AG CONMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja, Okna, Naoknice, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Zaščita pred soncem, notranja in zunanja, Okna, Naoknice. Sedež podjetja je v kraju Kriessern, Švica.

 4. THOMAS FILTER

  Nemčija

  THOMAS FILTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Vzmeti, Pritrdilna oprema, Matice in vijaki, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Vzmeti, Pritrdilna oprema, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Wathlingen, Nemčija.

 5. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

  Nemčija

  ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Umetne mase - gradbeništvo, Umetne mase - industrijski izdelki, Umetne mase - embalaža, Zamaški in pokrovi, iz umetne mase, Umetne mase - gradbeništvo, Umetne mase - industrijski izdelki, Umetne mase - embalaža, Zamaški in pokrovi, iz umetne mase. Sedež podjetja je v kraju Winterbach, Nemčija.

 6. HADRA DRAHTWAREN

  Nemčija

  HADRA DRAHTWAREN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Umetne mase - industrijski izdelki, Trgovine - ureditev, Lepenka - proizvodnja, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Umetne mase - industrijski izdelki, Trgovine - ureditev, Lepenka - proizvodnja. Sedež podjetja je v kraju Twistringen, Nemčija.

 7. GSB GABIONENBAU GMBH

  Nemčija

  GSB GABIONENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke). Sedež podjetja je v kraju Wietmarschen, Nemčija.

 8. WILLY WEBER

  Nemčija

  WILLY WEBER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Vzmeti, Rastri, rešetke in žične mreže, Rešetke, kovinske, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Vzmeti, Rastri, rešetke in žične mreže, Rešetke, kovinske. Sedež podjetja je v kraju Konstanz, Nemčija.

 9. NESTLER GMBH DRAHTERZEUGNISSE

  Nemčija

  NESTLER GMBH DRAHTERZEUGNISSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Vzmeti, Pritrdilna oprema, Matice in vijaki, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Vzmeti, Pritrdilna oprema, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Ehrenfriedersdorf, Nemčija.

 10. REIERSDORFER DRAHT- UND ZAUN-GMBH

  Nemčija

  REIERSDORFER DRAHT- UND ZAUN-GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Templin, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno