• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • avtoklavi

Rezultati za

Avtoklavi - Uvoz izvoz

 1. BBS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, based in Freiberg am Neckar, Germany, has over 75 years of experience in the field of industrial heating technology, thermal post-combustion and boiler design. BBS GmbH was established in 2004 through the merger between BAY Wärmetechnik GmbH and Bay Engineering und Consulting. The new company united the production of industrial boiler systems with the expertise required for engineering modern energy systems and environmental technology. In addition to manufacturing serial products, we also develop and manufacture boilers and apparatus for special applications employed in the cosmetics, chemical and petrochemical industries. Our scope of operation includes steam boilers, hot water boilers and thermal oil boilers. Pure steam generators and waste heat steam boilers for a wide range of applications are also part of our product portfolio.

 2. JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Tajvan

  Verified by europages badge

  JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, Avtoklavi, Food processing machine, Livsmedelsförpackningar, Avtoklavi, Steam Retort, Tofu making machine, Beverage filling machine, Spring roll pastry making machine. Sedež podjetja je v kraju Taichung, Tajvan.

 3. EURAMAC BV

  Belgija

  Verified by europages badge

  EURAMAC BV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Inkubatorji. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Avtoklavi, industrial refrigeration, vertical lathes, laser cutters, used machines, hydraulic presses, industrial machines, flanging machine. Sedež podjetja je v kraju De Panne, Belgija.

 4. TECNOGEN

  Italija

  Verified by europages badge

  TECNOGEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervoarji, kovinski. Deluje tudi v panogah Avtoklavi, stainless steel tanks, tanks, Avtoklavi, systems and equipment for the wine industry, autoclave installation, systems and equipment for the drinks industry, autoclaves for the chemical industry, steel tanks. Sedež podjetja je v kraju Pergine Valsugana, Italija.

 5. WTM VAGLIO - WOOD TREATMENT MACHINES

  Italija

  WTM VAGLIO - WOOD TREATMENT MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilne peči, industrijske. Deluje tudi v panogah Avtoklavi, Avtoklavi, vaporizers, wood drying systems. Sedež podjetja je v kraju Flero, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. STRITZEL DAMPFTECHNIK GMBH

  Nemčija

  STRITZEL DAMPFTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah steam wand, steam boilers, Water softening systems. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 2. MEDIJOINT

  Italija

  MEDIJOINT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah hospital and medical laboratory equipment and supplies, ozonisers. Sedež podjetja je v kraju Belgioioso, Italija.

 3. TBT MEDICAL - TURQUOISE BIOMEDICAL TECHNOLOGIES

  Turčija

  TBT MEDICAL - TURQUOISE BIOMEDICAL TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sterilizacija in dezinfekcija - medicinska oprema. Deluje tudi v panogah Avtoklavi, hospital and medical laboratory equipment and supplies, Avtoklavi. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. STERITECH SA

  Francija

  STERITECH SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah autoclaves for steam sterilisation, pasteurisation. Sedež podjetja je v kraju Saverne, Francija.

 5. TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA

  Italija

  TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za kemično industrijo. Deluje tudi v panogah Serumi in cepiva, Avtoklavi, Serumi in cepiva, Avtoklavi, clinical chemistry analyzers, water ultra filtration systems. Sedež podjetja je v kraju Lacchiarella, Italija.

 1. TEYCOMUR MAQUINARIA, S.L.

  Španija

  TEYCOMUR MAQUINARIA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Sedež podjetja je v kraju Ceuti, Španija.

 2. AURIOL

  Francija

  AURIOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah sterilisation and pasteurisation autoclaves. Sedež podjetja je v kraju Marmande Cedex, Francija.

 1. TICISAN TIBBI CIHAZ SANAYI

  Turčija

  TICISAN TIBBI CIHAZ SANAYI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah Sterilizacija in dezinfekcija - medicinska oprema, Medicina in kirurgija - instrumenti, Medicinska elektronika - aparati in oprema, Sterilizacija in dezinfekcija - medicinska oprema, Medicina in kirurgija - instrumenti, Medicinska elektronika - aparati in oprema, Autoclaves. Sedež podjetja je v kraju ANKARA, Turčija.

 2. STERIFLOW

  Francija

  STERIFLOW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah sterilisation and pasteurisation autoclaves, industrial sterilisers. Sedež podjetja je v kraju Clichy, Francija.

 3. RAYPA

  Španija

  RAYPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Laboratoriji - oprema in instrumenti. Deluje tudi v panogah Avtoklavi, Avtoklavi, Autoclaves for microbiology, autoclaves for food use, steam sterilisers. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. BROUILLON PROCESS

  Francija

  BROUILLON PROCESS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah Oprema za pasterizacijo, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Oprema za pasterizacijo, institutional catering equipment, Tovarne konzerv - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sainte Bazeille, Francija.

 5. CALLEBAUT DE BLICQUY

  Francija

  CALLEBAUT DE BLICQUY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Avtoklavi, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Avtoklavi, fur dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Tourcoing, Francija.

 6. ERYIGIT MEDICAL DEVICES& BIOTECHNOLOGYCO

  Turčija

  ERYIGIT MEDICAL DEVICES& BIOTECHNOLOGYCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sterilizacija in dezinfekcija - medicinska oprema. Deluje tudi v panogah Avtoklavi, Avtoklavi, operating room tables, hospital and medical laboratory equipment and supplies, medical and surgical equipment. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. PRIORCLAVE LIMITED

  Združena Kraljevina

  PRIORCLAVE LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah autoclaves for laboratory tests, Autoclaves for research institutes, Autoclaves for microbiology, autoclaves for steam sterilisation. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 8. STERIFLOW

  Francija

  STERIFLOW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah sterilisation and pasteurisation autoclaves, industrial cooking of food products, accessories for autoclaves, autoclaves for sterilizing. Sedež podjetja je v kraju Roanne Cedex, Francija.

 1. GRANDIS SRL

  Italija

  GRANDIS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Avtoklavi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, textile dyeing machines, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Avtoklavi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Paderno Dugnano, Italija.

 2. BISECCO SRL

  Italija

  BISECCO SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah Medicinska elektronika - aparati in oprema, Zobozdravstvo - instrumenti, Radiologija - oprema, dental joints, Medicinska elektronika - aparati in oprema, Zobozdravstvo - instrumenti, Radiologija - oprema. Sedež podjetja je v kraju Este, Italija.

 3. BTL - INDÚSTRIAS METALÚRGICAS, S.A.

  Portugalska

  BTL - INDÚSTRIAS METALÚRGICAS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posebno jeklo. Deluje tudi v panogah Avtoklavi, Avtoklavi. Sedež podjetja je v kraju Ossela, Portugalska.

 4. CRYOCAN BASINCLI KAPLAR, ENDUSTRIYEL TESISLER SAN.

  Turčija

  CRYOCAN BASINCLI KAPLAR, ENDUSTRIYEL TESISLER SAN., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah gpl tanks. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 5. BELSTROUMASH

  Belorusija

  BELSTROUMASH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Sedež podjetja je v kraju Vitebsk, Belorusija.

 6. SÜMER A.S.

  Turčija

  SÜMER A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Deluje tudi v panogah sterilisation, autoclaves for steam sterilisation. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. AUTOS ANKAUF 24

  Nemčija

  AUTOS ANKAUF 24, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Avtoklavi. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 8. TANKBAU TECHNIK

  Turčija

  TANKBAU TECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. PESSOT DI PESSOT ROBERTO

  Italija

  PESSOT DI PESSOT ROBERTO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kotli, litoželezni. Deluje tudi v panogah Avtoklavi, Kotli, industrijski, Avtoklavi, Kotli, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 10. ZJFUYUE FACTORY

  Kitajska

  ZJFUYUE FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtoklavi. Sedež podjetja je v kraju Danyang, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno