• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • živinoreja - stroji in oprema

Rezultati za

Živinoreja - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. ELMEGA

  Španija

  Verified by europages badge

  ELMEGA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelske naprave in oprema, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, SCRAPERS. Sedež podjetja je v kraju Santa Comba-A Coruña, Španija.

 2. MAMYLAC

  Belgija

  Verified by europages badge

  MAMYLAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Reja - storitve, Živinoreja - stroji in oprema, Reja - storitve, cows' milk, Milk powder for calves, Milk supplements for calves, Rearing calves, colostrum. Sedež podjetja je v kraju Malmedy, Belgija.

 3. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  Kitajska

  JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah freight elevator buckets, cast iron parts for the automobile industry, drainage systems, gratings. Sedež podjetja je v kraju Jinan City, Kitajska.

 4. FRANCO SRL

  Italija

  FRANCO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cervasca, Italija.

 5. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turčija

  ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema, box equipment, contract manufacturing, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za krmljenje. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelski stroji, box equipment, Živinoreja - stroji in oprema, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelski stroji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romunija

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 3. AK ZIRAAT

  Turčija

  AK ZIRAAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah vertical mixers. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Španija

  INDUSTRIAS DE BERANGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Molžnja - stroji in naprave, milking systems, automatic milking systems, Molžnja - stroji in naprave, Milking machines. Sedež podjetja je v kraju Urduliz-Vizcaya, Španija.

 5. ONDA

  Italija

  ONDA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah livestock systems and equipment. Sedež podjetja je v kraju Santa Giustina In Colle, Italija.

 1. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Turčija

  MITA FOREIGN TRADE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Perutninarstvo - stroji in oprema, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Perutninarstvo - stroji in oprema, Poultry incubators and brooders. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ŞANMAK

  Turčija

  ŞANMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah refrigerated tanks. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 1. GRIMAUD & GÉLARD

  Francija

  GRIMAUD & GÉLARD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pleslin Trigavou, Francija.

 2. ETS LABADIE

  Francija

  ETS LABADIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Gibret, Francija.

 3. STE D' OUTILLAGE DE MATERIEL AGRICOLE ET DE CONST SOMAC SA

  Francija

  STE D' OUTILLAGE DE MATERIEL AGRICOLE ET DE CONST SOMAC SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Reja - storitve, Poljedelski stroji, Traktorji in prikolice, poljedelski, Reja - storitve, agricultural accessories, Poljedelski stroji. Sedež podjetja je v kraju Lor, Francija.

 4. MELKZENTER

  Luksemburg

  MELKZENTER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Molžnja - stroji in naprave, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vzdrževanje industrijskih naprav, Molžnja - stroji in naprave, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vzdrževanje industrijskih naprav, floor coverings. Sedež podjetja je v kraju Angelsberg, Luksemburg.

 5. AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT

  Poljska

  AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 6. SARL ETABLISSEMENT CHALAN

  Francija

  SARL ETABLISSEMENT CHALAN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lapalud, Francija.

 7. BRINKMAN ALMEN

  Nizozemska

  BRINKMAN ALMEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Almen, Nizozemska.

 8. BAILLY CONSTRUCTEUR

  Francija

  BAILLY CONSTRUCTEUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Horticultural and gardening machinery. Sedež podjetja je v kraju Saint-Benoir-Sur-Loire, Francija.

 1. SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS

  Francija

  SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, spreaders. Sedež podjetja je v kraju Niort, Francija.

 2. EXAFAN

  Španija

  EXAFAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah international trade fairs, systems and equipment for the preparation of french fries. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 3. VSI

  Belgija

  VSI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah steel constructions, chicken cages, Piggeries, silos. Sedež podjetja je v kraju Poppel, Belgija.

 4. SULKY BUREL

  Francija

  SULKY BUREL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Châteaubourg, Francija.

 5. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Francija

  SARL ALBOUY EQUIPEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Korita in krmilniki, Feeders, automatic, fodder troughs for zootechnics, ovine feed. Sedež podjetja je v kraju Baraqueville, Francija.

 6. CHAPRON-LEMENAGER SA

  Francija

  CHAPRON-LEMENAGER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rastri, rešetke in žične mreže, Rastri, rešetke in žične mreže, electric fences, barriers, fencing. Sedež podjetja je v kraju Isigny-Sur-Mer, Francija.

 7. CONSTRUCTION HUMEAU

  Francija

  CONSTRUCTION HUMEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju St Pierre Montlimart, Francija.

 8. FIRMA THOMAS

  Belgija

  FIRMA THOMAS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, used farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Merchtem, Belgija.

 9. B-E DE LIER

  Belgija

  B-E DE LIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, watering systems, water treatment systems. Sedež podjetja je v kraju Sint-Katelijne-Waver, Belgija.

 10. HORSCH FRANCE

  Francija

  HORSCH FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Chateauvillain, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Živinoreja - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.839 Podjetja