• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • avtobusi medkrajevni in mestni

Rezultati za

Avtobusi medkrajevni in mestni - Uvoz izvoz

 1. AUTOCARES RAMÓN

  Španija

  Verified by europages badge

  AUTOCARES RAMÓN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi, medkrajevni. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, coach hire, Avtobusi medkrajevni in mestni, International passenger transport, passenger transport, coach company, bus hire. Sedež podjetja je v kraju Bétera-Valencia, Španija.

 2. ROIG DRIVE MALLORCA!

  Španija

  Verified by europages badge

  ROIG DRIVE MALLORCA!, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah Najem avtobusov, transfers, school bus service, staff transport, excursion breaks, airport transfers, Car rentals, Najem avtobusov. Sedež podjetja je v kraju Cala D'or (santanyí)-Illes Balears, Španija.

 3. ATLAS BUS

  Španija

  Verified by europages badge

  ATLAS BUS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah spare parts for coaches, bus spare parts, accessories for buses, accessories for coaches, coach bodywork, Car and bus seats, rear-view mirrors for buses. Sedež podjetja je v kraju Getafe-Madrid, Španija.

 4. ATLAS BUS

  Španija

  Verified by europages badge

  ATLAS BUS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah coach and bus spare parts, coach and bus mirrors, coach and bus headlights, coach and bus air-conditioning, coach and bus bodywork, coach and bus accessories, coach and bus wheel trim. Sedež podjetja je v kraju Vigo (pontevedra), Španija.

 5. AUTOCARES FALCÓN LEÓN

  Španija

  Verified by europages badge

  AUTOCARES FALCÓN LEÓN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah Najem avtobusov, passenger transport, Najem avtobusov, coach hire seville, group transport, transport for the disabled, coaches seville, minibus hire with driver. Sedež podjetja je v kraju Sevilla, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SANABOR D.O.O.

  Slovenija

  The company SANABOR d.o.o. has been doing bus transport since its inception in 2002. Since the safety and comfort of our customers are of the utmost importance to us, we regularly maintain and renew our fleet in accordance with the required regulations and laws. We also take care about the environment, as most of our vehicles are equipped with Euro 5 and Euro 6 engines which meet high environmental standards. With experienced drivers, we take care of flawless passenger transport, both at home and abroad. We offer the following transport options: trips and travels in Slovenia and abroad, school excursions and field trips to various events, sports and cultural events and transfers to airports. Our fleet includes 15 vehicles, most of them are of Mercedes-Benz brand. Our fleet includes busses with the following numbers of seats: 8, 15, 16, 20, 35, 38, 46, 50, 51, 53, 55 to 57.

 2. IDEZ AUTO PARTS

  Turčija

  IDEZ AUTO PARTS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. CEM BUS CONFORT SRL

  Romunija

  CEM BUS CONFORT SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Galati, Romunija.

 4. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belorusija

  MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Avtobusi medkrajevni in mestni, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, trucks for special transport, Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Minsk Minsk Region, Belorusija.

 5. AUTOCARES Y MINIBUSES RAFABUS

  Španija

  AUTOCARES Y MINIBUSES RAFABUS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah shuttle bus hire. Sedež podjetja je v kraju Ses Cadenes-Palma, Španija.

 1. ELITE BUS ALICANTE

  Španija

  ELITE BUS ALICANTE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Najem avtobusov. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, transferservice, Avtobusi medkrajevni in mestni, minibus rental, rental of minibuses and buses for sports events. Sedež podjetja je v kraju Alicante/alacant, Španija.

 2. SECKIN OTOMOTIV

  Turčija

  SECKIN OTOMOTIV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Osebni avtomobili. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, accessories, Avtobusi medkrajevni in mestni, accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 1. AUTOCORB - BUS RENTAL

  Španija

  AUTOCORB - BUS RENTAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah Najem avtobusov, bus hire, Najem avtobusov, coach rentals. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR

  Italija

  TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Najem avtomobila s šoferjem. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, bus and minibus with driver, luxury tourist coach rental with driver, Avtobusi medkrajevni in mestni, small buses and minibuses. Sedež podjetja je v kraju Partanna, Italija.

