• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • adhesive tape

Rezultati za

Adhesive tape - Uvoz izvoz

 1. STERK HOME

  Belgija

  Verified by europages badge

  STERK HOME is a Belgian firm that has over twenty years' experience of manufacturing household products. We are wholly focused on the B2B sector and are proud to offer a wide range of essential products to businesses. You can avail of our products through our STERK HOME or PRIVATE LABEL brands. We sell microfibre cloths, adhesive tapes, household and cleaning products.

 2. VELCRO ITALIA

  Italija

  Verified by europages badge

  VELCRO ITALIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah strip fastenings, adhesive Velcro, adhesive tape, perforated Velcro, fabric adhesive tape, packing tapes, protective adhesive tapes, textile adhesive tapes, adhesive tapes for permanent fixings. Sedež podjetja je v kraju Arcore, Italija.

 3. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Nizozemska

  INNOSEAL INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - embalaža. Deluje tudi v panogah packaging for plastics, Adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Tilburg, Nizozemska.

 4. EXIDA LLC

  Ukraijna

  EXIDA LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Fleksibilna embalaža. Deluje tudi v panogah Polnjenje vreč - stroji in oprema, Polnjenje vreč - stroji in oprema, Adhesive tape, vacuum packing, packaging welder. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 5. PSA SOLUTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  PSA SOLUTIONS LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah adhesive tape, glue, adhesive tape dispenser, adhesive tapes. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AREA SERVICE DI CAMPOPIANO SILVIO

  Italija

  AREA SERVICE DI CAMPOPIANO SILVIO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pisalne potrebščine - pisarniški artikli. Deluje tudi v panogah double-sided adhesive tape, photocopier paper, adhesive tape, office equipment and stationery. Sedež podjetja je v kraju Montemurlo, Italija.

 2. GDBM

  Francija

  GDBM, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Toplotna izolacija - materiali. Deluje tudi v panogah adhesive tape, Plasprofiler för byggbranschen, sales agents, wholesale of building materials. Sedež podjetja je v kraju Volstroff, Francija.

 3. PANDA OFFICE GMBH

  Avstrija

  PANDA OFFICE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pisarne - potrebščine. Deluje tudi v panogah folder, adhesive tape, pens and rollers, adhesive tape dispenser. Sedež podjetja je v kraju Graz, Avstrija.

 4. PLASTICOMM S.R.L.

  Italija

  PLASTICOMM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah adhesive tape, neutral and personalised adhesive tapes, printed packing tapes, personalised wrapping tapes. Sedež podjetja je v kraju Belmonte Mezzagno, Italija.

 5. CAPFOR SRLS

  Italija

  CAPFOR SRLS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Pisalne potrebščine - pisarniški artikli. Deluje tudi v panogah stationery and office supplies sectors, adhesive tape, protective clothing, office furnishing fixtures. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 1. FALPA SNC DI A. PIAZZA & C.

  Italija

  FALPA SNC DI A. PIAZZA & C., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Magnetna in električna izolacija. Deluje tudi v panogah insulating tape, adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Cambiago, Italija.

 2. UPAKOVKA

  Ukraijna

  UPAKOVKA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah Papirnate vreče, Adhesive tape, bags, Stretch wrap, Papirnate vreče. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 1. GPS GENERAL TAPE

  Italija

  GPS GENERAL TAPE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah packing and packaging machines and equipment, pallet wrappers, adhesive tape, taping machines for boxes. Sedež podjetja je v kraju Casalnuovo, Italija.

 2. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Nemčija

  GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vlaknine. Deluje tudi v panogah vacuum films, Adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Königsbrunn, Nemčija.

 3. TAPESERVICE COENRAETS

  Belgija

  TAPESERVICE COENRAETS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah adhesive tape, förpackning. Sedež podjetja je v kraju Saintes, Belgija.

 4. PPM INDUSTRIES SPA

  Italija

  PPM INDUSTRIES SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepila in adezivi, pripomočki za nanašanje. Deluje tudi v panogah adhesive tape, fancy costume tapes, double-sided adhesive tape, reinforced adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Brembate Di Sopra, Italija.

 5. EHBT

  Belorusija

  EHBT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalažne folije. Deluje tudi v panogah Adhesive tape, Stretchable films, plastic film. Sedež podjetja je v kraju Mogilev, Belorusija.

 6. SHANGHAI SUPEI PACKING MATERIAL CO., LTD.

  Kitajska

  SHANGHAI SUPEI PACKING MATERIAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Knjigoveštvo - material. Deluje tudi v panogah adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 7. DONGGUAN O-TAPE INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kitajska

  DONGGUAN O-TAPE INDUSTRIAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah adhesive tape, packing tapes. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Kitajska.

 8. HSTM

  Južna Afrika

  HSTM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah Adhesive tape, adhesive masking tapes. Sedež podjetja je v kraju Cape Town, Južna Afrika.

 1. PACKING LLC

  Ukraijna

  PACKING LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah Embalaža iz papirja in lepenke, adhesive tape, Stretch wrap, Embalaža iz papirja in lepenke. Sedež podjetja je v kraju Odesa, Ukraijna.

 2. ALLPACK ADHESIVE TAPE CO.,LTD

  Kitajska

  ALLPACK ADHESIVE TAPE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah adhesive tape, adhesive masking tapes. Sedež podjetja je v kraju Guangdong Province, Kitajska.

 3. HONGWEI ENTERPRISE CO LTD

  Tajvan

  HONGWEI ENTERPRISE CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah adhesive tape, label. Sedež podjetja je v kraju Nantou, Tajvan.

 4. PLASTIRUB

  Belgija

  PLASTIRUB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma in umetna masa - predelava. Deluje tudi v panogah adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Bassenge, Belgija.

 5. HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD

  Kitajska

  HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi, lepilni. Deluje tudi v panogah Adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Heshan, Kitajska.

 6. UNITE PACKAGING MACHINERY

  Kitajska

  UNITE PACKAGING MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Nanma/Dongyang,Zhejiang, Kitajska.

 7. SB EMBALAGENS

  Brazilija

  SB EMBALAGENS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Zaščitne prevleke - posebno pakiranje. Deluje tudi v panogah adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Jundiaí, Brazilija.

 8. SPTAPE

  Italija

  SPTAPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lepenka za embalažno industrijo. Deluje tudi v panogah rolls of paper towels, Adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Forlì, Italija.

 9. TIKSO.BG

  Bolgarija

  TIKSO.BG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaža iz papirja in lepenke. Deluje tudi v panogah adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Asenovgrad, Bolgarija.

 10. INTERTAPES S.R.L.

  Italija

  INTERTAPES S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepila in adezivi, pripomočki za nanašanje. Deluje tudi v panogah adhesive tape. Sedež podjetja je v kraju Gorgonzola, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Adhesive tape - Uvoz izvoz

Število rezultatov

565 Podjetja