• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • bagerji s čelno žlico

Rezultati za

Bagerji s čelno žlico - Uvoz izvoz

 1. NEGRINI SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  Negrini manufactures hydraulic and mechanical grabs, hydraulic, mechanical and radio-controlled scoop grabs, environmental clamshells, diaphragm wall grabs and dragline buckets. Our technical design office is always ready to take on the most exacting challenges and resolve technical problems by presenting and explaining the best solutions. As required, Negrini calls upon experienced engineers when solutions are needed for complex problems. Products are checked by qualified staff.

 2. WILHELM SCHÄFER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WILHELM SCHÄFER GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Mannheim, Nemčija.

 3. DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL

  Poljska

  DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah Grapples and buckets, loading shovels, machine building. Sedež podjetja je v kraju Opole, Poljska.

 4. JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kitajska

  JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 5. BAWOO COMPANY CORP.

  Južna Koreja

  BAWOO COMPANY CORP., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah skid steer loader. Sedež podjetja je v kraju Jeonbuk, Južna Koreja.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CARMI OLEOMECCANICA SPA

  Italija

  CARMI OLEOMECCANICA SPA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah earthmoving machinery, excavators, spare parts for earthmoving machinery, earth moving machinery rental. Sedež podjetja je v kraju Castel Bolognese, Italija.

 2. LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD.

  Kitajska

  LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah buckets for excavators, excavator grabs. Sedež podjetja je v kraju Longyan, Kitajska.

 3. ITP - TOOMAT

  Francija

  ITP - TOOMAT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah industrial vehicle parts and accessories. Sedež podjetja je v kraju Alex, Francija.

 4. OEM TOPLINE ROMANIA

  Romunija

  OEM TOPLINE ROMANIA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Beton - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Rezervni deli za dizel motorje, Gradbeništvo - stroji in oprema, Bagerji s čelno žlico, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Rezervni deli za dizel motorje, Gradbeništvo - stroji in oprema, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 5. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bolgarija

  STROITELNA MEHANISACIA AD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tovornjaki z žerjavom. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Gradbena dvigala, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Gradbena dvigala. Sedež podjetja je v kraju Shumen, Bolgarija.

 1. MAKO

  Luksemburg

  MAKO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Sesalniki za gospodinjstvo, road and construction work machinery rental, generating sets, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Sesalniki za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Bettembourg, Luksemburg.

 2. SOMTP EXPORT

  Francija

  SOMTP EXPORT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbeni stroji, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Gradbeni stroji, spare parts for earthmoving machinery. Sedež podjetja je v kraju Saint Pryve Saint Mesmin, Francija.

 1. HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL

  Španija

  HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rušitve - izvajalci. Deluje tudi v panogah Sanering - Arbete, Izdelava strojev - po naročilu, Bagerji s čelno žlico, Gradbeni stroji, Sanering - Arbete, Izdelava strojev - po naročilu, Bagerji s čelno žlico, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Paterna, Španija.

 2. HUAGUANG

  Kitajska

  HUAGUANG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Zhejiang, Kitajska.

 3. JJM ESPERANÇA, LDA

  Portugalska

  JJM ESPERANÇA, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah cups, Couplings. Sedež podjetja je v kraju Tomar, Portugalska.

 4. ALIA

  Francija

  ALIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Deluje tudi v panogah Javna dela, Bagerji s čelno žlico, Building, Javna dela, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Guyancourt, Francija.

 5. PERREGRINI FABIO

  Italija

  PERREGRINI FABIO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Traona, Italija.

 6. O.I.M.A.I. S.R.L.

  Italija

  O.I.M.A.I. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Pineto, Italija.

 7. RM S.R.L.

  Italija

  RM S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Ravenna, Italija.

 8. VOLVO POLSKA SP. Z O.O.

  Poljska

  VOLVO POLSKA SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, Bagerji s čelno žlico, Avtobusi medkrajevni in mestni, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Wroclaw, Poljska.

 1. BETON MARK S.R.L.

  Italija

  BETON MARK S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Pomoč ob okvarah in vleka težkih tovornjakov. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Fano, Italija.

 2. CLEMENTE S.R.L.

  Italija

  CLEMENTE S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pomoč ob okvarah in vleka težkih tovornjakov. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Campobasso, Italija.

 3. ASSOLARI GROUP S.R.L.

  Italija

  ASSOLARI GROUP S.R.L., ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Zandobbio, Italija.

 4. MORA CLAUDIO & C. S.N.C.

  Italija

  MORA CLAUDIO & C. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 5. CO.GE.MA.C. S.P.A.

  Italija

  CO.GE.MA.C. S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Misterbianco, Italija.

 6. TI ESSE S.R.L.

  Italija

  TI ESSE S.R.L., ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Forlimpopoli, Italija.

 7. CHISTE' IVAN & DIEGO S.N.C.

  Italija

  CHISTE' IVAN & DIEGO S.N.C., ki deluje v panogi Gozdarstvo in drevesnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Lavis, Italija.

 8. KMS OHG MATZOLL MARKUS

  Italija

  KMS OHG MATZOLL MARKUS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rušitve - izvajalci. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju San Pancrazio, Italija.

 9. HIDROMECCANICA S.R.L.

  Italija

  HIDROMECCANICA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Ponsacco, Italija.

 10. ECO SOLUTION S.R.L.

  Italija

  ECO SOLUTION S.R.L., ki deluje v panogi Analiza tal. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico, Buldožerji in grederji, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Caltagirone, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno