• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • batni obroček

Rezultati za

Batni obroček - Uvoz izvoz

 1. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Italija

  Verified by europages badge

  EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Podložni material, nepremočljiv. Deluje tudi v panogah Batni obroček, Waterproof bushes, seal elements, scrapers, Batni obroček, way wipers, o-rings for revolving shafts, design of mechanical seals, motor seal rings for motor vehicles. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 2. TEKNO OTOPART MAKINA VE SANAYI LTD. STI.

  Turčija

  TEKNO OTOPART MAKINA VE SANAYI LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Batni obroček. Deluje tudi v panogah piston ring manufacture, brake disks, clutch pressure plate, cone crusher. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. MAFA-SEBALD PRODUKTIONS-GMBH

  Nemčija

  MAFA-SEBALD PRODUKTIONS-GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Batni obroček. Sedež podjetja je v kraju Breckerfeld, Nemčija.

 4. PROXMANN PISTON & LINER & RING

  Turčija

  PROXMANN PISTON & LINER & RING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah Batni obroček, Motorji in sestavni deli, Cylinder liners, Batni obroček, Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. HP RINGS LTD

  Združena Kraljevina

  HP RINGS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dizelski motorji. Deluje tudi v panogah Batni obroček, Batni obroček. Sedež podjetja je v kraju Chesterfield, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KONEKS

  Turčija

  KONEKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Batni obroček. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.