• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žlice- vilice in noži

Rezultati za

Žlice- vilice in noži - Uvoz izvoz

 1. ZEPTER INTERNATIONAL

  Švica

  Verified by europages badge

  For forty years, the Zepter Group has been dedicated to manufacturing top-of-the-range products focused on health and beauty, helping to improve the quality of everyday life. - Exclusive collections of top-of-the-range, patented cosmetics designed to enhance your natural beauty with elegance and excellence (Neuchâtel, Switzerland); - Exclusive collection of Masterpiece Cookware patented cookware, designed specifically for healthy, delicious cooking with no added fat or water (Milan, Italy); - Our remarkable knives, handcrafted for over two centuries, represent the quintessence of an authentic artisan heritage and unrivalled quality (Solingen, Germany); - Our ranges of water and air purifiers, designed to ensure optimum quality and a healthy environment in your daily life (South Korea). With support from 100, 000 consultants around the world, our Group has expanded its global presence, with these ambassadors playing a crucial role in selling almost a billion of our products in 60 countries. The Zepter Group offers its expertise and its 7 European factories for white label production, guaranteeing impeccable quality thanks to strict quality control standards. We bring your vision to life by helping you deliver superior products to your customers.

 2. ATLAS EXPORT

  Turčija

  Verified by europages badge

  ATLAS EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir za embalažno industrijo. Deluje tudi v panogah Plastika - posode in izdelki za enkratno uporabo, Prtički, papirnati, Embalaža iz papirja in lepenke, Posebno pakiranje, Namizni pribor, Žlice, vilice in noži, Livsmedelsförpackningar, Higienski in toaletni izdelki, wrapping paper. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. CRAFTY HOUSE

  Rusija

  CRAFTY HOUSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lan - blago. Deluje tudi v panogah Papirnate vreče, Papir - posode in artikli za enkratno uporabo, Namizni pribor, Žlice, vilice in noži, Papirnate vreče, Papir - posode in artikli za enkratno uporabo, Namizni pribor, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Smolensk, Rusija.

 4. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Turčija

  YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Deluje tudi v panogah Posode in artikli za enkratno uporabo iz papirja in plastike, disposable items for food, Posode in artikli za enkratno uporabo iz papirja in plastike. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Turčija

  SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, pressure cooker, Box makers, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ETERNUM

  Belgija

  ETERNUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Namizno posodje, Inox jeklo - jedilni pribor, Žlice, vilice in noži, Namizno posodje, Inox jeklo - jedilni pribor, stainless steel kitchen knife, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Gembloux, Belgija.

 2. KYNAI

  Belgija

  KYNAI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Deluje tudi v panogah wooden tables. Sedež podjetja je v kraju Braine L'alleud, Belgija.

 3. CUTAL EXPORT LDA

  Portugalska

  CUTAL EXPORT LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Caldas Das Taipas, Portugalska.

 4. SIMPLYLEAF E.U

  Nemčija

  SIMPLYLEAF E.U, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Schwetzingen, Nemčija.

 5. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Turčija

  SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijsko prekajevanje - naprave. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Žlice, vilice in noži, Hladilna sredstva, Žlice, vilice in noži, cleaning trolleys. Sedež podjetja je v kraju Karatay, Turčija.

 1. LA CASSEROLERIE

  Francija

  LA CASSEROLERIE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Caudan, Francija.

 2. COOKINGLIFE

  Nizozemska

  COOKINGLIFE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Groningen, Nizozemska.

 1. SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO

  Turčija

  SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastförpackningar. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, Žlice, vilice in noži, plastic cups, paper and plastic plates, cups. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. ECO-WOOD LLC

  Rusija

  ECO-WOOD LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, Rezila, ravna, Les - artikli, Namizno posodje, Žlice, vilice in noži, Rezila, ravna, Les - artikli, Namizno posodje. Sedež podjetja je v kraju Dzerzhinsk, Rusija.

 3. KEOHAN METAL CO.

  Južna Koreja

  KEOHAN METAL CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, kovinski. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, Žlice, vilice in noži, potato-peelers, Kitchenware, household electric vegetable slicers. Sedež podjetja je v kraju GYEONGGI-DO, Južna Koreja.

 4. GENARAL OLIVE WOOD

  Tunizija

  GENARAL OLIVE WOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Deluje tudi v panogah table ornaments, kitchen accessories, Kitchenware, kitchen accessories for decorations. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 5. FIVE PRESTIGE

  Francija

  FIVE PRESTIGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Saint-Maur, Francija.

 6. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Nemčija

  ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Žlice, vilice in noži, Namizni pribor, stainless steel knives, Žlice, vilice in noži, manicure scissors. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 7. YIGITSAN MUTFAK

  Turčija

  YIGITSAN MUTFAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Nemčija

  WEBG GMBH - GERMANCUT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Deluje tudi v panogah stainless steel general purpose knives, stainless steel knives, stainless steel cutlery. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 1. GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS

  Brazilija

  GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju São Paulo, Brazilija.

 2. VIKINGSUN AB

  Švedska

  VIKINGSUN AB, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Rezila in noži, industrijski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Žlice, vilice in noži, Rezila in noži, industrijski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Stockholm, Švedska.

 3. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Belgija

  ANBEL HOME- & KITCHENWARE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namizno posodje. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, cooking containers, small electrical goods for the kitchen, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Kontich, Belgija.

 4. SAXTOR

  Španija

  SAXTOR, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Sax, Španija.

 5. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turčija

  YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizno posodje. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, Inox jeklo - jedilni pribor, industrial kitchens, stainless steels, Žlice, vilice in noži, Inox jeklo - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Francija

  LAGUIOLE EN AUBRAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Deluje tudi v panogah multi-purpose knives, kitchen knives, table ornaments. Sedež podjetja je v kraju Espalion, Francija.

 7. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Sakarya, Turčija.

 8. CUBERTERIA.ES

  Španija

  CUBERTERIA.ES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jedilni pribor, iz zlata in srebra. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, cutlery, silver plate, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Santander, Španija.

 9. AC SILVER

  Združena Kraljevina

  AC SILVER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Deluje tudi v panogah antique silverware, antique jewellery. Sedež podjetja je v kraju Tyne And Wear, Združena Kraljevina.

 10. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Švica

  SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Biel, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno