• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja

Rezultati za

Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja - Uvoz izvoz

 1. LUSOCOPLA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  LUSOCOPLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Silikoni. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Olja, industrijska, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Olja, industrijska. Sedež podjetja je v kraju São João Ver, Portugalska.

 2. COSMEC

  Italija

  Verified by europages badge

  COSMEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precisionsmekanik. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, milling, precision grinding, precision turning, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, hydraulics, number control rolling, lapping, turning. Sedež podjetja je v kraju Veruno, Italija.

 3. PIPISTREL D.O.O.

  Slovenija

  V svojih 30 letih je Pipistrel zrasel iz garažnega hobija navdušenca nad motornimi zmaji v svetovno znanega proizvajalca malih letal, ki ga priznavajo vodilne svetovne letalske oblasti. S svojimi revolucionarnimi idejami je Pipistrel uvedel kompozitno tehnologijo v ultralahko letalstvo in lahko športno letalstvo, dosegel prvi polet popolnoma električnega dvo- in štirisedežnega letala, osvojil vse 3 izzive NASA in osvojil srca strastnih letalcev na vseh kontinentih. Ivo Boscarol se z alternativnim letalstvom aktivno ukvarja že vse od 1975, ko je bila Slovenija še vedno del nekdanje Jugoslavije. V tistem času je bilo alternativno in ultralahko letenje nezakonito - pravzaprav sploh ni obstajalo. Letališče, ki ga je Ivo uporabljal, je pripadalo vojski, tako so prvi alternativni piloti, če so želeli leteti, morali to početi na skrivaj. Morali so počakati, da so piloti uradnih letal zvečer končali leteti, zaklenjenili hangar in odšli domov, nato pa so poskusili na skrivaj odleteti urico ali dve pred trdo temo. Ker so leteli tako pozno v večernih urah, uporabljali luči na sprednjem delu svojih alternativnih letal in zato, ker imajo motorni zmaji krila trikotne oblike, so jih lokalni ljudje začeli imenovati "tisti netopirji". Latinska beseda za "netopir" je "pipistrellus"- in vse ostalo je zgodovina.

 4. LZ DESIGN D.O.O.

  Slovenija

  Naša glavna dejavnost je razvoj, proizvodnja in vgrajevanje našega glavnega izdelka "FES" v različne tipe sodobnih jadralnih letal. FES je inovativen pogonski sistem z zložljivim propelerjem, ki ga žene močan, vendar izredno kompakten brezkrtačni elektromotor, nameščen v nosu jadralnega letala. Motor napajajo zmogljive Litij-ionske baterije. FES pogon omogoča lažjim jadralnim letalom samostojni vzlet, nekoliko težjim pa zanesljiv povratek domov, kadar se vremenske razmere poslabšajo.

 5. AIR SUPPORT

  Francija

  AIR SUPPORT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah supplies for aeronautical maintenance, design of aeronautical parts, Interior fittings. Sedež podjetja je v kraju Pujaudran, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AERA TECHNOLOGIES GMBH

  Nemčija

  AERA TECHNOLOGIES GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 2. INEGI - INSTITUTO DE CIÊNCIA E INOVAÇÃO EM ENGENHARIA MECÂNICA E ENGENHARIA INDUSTRIAL

  Portugalska

  INEGI - INSTITUTO DE CIÊNCIA E INOVAÇÃO EM ENGENHARIA MECÂNICA E ENGENHARIA INDUSTRIAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Porto, Portugalska.

 3. INESPASA

  Španija

  INESPASA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju La Rinconada-Sevilla, Španija.

 4. TRATERCOM

  Španija

  TRATERCOM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Termična obdelava jekla in kovin, Posebno jeklo, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Coating - steel and metals, Termična obdelava jekla in kovin, Posebno jeklo, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Bollullos De La Mitacion-Sevilla, Španija.

 5. HELICÓPTEROS SANITARIOS

  Španija

  HELICÓPTEROS SANITARIOS, ki deluje v panogi Bolnice in zdravstvene storitve. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Corpse repatriation, emergency unit, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, ambulance aircraft. Sedež podjetja je v kraju Puerto Banús-Marbella-Málaga, Španija.

 1. GROUPE LPF

  Francija

  GROUPE LPF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Blagnac, Francija.

 2. SAFRAN AERO BOOSTERS

  Belgija

  SAFRAN AERO BOOSTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah aircraft engines, aircraft accessories and equipment. Sedež podjetja je v kraju Milmort, Belgija.

 1. PEGARD PRODUCTICS

  Belgija

  PEGARD PRODUCTICS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Metal work. Sedež podjetja je v kraju Andenne, Belgija.

 2. BJ ASSOCIATES LTD

  Združena Kraljevina

  BJ ASSOCIATES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodja in železnina. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Orodni stroji za razrezovanje kovin, metal milling, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Orodni stroji za razrezovanje kovin, tools made of tungsten carbide. Sedež podjetja je v kraju Southampton, Združena Kraljevina.

 3. FERCHAU AVIATION

  Francija

  FERCHAU AVIATION, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Aeronavtika - oprema, aerospace, aeronautical engineering, Aeronavtika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 4. RECAERO COMPOSITES EURL

  Francija

  RECAERO COMPOSITES EURL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Metal work, industrial boilermaking, Engineering - pipework. Sedež podjetja je v kraju Mirepoix, Francija.

 5. GENTILIN - NEXTEAM GROUP

  Francija

  GENTILIN - NEXTEAM GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah precision engineering constructions, manufacture of mechanical parts. Sedež podjetja je v kraju Launaguet, Francija.

 6. C3 TECHNOLOGIES

  Francija

  C3 TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah compound materials, aeronautical engineering, Aircraft manufacturing, design of aeronautical parts. Sedež podjetja je v kraju Périgny, Francija.

 7. MORAVIAN AEROSPACE CLUSTER

  Češka Republika

  MORAVIAN AEROSPACE CLUSTER, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah aerospace, aviation industry equipment, aviation industry supplies, airplane design. Sedež podjetja je v kraju Kunovice, Češka Republika.

 8. MAKA SYSTEMS GMBH

  Nemčija

  MAKA SYSTEMS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomobili. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Osebni avtomobili, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Osebni avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Nersingen, Nemčija.

 1. FIGEAC AERO

  Francija

  FIGEAC AERO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah design of aeronautical parts, aerospace part. Sedež podjetja je v kraju Figeac, Francija.

 2. DYNALI

  Belgija

  DYNALI, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah research centres. Sedež podjetja je v kraju Nivelles, Belgija.

 3. EXAMECA SA

  Francija

  EXAMECA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah precision mechanical workshop, Mechanized welding, special tools constructed, Aeronautical industry. Sedež podjetja je v kraju Serres Castet, Francija.

 4. SUPRAERO

  Francija

  SUPRAERO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah High-frequency braids, Special screw, o-rings. Sedež podjetja je v kraju Bondoufle, Francija.

 5. SCAI TECH

  Francija

  SCAI TECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - aparati in oprema, Aircraft - instruments and equipment. Sedež podjetja je v kraju Saint-Martin-Du-Var, Francija.

 6. SHIN SEUNG PRECISION INDUSTRY LTD.

  Južna Koreja

  SHIN SEUNG PRECISION INDUSTRY LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Pipe zapornice in ventili, Pipe zapornice in ventili, aerospace, helicopters, solenoid valves. Sedež podjetja je v kraju Changwon, Južna Koreja.

 7. LIEBHERR - AEROSPACE TOULOUSE SAS

  Francija

  LIEBHERR - AEROSPACE TOULOUSE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah pressure plants. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 8. DIAMOND AIRCRAFT INDUSTRIES

  Avstrija

  DIAMOND AIRCRAFT INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah aeroplanes. Sedež podjetja je v kraju Wr. Neustadt, Avstrija.

 9. AKKA TECHNOLOGIES SE

  Francija

  AKKA TECHNOLOGIES SE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah aeronautical engineering. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 10. CENAERO

  Belgija

  CENAERO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Preizkušanje izdelkov in materialov. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Gosselies, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za

Filtri

Rezultati za

Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja - Uvoz izvoz

Število rezultatov

980 Podjetja