• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • živinoreja - stroji in oprema

Rezultati za

Živinoreja - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. ELMEGA

  Španija

  Verified by europages badge

  ELMEGA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelske naprave in oprema, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, SCRAPERS. Sedež podjetja je v kraju Santa Comba-A Coruña, Španija.

 2. MAMYLAC

  Belgija

  Verified by europages badge

  MAMYLAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Reja - storitve, Živinoreja - stroji in oprema, Reja - storitve, cows' milk, Milk powder for calves, Milk supplements for calves, Rearing calves, colostrum. Sedež podjetja je v kraju Malmedy, Belgija.

 3. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za krmljenje. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelski stroji, box equipment, Živinoreja - stroji in oprema, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelski stroji. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turčija

  ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Zootehnika - oprema, box equipment, contract manufacturing, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  Kitajska

  JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah freight elevator buckets, cast iron parts for the automobile industry, drainage systems, gratings. Sedež podjetja je v kraju Jinan City, Kitajska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FRANCO SRL

  Italija

  FRANCO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cervasca, Italija.

 2. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romunija

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 3. AK ZIRAAT

  Turčija

  AK ZIRAAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah vertical mixers. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. ONDA

  Italija

  ONDA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah livestock systems and equipment. Sedež podjetja je v kraju Santa Giustina In Colle, Italija.

 5. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Španija

  INDUSTRIAS DE BERANGO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Molžnja - stroji in naprave, milking systems, automatic milking systems, Molžnja - stroji in naprave, Milking machines. Sedež podjetja je v kraju Urduliz-Vizcaya, Španija.

 1. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Turčija

  MITA FOREIGN TRADE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Perutninarstvo - stroji in oprema, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Perutninarstvo - stroji in oprema, Poultry incubators and brooders. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ŞANMAK

  Turčija

  ŞANMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah refrigerated tanks. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 1. FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY

  Turčija

  FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah beauty parlour equipment and supplies, milk cows, flavoured milk, Cow's milk. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. MELKZENTER

  Luksemburg

  MELKZENTER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Molžnja - stroji in naprave, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vzdrževanje industrijskih naprav, Molžnja - stroji in naprave, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vzdrževanje industrijskih naprav, floor coverings. Sedež podjetja je v kraju Angelsberg, Luksemburg.

 3. STALL-PETER GMBH

  Nemčija

  STALL-PETER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za bivanje živine v hlevih, Čiščenje hlevov - stroji in naprave, Napajalna korita, Oprema za bivanje živine v hlevih, Čiščenje hlevov - stroji in naprave, systems and equipment for manure removal, Napajalna korita. Sedež podjetja je v kraju Pyrbaum, Nemčija.

 4. DROESHAUT

  Belgija

  DROESHAUT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah electrotechnical assemblies. Sedež podjetja je v kraju Achel, Belgija.

 5. HEROES EN CO

  Belgija

  HEROES EN CO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, Gojene sadike, čebulice in semena, Oprema za krmljenje živali, Gojene sadike, čebulice in semena, Soil conditioners and fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Sint-Pieters-Rode, Belgija.

 6. HOMARIUM

  Belgija

  HOMARIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ribogojstvo - oprema, Akvakultura in ribogojstvo, Ribogojstvo - oprema, Akvakultura in ribogojstvo, custom-made aquariums. Sedež podjetja je v kraju Pittem, Belgija.

 7. AGRITUBEL

  Francija

  AGRITUBEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Loudun, Francija.

 8. ASSERVA

  Francija

  ASSERVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lamballe, Francija.

 1. HERMANS HEFTRUCKS

  Belgija

  HERMANS HEFTRUCKS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, used forklift truck, stacking machines, collapsible trolleys. Sedež podjetja je v kraju Rijkevorsel, Belgija.

 2. CHEVILLOT

  Francija

  CHEVILLOT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah id badges. Sedež podjetja je v kraju Albi Cedex 09, Francija.

 3. HEUSDENS SCHÄFFER

  Belgija

  HEUSDENS SCHÄFFER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, collapsible trolleys. Sedež podjetja je v kraju Sint-Truiden, Belgija.

 4. GRIMAUD & GÉLARD

  Francija

  GRIMAUD & GÉLARD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pleslin Trigavou, Francija.

 5. BAILLY CONSTRUCTEUR

  Francija

  BAILLY CONSTRUCTEUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Horticultural and gardening machinery. Sedež podjetja je v kraju Saint-Benoir-Sur-Loire, Francija.

 6. FARMTEC A.S.

  Češka Republika

  FARMTEC A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jistebnice, Češka Republika.

 7. SARL ETABLISSEMENT CHALAN

  Francija

  SARL ETABLISSEMENT CHALAN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lapalud, Francija.

 8. B-E DE LIER

  Belgija

  B-E DE LIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, watering systems, water treatment systems. Sedež podjetja je v kraju Sint-Katelijne-Waver, Belgija.

 9. ETS LABADIE

  Francija

  ETS LABADIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Gibret, Francija.

 10. COLAERT ESSIEUX

  Francija

  COLAERT ESSIEUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Steenbecque, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Živinoreja - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.843 Podjetja