• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • živali in živinoreja

Rezultati za

Živali in živinoreja - Uvoz izvoz

 1. UFTER HOLDING B.V

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  Since 1994, Northlink Trading GMBH has excelled as a key player in international trade, specializing in the import and export of goods. Our core strength lies in procuring items in bulk and reselling them at highly competitive prices. Over 28 years, we have fostered strong partnerships with renowned brands like Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator, and more. Our success is anchored in the strategic advantage of our European location, minimizing transportation costs and ensuring efficient global delivery. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We achieve this by providing safe products with distinct quality, leveraging modern technologies, and maintaining a highly trained workforce. Committed to social and environmental responsibility, we strive to create value for customers, partners, employees, shareholders, and society at large. Our goal is to be acknowledged as a company of excellence in the international market, excelling in processing and selling high-quality products across various food and commercial brands. Dedicated to expanding our global presence, we offer 24/7 customer support and seamless worldwide shipping, ensuring prompt delivery to your doorstep. Contact us for more information!

 2. UNION BIO S.R.L.

  Italija

  UNION BIO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah insect repellents, Animal care products, natural product. Sedež podjetja je v kraju Arezzo, Italija.

 3. LEUCILLIN

  Združena Kraljevina

  LEUCILLIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Animal care products, antibacterial products, products for veterinary use. Sedež podjetja je v kraju Dorchester, Združena Kraljevina.

 4. ITAGRI

  Italija

  ITAGRI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Solarolo Rainerio, Italija.

 5. SENOL GIDA SANAYI A.S.

  Turčija

  SENOL GIDA SANAYI A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Olive-cakes. Sedež podjetja je v kraju Sultanhisar, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. UNIMARK PET FOOD

  Španija

  UNIMARK PET FOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah dog food. Sedež podjetja je v kraju Fraga, Španija.

 2. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nizozemska

  EUROPEAN GULF COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Živali in živinoreja, Govedo, Živali in živinoreja, halal delicatessen meats, wholesale meats, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 3. HORSE OF BELGIUM

  Belgija

  HORSE OF BELGIUM, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Kobilarne, purebred animals, Kobilarne, cattle-breeding. Sedež podjetja je v kraju Pipaix, Belgija.

 4. ERFA

  Turčija

  ERFA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah animal feed additives. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. ADIVETER S.L.

  Španija

  ADIVETER S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Reus, Španija.

 1. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Švica

  CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Meilen, Švica.

 2. ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A.

  Združene Države

  ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah chicken, frozen beef. Sedež podjetja je v kraju Summerfield, Združene Države.

 1. MONTE DO PASTO

  Portugalska

  MONTE DO PASTO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Cuba, Portugalska.

 2. ROYAL CONTINENTALS

  Nemčija

  ROYAL CONTINENTALS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Eigeltingen, Nemčija.

 3. ZOOTECNIA SL

  Španija

  ZOOTECNIA SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah food for animals and zootechnics. Sedež podjetja je v kraju La Laguna (tenerife), Španija.

 4. SMARTFARM

  Grčija

  SMARTFARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Automatisering. Sedež podjetja je v kraju Serres, Grčija.

 5. ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL

  Španija

  ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Atarfe, Španija.

 6. CHATTERIE ARMONICAT

  Francija

  CHATTERIE ARMONICAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Ste Soulle, Francija.

 7. GREFFEUILLE AVEYRON

  Francija

  GREFFEUILLE AVEYRON, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Živali in živinoreja, Živali in živinoreja, animal breeding. Sedež podjetja je v kraju Rignac, Francija.

 8. BBCI

  Belgija

  BBCI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah bulls for reproduction, purebred cattle, breeding cattle. Sedež podjetja je v kraju Hyon, Belgija.

 1. PLUKON MOUSCRON

  Belgija

  PLUKON MOUSCRON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Razvijanje - izdelki, food safety, Razvijanje - izdelki, Chicken slaughtering. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 2. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgija

  LA FERME D'ARTAGNAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Pašteta, pitane perutnine, farms, fruit tree growing, Chicken breeding, Pašteta, pitane perutnine. Sedež podjetja je v kraju Haccourt, Belgija.

 3. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  Belgija

  LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Chicken breeding, lean duck breast, hand-crafted production, chicken meat. Sedež podjetja je v kraju Aubel, Belgija.

 4. XHAWIRS HORSE FARM

  Belgija

  XHAWIRS HORSE FARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah horses, Sheep's milk. Sedež podjetja je v kraju Xhendelesse, Belgija.

 5. FABROCA

  Belgija

  FABROCA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah purebred animals, purebred cattle, breeding cattle. Sedež podjetja je v kraju Porcheresse, Belgija.

 6. LA FERME DES BISONS

  Belgija

  LA FERME DES BISONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Prostori za kongrese in seminarje, Kmečki turizem, bison meat, Prostori za kongrese in seminarje, Kmečki turizem, local specialty produce. Sedež podjetja je v kraju Noville-Lez-Bastogne, Belgija.

 7. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Turčija

  WATER CLUBS FOR SHIPPING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Mezitli-Mersin, Turčija.

 8. GREEN LAND

  Španija

  GREEN LAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah cattle, animal textile fibre fabrics. Sedež podjetja je v kraju Tarragona, Španija.

 9. PROGRESSIVE FARMS

  Ukraijna

  PROGRESSIVE FARMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 10. HAFT TAPPEH CANE SUGAR AGRO-INDUSTRIAL COMPANY

  Iran

  HAFT TAPPEH CANE SUGAR AGRO-INDUSTRIAL COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Livestock and poultry - feed, molasses. Sedež podjetja je v kraju Shoush, Iran.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za

Filtri

Rezultati za

Živali in živinoreja - Uvoz izvoz

Število rezultatov

6.289 Podjetja