• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žice in kabli- bakreni

Rezultati za

Žice in kabli- bakreni - Uvoz izvoz

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Poljska

  Verified by europages badge

  Patelec Group has been operating on the market for more than 50 years. We deal with copper manufacturing and processing, and our products are delivered to plants designing power tools, submersible pumps, medical instruments, and many more. It’s worth mentioning that all electrical cables, bare wires and strips made by us are subject to strength and ageing tests, and the copper rod processing service is performed according to EN 13602 and EN 60228. Exercising strict control of the entire production process, we also manufacture: – electrical plugs; – flat cables and split flat cables; – PVC cables; – round cables and spiral cables; – electrical wires; – wire rods. Main products in our range are low voltage cables with PVC or rubber insulation for 300/500 V– 450/750 V. We provide cables meeting such standards as SPT, SV, VCTF and SJ. We also produce cable harnesses suitable for supplying of machinery operating in wet environment or fully submerged and on the water surface. Our in-house engineering solutions include Ghelios products manufactured for operation in areas requiring low smoke emission and toxicity in the event of a fire, as well as Thorex products used in hazardous (ATEX) zones. Additionally we recommend a patented Hercules design for high load transfer applications, characterised by water and oil resistance.

 2. BEMKA CABLE

  Turčija

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusija

  EXPERT-CABLE, LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kabli in omrežja. Deluje tudi v panogah Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli - jekleni, Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, aluminijasti, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Žice in kabli - jekleni, Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Oryol District, Rusija.

 4. KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električni kabli. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 5. PHOENIX DYNAMICS

  Združena Kraljevina

  PHOENIX DYNAMICS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah fibre optics. Sedež podjetja je v kraju Newcastle-Under-Lyme, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GINEXO

  Francija

  GINEXO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Noyal Sur Vilaine, Francija.

 2. KABLOMAK

  Turčija

  KABLOMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah multicore cable-making machines, rope twisting machines. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. ENERCABLES

  Francija

  ENERCABLES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah accessories and fittings for conductors, wires and electric cables, special electric cable. Sedež podjetja je v kraju Montpellier, Francija.

 4. PENA METAUX SAS

  Francija

  PENA METAUX SAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kositer in zlitine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, titanium and alloys, Žice in kabli, bakreni, aluminium in bars. Sedež podjetja je v kraju Merignac Cedex, Francija.

 5. TESORAX

  Francija

  TESORAX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Elektromotorji in deli. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Copper braid, Litz wires, Žice in kabli, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Thionville, Francija.

 1. FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah bronze wire, wire, Brass wires, galvanised grates. Sedež podjetja je v kraju Iserlohn, Nemčija.

 2. BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH

  Nemčija

  BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah enamelled copper wires. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 1. BORSAN SRL

  Italija

  BORSAN SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah special wiring, electric cables. Sedež podjetja je v kraju Paderno Dugnano, Italija.

 2. HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah Kabli in žice, električni in telefonski, towels, electrical cables, Kabli in žice, električni in telefonski, home textile products. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah coaxial cables. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş.

  Turčija

  ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 5. TUSTA TRADING S.L.

  Španija

  TUSTA TRADING S.L., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mednarodna trgovina - svetovanje. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Svinec in zlitine, Cevke in cevi - bakrene, Ferrochrome, Žice in kabli, bakreni, Svinec in zlitine, Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 6. TISAMETAL

  Španija

  TISAMETAL, ki deluje v panogi Električni kabli. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Extra-flexible cables, power cables, Žice in kabli, bakreni, Connector cables. Sedež podjetja je v kraju Cervelló-Barcelona, Španija.

 7. ERCOPPER

  Turčija

  ERCOPPER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah plants and machinery for brass-plating metals. Sedež podjetja je v kraju Kartepe, Turčija.

 8. ELKAKON D.O.O.

  Hrvaška

  ELKAKON D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, copper wire, Žice in kabli - železne kovine, wire. Sedež podjetja je v kraju Zagreb, Hrvaška.

 1. ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO

  Turčija

  ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah wires and cables for the electronics and telecommunications industry. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. DENKAB

  Turčija

  DENKAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. MXN KABLO SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turčija

  MXN KABLO SAN VE TIC LTD ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah low-voltage cables for transmission of electric energy, coaxial cables. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ELTEC

  Belgija

  ELTEC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Električni kabli. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, aluminijasti, Žice in kabli, bakreni, Žice in kabli, aluminijasti, special cables, cables for industry. Sedež podjetja je v kraju Goé, Belgija.

 5. PHASE 3 CABLE HIRE

  Združena Kraljevina

  PHASE 3 CABLE HIRE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Liverpool, Združena Kraljevina.

 6. SM CABLES LTD.

  Malta

  SM CABLES LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah Signal cables, pvc cables, Extra-flexible cables, power cables. Sedež podjetja je v kraju Zejtun, Malta.

 7. DE BO

  Belgija

  DE BO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), yarn winding, Obroči za nabijanje (sodov), strings, washers. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 8. BALKAN CABLES LTD

  Grčija

  BALKAN CABLES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Korinthos, Grčija.

 9. ELEKTROSHOP.NL

  Nizozemska

  ELEKTROSHOP.NL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stikala. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, LED lighting, Žice in kabli, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Rosmalen, Nizozemska.

 10. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Gruzija

  JSC SAKCABLE (SAKCABLE), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Pleteni kabli, Žice in kabli, bakreni, Pleteni kabli, Žice in kabli, bakreni, halogen free cables against toxic gase, indoor cables. Sedež podjetja je v kraju Tbilisi, Gruzija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno