• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • živinoreja

Rezultati za

Živinoreja - Uvoz izvoz

 1. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Francija

  Verified by europages badge

  LES RUCHERS DE NORMANDIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah Čebelji vosek, Dietna in organska hrana, Čebelji vosek, Dietna in organska hrana. Sedež podjetja je v kraju Gisay La Coudre, Francija.

 2. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Turčija

  ARMINAKIL BENTONIT MADEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah bentonite. Sedež podjetja je v kraju Cankiri, Turčija.

 3. GASTRO HARING GMBH

  Avstrija

  GASTRO HARING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Großklein, Avstrija.

 4. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Turčija

  KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah moist cat food, moist dog food. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. KI-BEVEL

  Belgija

  KI-BEVEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah mares, sow insemination, Piggeries. Sedež podjetja je v kraju Bevel, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HELIX ESPERIA

  Italija

  HELIX ESPERIA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah cochlea, Edible snails, snail breeding. Sedež podjetja je v kraju Grammichele, Italija.

 2. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Turčija

  CUREBEE ORGANIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Ordu, Turčija.

 3. SALPESA

  Španija

  SALPESA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah Djurhälsoprodukt, natural food for animals. Sedež podjetja je v kraju Salamanca, Španija.

 4. STANFORD PETFOOD S.R.O.

  Češka Republika

  STANFORD PETFOOD S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah Hrana za hišne živali, Hrana za hišne živali. Sedež podjetja je v kraju Stara Paka, Češka Republika.

 5. HÉLIX SANTA ANA

  Španija

  HÉLIX SANTA ANA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah Polži v konzervah, snails, Polži v konzervah, ready-to-eat snails. Sedež podjetja je v kraju La Coruña, Španija.

 1. AJ ENERGI & STRØ

  Danska

  AJ ENERGI & STRØ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Aulum, Danska.

 2. FARMA LAFIOTAKI

  Grčija

  FARMA LAFIOTAKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Lagonissi, Grčija.

 1. GLOBAL FEED S.L.U.

  Španija

  GLOBAL FEED S.L.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah phosphates, Monocalcium phosphate. Sedež podjetja je v kraju Huelva, Španija.

 2. STEMAR

  Ukraijna

  STEMAR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Živinoreja, Mešanice krmil za živino in perutnino, Živinoreja, agricultural products for zootechnical foods, pharmaceutical products for veterinary use. Sedež podjetja je v kraju Lviv, Ukraijna.

 3. PROTEINSECTA S.L.

  Španija

  PROTEINSECTA S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 4. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Turčija

  FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Trabzon, Turčija.

 5. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Turčija

  RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 6. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Španija

  ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.), je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Paracuellos De Jarama, Španija.

 7. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Turčija

  AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 8. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Tajvan

  PRONIX INDUSTRIES INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Taichung, Tajvan.

 1. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Nemčija

  FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Scenska oprema, gledališka. Deluje tudi v panogah Predstave - organizacija, Dvorane za praznovanja in sprejeme, Živinoreja, Predstave - organizacija, Dvorane za praznovanja in sprejeme, Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Elmshorn, Nemčija.

 2. NEW GENERATION NUTRITION

  Nizozemska

  NEW GENERATION NUTRITION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju 's-Hertogenbosch, Nizozemska.

 3. NAAPCAM SARL

  Kamerun

  NAAPCAM SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah Feed additive for laying hens and broiler chickens. Sedež podjetja je v kraju Yaoundé, Kamerun.

 4. GUZINA ADMIR

  Italija

  GUZINA ADMIR, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Alessandria, Italija.

 5. ADEMOGLU LIVE STOCK

  Turčija

  ADEMOGLU LIVE STOCK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hišne živali. Deluje tudi v panogah Živinoreja - uvoz-izvoz, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Živinoreja, Živinoreja - uvoz-izvoz, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Cankiri, Turčija.

 6. SANDRA SP.ZO.O

  Poljska

  SANDRA SP.ZO.O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Živinoreja, chicken, poultry for slaughter, poultry, Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Lędziny, Poljska.

 7. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, Gastronomske specialitete, Odeje, posteljna pregrinjala, pernice in prešite odeje, Živinoreja, Dietna in organska hrana, Gastronomske specialitete, Odeje, posteljna pregrinjala, pernice in prešite odeje, Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Seddiner See, Nemčija.

 8. L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL

  Italija

  L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah natural entrails, cords. Sedež podjetja je v kraju Gualtieri, Italija.

 9. DORAVİT

  Turčija

  DORAVİT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Živinoreja, products for animal health and beauty, Animal care products, Živinoreja, Djurhälsoprodukt. Sedež podjetja je v kraju Konya / Selcuklu, Turčija.

 10. TOT D'ANIMALS NATURAL

  Španija

  TOT D'ANIMALS NATURAL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Hišne živali. Deluje tudi v panogah Oprema za označevanje živali, Prevoz živali, Živinoreja, animal food, Oprema za označevanje živali, Prevoz živali, Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju La Nucía, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Živinoreja - Uvoz izvoz

Število rezultatov

5.738 Podjetja