 3. BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C.

  Italija

  BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah Najem avtobusov, luxury tourist coach rental with driver, rental of minibuses and buses for sports events, Najem avtobusov, bus. Sedež podjetja je v kraju Portogruaro, Italija.

 4. DNL OTOMOTIV

  Turčija

  DNL OTOMOTIV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah Avtobusi, medkrajevni, accessories for vending machines, coaches, Avtobusi, medkrajevni, minibuses. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. AUTOCARES J. DOMINGUEZ

  Španija

  AUTOCARES J. DOMINGUEZ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah Avtobusi, medkrajevni, bus rental, coach rentals, Avtobusi, medkrajevni, minibuses. Sedež podjetja je v kraju Estepona-Málaga, Španija.

 6. ZED CLIMATE CONTROLS

  Turčija

  ZED CLIMATE CONTROLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah Air conditioning equipment. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. VIP CAR S.A.

  Španija

  VIP CAR S.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Najem avtobusov. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, school bus rental, Avtobusi medkrajevni in mestni, coach rentals, transport av resande. Sedež podjetja je v kraju Getafe-Madrid, Španija.

 8. AUTOCARES AGUILERA

  Španija

  AUTOCARES AGUILERA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah bus hire with driver, school bus service, excursion breaks, luxury tourist coach rental with driver. Sedež podjetja je v kraju Málaga, Španija.

 1. ETNABUS TRAVEL

  Italija

  ETNABUS TRAVEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Najem avtobusov. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, large tourist bus rental, bus hire, Avtobusi medkrajevni in mestni, car rental - services. Sedež podjetja je v kraju Pedara, Italija.

 2. AUTOCARES CABRANES

  Španija

  AUTOCARES CABRANES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi, medkrajevni. Deluje tudi v panogah Najem avtobusov, Avtobusi medkrajevni in mestni, Najem avtobusov, coaches, Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Gijón-Asturias, Španija.

 3. FIBE BUS GMBH

  Nemčija

  FIBE BUS GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Pilsting-Ganacker, Nemčija.

 4. NOËL TOURS

  Belgija

  NOËL TOURS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Najem avtobusov. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, group travel, Avtobusi medkrajevni in mestni, chauffeured coaches. Sedež podjetja je v kraju Bossuit, Belgija.

 5. GOGO COACH HIRE MANCHESTER

  Združena Kraljevina

  GOGO COACH HIRE MANCHESTER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Manchester, Združena Kraljevina.

 6. ZWEIWEG INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ZWEIWEG INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtomobili. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, Vozila na električni pogon, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila, Vozila, rabljena, Avtobusi medkrajevni in mestni, Vozila na električni pogon, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila, Vozila, rabljena. Sedež podjetja je v kraju Leichlingen, Nemčija.

 7. HEYERICK

  Belgija

  HEYERICK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Cestni potniški promet, Avtobusi medkrajevni in mestni, Cestni potniški promet, Avtobusi medkrajevni in mestni, school bus service, passenger transport by coach. Sedež podjetja je v kraju Machelen (Vl.), Belgija.

 8. AUTONOLEGGI CLUB DELLAI S.R.L

  Italija

  AUTONOLEGGI CLUB DELLAI S.R.L, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi medkrajevni in mestni. Deluje tudi v panogah Fizična kultura - oprema, chauffeured coaches, transport of disabled persons, Fizična kultura - oprema, bicycle trailers. Sedež podjetja je v kraju Altopiano Della Vigolana, Italija.

 9. DAIMLER AG

  Nemčija

  DAIMLER AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomobili. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, Vozila na električni pogon, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila, Vozila, rabljena, Avtobusi medkrajevni in mestni, Vozila na električni pogon, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila, Vozila, rabljena. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 10. VOYAGES UNSEN

  Luksemburg

  VOYAGES UNSEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah Poslovna potovanja - organizacija, Avtobusi medkrajevni in mestni, travel agency, Poslovna potovanja - organizacija, Avtobusi medkrajevni in mestni, excursion breaks. Sedež podjetja je v kraju Eschette, Luksemburg.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za

Filtri

Rezultati za

Avtobusi medkrajevni in mestni - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.917 Podjetja