• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • živinoreja - uvoz-izvoz

Rezultati za

Živinoreja - uvoz-izvoz - Uvoz izvoz

 1. NOOR IMPORTS APS

  Danska

  Verified by europages badge

  NOOR IMPORT APS exports to an average of 80 countries, spreading to all continents. We started this work around 20 to 25 years ago, since then we Complying with global food requirements and standards, in addition to being reference of quality food. As a result, consolidates as an internationally respected and recognised brand. We stands apart by the phenomenal quality norm of its items, this quality, that start in the open country, is given through cutting edge specialized help to the rustic makers, direction about arranging, association and development, other than the projects that look for creature taking care of, sustenance and hereditary qualities improvement. In the enterprises, there is a severe quality control in all cycle, notwithstanding a constant improvement in the creation lines, expecting to go to the most thorough global guidelines. Grab Your Chance to Connect with the Best Online Frozen Pork Store Today, contact us !

 2. KURT NISGAARD

  Danska

  Verified by europages badge

  KURT NISGAARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Govedo, Prašiči, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Krave, mlekarice, minks. Sedež podjetja je v kraju Skjern, Danska.

 3. AMIPLAY SP. Z O.O.

  Poljska

  AMIPLAY SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Savety reflective collars for dogs. Sedež podjetja je v kraju Częstochowa, Poljska.

 4. FERME SNAILSECO

  Belorusija

  FERME SNAILSECO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Région De Brest, Belorusija.

 5. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

  Francija

  MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah mussels, shellfish, clams. Sedež podjetja je v kraju Boulogne Sur Mer, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. WEITRANS HOLDING B.V.

  Nizozemska

  WEITRANS HOLDING B.V., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah frozen pork, frozen butcher meat products, frozen beef, Fresh and frozen chicken. Sedež podjetja je v kraju Oudendijk, Nizozemska.

 2. DAMIZLIK ITHALAT

  Turčija

  DAMIZLIK ITHALAT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. GANADOS RUIGAN S.L

  Španija

  GANADOS RUIGAN S.L, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Cattle import export. Sedež podjetja je v kraju Toledo, Španija.

 4. GENETICA ESPAÑOLA S.L

  Španija

  GENETICA ESPAÑOLA S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Los Palacios y Vfca, Španija.

 5. ACO FUNKI

  Francija

  ACO FUNKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - uvoz-izvoz, livestock buildings, Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Landerneau, Francija.

 1. GREEN SHELL PC

  Grčija

  GREEN SHELL PC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Edible snails. Sedež podjetja je v kraju Nafplio, Grčija.

 2. PAJARERÍA SAMU

  Španija

  PAJARERÍA SAMU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ptice, domače, pet bird food, Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Estepa, Španija.

 1. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

  Španija

  PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Guitiriz, Španija.

 2. KOSOGLOU S.A.

  Grčija

  KOSOGLOU S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah mixed road-ship transport, tourist services. Sedež podjetja je v kraju Iraklion Crete, Grčija.

 3. KOSSEN LIVESTOCK GMBH

  Nemčija

  KOSSEN LIVESTOCK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Haren, Nemčija.

 4. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Turčija

  SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz - zastopniki. Deluje tudi v panogah Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, Živinoreja - uvoz-izvoz, Uvoz-izvoz energije in surovin, Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, foodstuffs - import/export, Živinoreja - uvoz-izvoz, Uvoz-izvoz energije in surovin. Sedež podjetja je v kraju Van, Turčija.

 5. AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK

  Poljska

  AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah levande sniglar. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 6. ROTECNA, S.A.

  Španija

  ROTECNA, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah systems and equipment for pig farming. Sedež podjetja je v kraju Agramunt, Španija.

 7. NEMEGHEER

  Belgija

  NEMEGHEER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Tielt, Belgija.

 8. LUCASK9

  Poljska

  LUCASK9, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Łask, Poljska.

 1. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

  Danska

  DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Nørager, Danska.

 2. KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD

  Turčija

  KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. EPOL

  Estonija

  EPOL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Luige, Estonija.

 4. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Nemčija

  LYSOFORM VETFARM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrna za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Živinoreja - uvoz-izvoz, Živinoreja - uvoz-izvoz, pharmaceutical products for veterinary use, disinfectants for animals. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. AGROVITA

  Ukraijna

  AGROVITA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, millet, chick-peas, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 6. CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA.

  Portugalska

  CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah edible snail breeding, snail breeding. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 7. EURASIA LTD

  Latvija

  EURASIA LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah cattle, Heifers, lamb and mutton, bulls. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 8. BIOAPIMED SV SRL

  Romunija

  BIOAPIMED SV SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Carligele, Romunija.

 9. PORCISAN SA

  Španija

  PORCISAN SA, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Živinoreja - uvoz-izvoz, Svinjina, animal breeding, Živinoreja - uvoz-izvoz, Svinjina. Sedež podjetja je v kraju Santomera - Murcia, Španija.

 10. DANISH CATTLE EXPORT

  Danska

  DANISH CATTLE EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Danish meat cattle. Sedež podjetja je v kraju Hundested, Danska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Živinoreja - uvoz-izvoz - Uvoz izvoz

Število rezultatov

6.183 Podjetja