• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žice in kabli- medeninasti

Rezultati za

Žice in kabli- medeninasti - Uvoz izvoz

 1. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Združena Kraljevina

  BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, žične, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Tipton, Združena Kraljevina.

 2. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Kabli s polnilom, Temperaturna tipala, Kabli s polnilom, cables for industry, Temperaturna tipala, temperature measurement. Sedež podjetja je v kraju Viersen, Nemčija.

 3. GUZEL METAL BRASS MILL

  Turčija

  GUZEL METAL BRASS MILL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Združena Kraljevina

  FLEXAL SPRINGS UK LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. HANSON SPRINGS LTD

  Združena Kraljevina

  HANSON SPRINGS LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Rochdale, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY

  Kitajska

  PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 2. CENTRAL SPRINGS

  Združena Kraljevina

  CENTRAL SPRINGS, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 3. MAINCO WIRE ROPES LTD

  Združena Kraljevina

  MAINCO WIRE ROPES LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Redditch, Združena Kraljevina.

 4. WIRE MESH FABRICATIONS

  Združena Kraljevina

  WIRE MESH FABRICATIONS, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Wigan, Združena Kraljevina.

 5. UNIVERSAL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Združena Kraljevina

  UNIVERSAL SPRINGS & PRESSINGS LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Studley, Združena Kraljevina.

 1. GME

  Združena Kraljevina

  GME, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Coatbridge, Združena Kraljevina.

 2. ORMISTON WIRE LTD

  Združena Kraljevina

  ORMISTON WIRE LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Isleworth, Združena Kraljevina.

 1. DICTATOR ENGINEERING LTD

  Združena Kraljevina

  DICTATOR ENGINEERING LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Maidstone, Združena Kraljevina.

 2. GEORGE EMMOTT LTD

  Združena Kraljevina

  GEORGE EMMOTT LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Keighley, Združena Kraljevina.

 3. SPRINGCOIL LTD

  Združena Kraljevina

  SPRINGCOIL LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 4. PORTLAND WIRE PRODUCTS LTD

  Združena Kraljevina

  PORTLAND WIRE PRODUCTS LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Burntwood, Združena Kraljevina.

 5. CHELTENHAM ROAD ENGINEERING CO LTD

  Združena Kraljevina

  CHELTENHAM ROAD ENGINEERING CO LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Redditch, Združena Kraljevina.

 6. MICRO SPRING & PRESSWORK CO LTD

  Združena Kraljevina

  MICRO SPRING & PRESSWORK CO LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Redditch, Združena Kraljevina.

 7. ACTIVE SPRINGS

  Združena Kraljevina

  ACTIVE SPRINGS, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Studley, Združena Kraljevina.

 8. COWELL & COOPER

  Združena Kraljevina

  COWELL & COOPER, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Haverhill, Združena Kraljevina.

 1. THE METALLIC WOOL CO LTD

  Združena Kraljevina

  THE METALLIC WOOL CO LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Gillingham, Združena Kraljevina.

 2. ADVANEX EAUROPE LTD

  Združena Kraljevina

  ADVANEX EAUROPE LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Nottingham, Združena Kraljevina.

 3. JOHN STANIAR & CO LTD

  Združena Kraljevina

  JOHN STANIAR & CO LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Manchester, Združena Kraljevina.

 4. SPRINGMASTERS LTD

  Združena Kraljevina

  SPRINGMASTERS LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Redditch, Združena Kraljevina.

 5. MORTIMER SPRINGS LTD

  Združena Kraljevina

  MORTIMER SPRINGS LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 6. RED ROSE

  Združena Kraljevina

  RED ROSE, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Blaydon-On-Tyne, Združena Kraljevina.

 7. DYMET ALLOYS

  Združena Kraljevina

  DYMET ALLOYS, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Aldershot, Združena Kraljevina.

 8. J W LISTER LTD

  Združena Kraljevina

  J W LISTER LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Brighouse, Združena Kraljevina.

 9. SPRINGMAKERS (REDDITCH) LTD

  Združena Kraljevina

  SPRINGMAKERS (REDDITCH) LTD, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Ross-On-Wye, Združena Kraljevina.

 10. KERN-LIEBERS

  Združena Kraljevina

  KERN-LIEBERS, ki deluje v panogi Žice in kabli, medeninasti. Deluje tudi v panogah Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične, Verige, žične - z nevarjenimi členki, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Gainsborough, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno