• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žitarice za zajtrk

Rezultati za

Žitarice za zajtrk - Uvoz izvoz

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Schaaf is committed to working with all aspects of food extrusion. Our company has two core competencies. Firstly, we develop innovative applications for food extrusion technology and follow up with complete product development. Secondly, we design and produce food extruders and all related machinery required for the production of extruded snacks, breakfast cereals, co-extruded products, flatbread, instant flours, etc. We provide complete turnkey solutions for extruded food products using the direct expansion process. The latest patented TURBO extrusion technology has been developed by Schaaf. Traditionally specialising in the field of food extrusion, renowned worldwide for identifying customer requirements, innovative, personal investment in customers, employees and family, flexible and still uncomplicated and transparent.

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Diet - hrana. Deluje tudi v panogah Žitarice za zajtrk, Olivno olje, Slaščice brez čokolade, Žitarice in zrna, gluten-free bread, gluten-free biscuits, gluten-free dishes, gluten-free pasta, gluten-free product. Sedež podjetja je v kraju Novomoskovsk, Ukraijna.

 3. NERANO GROUP

  Poljska

  Verified by europages badge

  NERANO GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Žitarice za zajtrk, Žitarice in zrna, Dietna in organska hrana, Organics - prehrana, wholesale diet foods, diet products, Dietetic foods, Žitarice za zajtrk, Žitarice in zrna. Sedež podjetja je v kraju Marki, Poljska.

 4. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Francija

  Verified by europages badge

  LES FRUITS DETENDUS - JOODY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 5. TERRA LLC

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  TERRA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, Zdrob, Moka in zdrob, Juhe, Žitarice za zajtrk, Žitarice in zrna, cereals, cereal semolinas, oat cereal. Sedež podjetja je v kraju Pervomaysky, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ALIKRIS LTD

  Bolgarija

  ALIKRIS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelska proizvodnja. Deluje tudi v panogah Žitarice za zajtrk, Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 2. THE YUMMY COMPANY

  Belgija

  THE YUMMY COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Deluje tudi v panogah Dodatki k prehrani, cereals, Dodatki k prehrani, healthy and natural food, sale of natural products. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 3. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

  GLOBAL INTER ARGENTINA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Slano pecivo in aperitivi, Keksi in pecivo, Žitarice za zajtrk, Slano pecivo in aperitivi, Keksi in pecivo, Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Buenos Aires, Argentina.

 4. NOALLES Y BALANZA SA

  Španija

  NOALLES Y BALANZA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Carrascosa Del Campo-Cuenca, Španija.

 5. SILMARK SK S.R.O.

  Slovaška

  SILMARK SK S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Deluje tudi v panogah fireproof cabinets. Sedež podjetja je v kraju Veľký Krtíš, Slovaška.

 1. EATMYTRIP MADRID

  Španija

  EATMYTRIP MADRID, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Deluje tudi v panogah brunches organised, pastries for breakfast, cereals for aperitifs, breakfast and snacks, snack production. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. TERRA LTD

  Ukraijna

  TERRA LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, cerial flakes, cereal middlings, natural foods, Dietna in organska hrana. Sedež podjetja je v kraju Pervomaysky, Ukraijna.

 1. MASELIS

  Belgija

  MASELIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Žitarice za zajtrk, cerial flakes, Žitarice za zajtrk, cereal middlings. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 2. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ukraijna

  DOBRODIYA FOODS LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, Žitarice in zrna, Dietna in organska hrana, cereals, Žitarice in zrna, oat cereal. Sedež podjetja je v kraju Mykhailo-Kotsyubynske Township, Ukraijna.

 3. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Turčija

  MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. TPK VARNA, LLC

  Rusija

  TPK VARNA, LLC, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Testenine, Moka in zdrob, Dietna in organska hrana, Žitarice za zajtrk, Testenine, Moka in zdrob, Dietna in organska hrana, Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Varna Village, Rusija.

 5. SWEETS-7 LLC

  Združena Kraljevina

  SWEETS-7 LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Deluje tudi v panogah dry foods. Sedež podjetja je v kraju Fareham, Združena Kraljevina.

 6. NORDGETREIDE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  NORDGETREIDE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Lübeck, Nemčija.

 7. STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS

  Švica

  STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, Žitarice za zajtrk, Moka in zdrob, Jedila, gotova in za sladokusce, Dietna in organska hrana, Žitarice za zajtrk, Moka in zdrob, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Grünenmatt, Švica.

 8. BOSSY CÉRÉALES SA

  Švica

  BOSSY CÉRÉALES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Posušeno sadje, Dietna in organska hrana, Keksi in pecivo, Žitarice za zajtrk, Posušeno sadje, Dietna in organska hrana, Keksi in pecivo, Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Cousset, Švica.

 1. CAFES SAN-RIVO

  Francija

  CAFES SAN-RIVO, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Žitarice za zajtrk, Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. HARIVENASA S.L

  Španija

  HARIVENASA S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Noain, Španija.

 3. MULDER NATURAL FOODS

  Belgija

  MULDER NATURAL FOODS, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Deluje tudi v panogah muesli, corn flakes. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 4. JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL

  Peru

  JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Arequipa, Peru.

 5. ARTENAY BARS

  Francija

  ARTENAY BARS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Artenay, Francija.

 6. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Združena Kraljevina

  PEPPERCORN'S NATURAL FOODS, ki deluje v panogi Slano pecivo in aperitivi. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni, Žitarice za zajtrk, Sokovi, sadni, Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 7. PALASEJA, UAB

  Litva

  PALASEJA, UAB, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, Dietna in organska hrana. Sedež podjetja je v kraju Neveronys, Kauno R., Litva.

 8. CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

  Madžarska

  CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Žitarice za zajtrk, Testenine, Žitarice za zajtrk, Testenine. Sedež podjetja je v kraju Szekesfehervar, Madžarska.

 9. SNOOZE

  Francija

  SNOOZE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice za zajtrk. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 10. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Žitarice za zajtrk, Sadje, Žitarice za zajtrk, Sadje. Sedež podjetja je v kraju Slany, Češka Republika.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno