• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • avto odpad

Rezultati za

Avto odpad - Uvoz izvoz

 1. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Francija

  Verified by europages badge

  AUTO PIECE BURGUIERE the car breakers in Aveyron, have been at your service for more than 30 years. Our team has a wide range of used mechanical components, automobile accessories on offer and/or accident-damaged vehicles sold as is. The company carries a wide selection of used spare parts: for cars, utility vehicles, small cars, 4x4 and occasionally motorbikes and farming machinery. All our salvaged parts are guaranteed for 3 months. We can deliver your spare parts to addresses in mainland France within 48–72 hours. To help give you the best response to your request, you can use a 6000 m² area to dismantle your parts. You can also go there to find our accident-damaged vehicles to be sold as they are, whole. Our various transport providers will deliver to your door usually within 8 days. The company does everything in its power to uphold environmental standards and serve you.

 2. QUIVIR RECYCLING

  Španija

  Verified by europages badge

  QUIVIR RECYCLING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kovine - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Avto odpad, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, scrap metal, Buying electronic waste, purchase of metal scraps, Scrap metal business, scrap recycling, satellite reception equipment. Sedež podjetja je v kraju Dos Hermanas-Sevilla, Španija.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za avtomobili, Rezervni deli za dizel motorje, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Menjalniki, za vozila, Odlagališče motorjev, Gospodarska vozila - električni in elektronski elementi in deli, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, used motor vehicle components and parts. Sedež podjetja je v kraju Villorba, Italija.

 4. GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC

  Italija

  GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za avtomobili, motor vehicle engines and components, diesel engines for motor vehicles, Rezervni deli za avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Fermignano, Italija.

 5. KAISER MASCHINEN UND FAHRZEUGBAU

  Avstrija

  KAISER MASCHINEN UND FAHRZEUGBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Seeham, Avstrija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DESGUACES OVIEDO

  Španija

  DESGUACES OVIEDO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah Vozila - storitve, Rezervni deli za avtomobili, Vozila - storitve, Rezervni deli za avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Granda-Siero, Španija.

 2. DESGUACES PÉREZ OSO

  Španija

  DESGUACES PÉREZ OSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah spare parts for coaches. Sedež podjetja je v kraju Tineo-Asturias, Španija.

 3. GPS RECICAR

  Španija

  GPS RECICAR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah Vehicle demolition, scrapping. Sedež podjetja je v kraju L'hospitalet De Llobregat-Barcelona, Španija.

 4. RULOMATIK

  Turčija

  RULOMATIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah disposable towel dispensers, automatic cloth towels, automatic cloth hand driers for public premises. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. GULER PROJE MUHENDISLIK OTOMOTIV INS. SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turčija

  GULER PROJE MUHENDISLIK OTOMOTIV INS. SAN. VE TIC. LTD.STI., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah test instruments for motor vehicles, trucks. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 1. AKTIF DIREKSIYON YEDEK PARÇA

  Turčija

  AKTIF DIREKSIYON YEDEK PARÇA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. AUTOROLLA DEZMEMBRARI

  Romunija

  AUTOROLLA DEZMEMBRARI, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Buzau, Romunija.

 1. AUTODEMOLIZIONI GIARDINA

  Italija

  AUTODEMOLIZIONI GIARDINA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za avtomobili, Used car accessories, car demolition, Rezervni deli za avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Voghera, Italija.

 2. NOBIS SRL

  Italija

  NOBIS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah used accessories for motor vehicles, second-hand bumpers for motor vehicles, used automobiles, storage of motor vehicles for scrapping. Sedež podjetja je v kraju Belvedere-Roverbella, Italija.

 3. MOTAIR TURBOLADER GMBH

  Nemčija

  MOTAIR TURBOLADER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 4. AUTOHANDEL STEURS

  Belgija

  AUTOHANDEL STEURS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Avto odpad, Avto odpad, car components, body shop spare parts, Automotive - components and parts. Sedež podjetja je v kraju Borsbeek, Belgija.

 5. SCHROTTABHOLUNG OBERHAUSEN

  Nemčija

  SCHROTTABHOLUNG OBERHAUSEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Oberhausen, Nemčija.

 6. RECUPERACIONES VALDIZARBE

  Španija

  RECUPERACIONES VALDIZARBE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Puente La Reina, Španija.

 7. AJM CAR

  Belgija

  AJM CAR, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Avto odpad, Avtomobili, rabljeni, Avto odpad, Avtomobili, rabljeni, accident-damaged vehicles purchased, electronic spare parts for vehicles. Sedež podjetja je v kraju Quevaucamps, Belgija.

 8. AUTOHANDEL VERHOLEN

  Belgija

  AUTOHANDEL VERHOLEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Avto odpad, Avto odpad, components for cars, car accessories, car spare parts. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 1. R2P - RECICLAGEM E PEÇAS, SA

  Portugalska

  R2P - RECICLAGEM E PEÇAS, SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah patches, recycling, used motor vehicle components and parts, Vehicle demolition. Sedež podjetja je v kraju Penacova, Portugalska.

 2. ARP OTOMOBIL

  Turčija

  ARP OTOMOBIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. VASS GROUP

  Združena Kraljevina

  VASS GROUP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Osebni avtomobili. Deluje tudi v panogah Avto odpad, Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Rotherham, Združena Kraljevina.

 4. AUTO OLIVEIRAS

  Portugalska

  AUTO OLIVEIRAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah car breakers, car scrap yard. Sedež podjetja je v kraju Escapães, Portugalska.

 5. ENLÈVEMENT EPAVE GRATUIT

  Francija

  ENLÈVEMENT EPAVE GRATUIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Bagneux, Francija.

 6. CASSE AUTOS MEUNIER CHRISTOPHE

  Francija

  CASSE AUTOS MEUNIER CHRISTOPHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Avto odpad, Avto odpad, car breakers, industrial vehicle parts and accessories, original replacements. Sedež podjetja je v kraju Billy, Francija.

 7. AUTO CREW VAN DER LINDEN

  Belgija

  AUTO CREW VAN DER LINDEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Avto odpad, Avtomobili, rabljeni, Avto odpad, Avtomobili, rabljeni, components for cars, automatici loading systems for good handling. Sedež podjetja je v kraju St-Amandsberg, Belgija.

 8. OPEL DHAENENS

  Belgija

  OPEL DHAENENS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Nevele, Belgija.

 9. DESGUACES SEVILLA

  Španija

  DESGUACES SEVILLA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Avto odpad. Sedež podjetja je v kraju Sevilla, Španija.

 10. DOUR AUTOMOBILE

  Belgija

  DOUR AUTOMOBILE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Avto odpad, Avto odpad, car workshop, electronic spare parts for vehicles, authorised dealer. Sedež podjetja je v kraju Dour, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno