• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • bearbetning av stål och metall

Rezultati za

Bearbetning av stål och metall - Uvoz izvoz

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. TEPROSA GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TEPROSA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Magdeburg, Nemčija.

 3. DAMEKS

  Poljska

  Verified by europages badge

  DAMEKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Bearbetning av stål och metall, machine parts, CNC milling, Digitalstyrd svarvning, CNC, Metal working, plastics processing, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Gdansk, Poljska.

 4. 3METALL DOERING GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  3METALL DOERING GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Stutensee, Nemčija.

 5. RS METALL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RS METALL GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Görlitz Ot Hagenwerder, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PROFI METALL & TECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PROFI METALL & TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Stadtlohn, Nemčija.

 2. JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Rezkanje jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall, Machining of metals, Large turned parts, Cylindrical grinding (service), Rezkanje jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall, 3D milling, CNC 5-axis milling work. Sedež podjetja je v kraju Thyrnau, Nemčija.

 3. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Pokrovčki, kovinski, Bearbetning av stål och metall, Ročna orodja - brez motorja, Vtiskovanje na jeklo in kovine, Vlečenje jekla in kovin, Precision stamping parts, Stansade detaljer, Precision stamping parts, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Olpe, Nemčija.

 4. EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Allstedt, Nemčija.

 5. AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Schwäbisch Gmünd, Nemčija.

 1. MFO S.A.

  Poljska

  Verified by europages badge

  MFO S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Rezanje jekla in kovin, Upogibanje jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall, construction material, metal profiles, special profiles, steel profiles, manufacture of steel profiles, Rezanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Sochaczew, Poljska.

 2. HEINZ STEPHAN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HEINZ STEPHAN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Steinach, Nemčija.

 1. PMZ PLOTTERMESSER ZIESER

  Avstrija

  Verified by europages badge

  PMZ PLOTTERMESSER ZIESER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Meiningen, Avstrija.

 2. STANTOOL

  Belgija

  Verified by europages badge

  STANTOOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Bearbetning av stål och metall, Vtisnjevanje jekla in kovin, Zgibanje jekla in kovin, Oblikovanje jekla in kovin, Prototipi, industrijski, Bearbetning av stål och metall, Vtisnjevanje jekla in kovin, Zgibanje jekla in kovin, Oblikovanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Saint-Vith, Belgija.

 3. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LASERTECHNIK WÜNSCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska obdelava pločevine. Deluje tudi v panogah Rezanje jekla in kovin, Zgibanje jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall, Baker in zlitine, CNC bending parts, aerospace part, Metal precision parts, Assemblies for laser technology, Rezanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Unna, Nemčija.

 4. W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Hüllhorst, Nemčija.

 5. STALMA S.A.

  Poljska

  Verified by europages badge

  STALMA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Deluje tudi v panogah ground bars, cold-drawn squares, hexagonal drawn bars, drawn steel bars, Bright steel bars, Peeled steel bars, drawn wires. Sedež podjetja je v kraju Lublin, Poljska.

 6. VARIEL, A.S.

  Češka Republika

  VARIEL, A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Gradnja industrijskih objektov, Bearbetning av stål och metall, Industricontainrar, Gradnja industrijskih objektov, Bearbetning av stål och metall, Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Zruc Nad Sázavou , Češka Republika.

 7. ACENKO CO. LTD.

  Turčija

  ACENKO CO. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall, machining, Steel construction, Oblikovanje jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 8. WROCBUD

  Poljska

  WROCBUD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Wroclaw, Poljska.

 1. REICH GMBH

  Nemčija

  REICH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Deluje tudi v panogah mass mechanical working. Sedež podjetja je v kraju Mellrichstadt, Nemčija.

 2. FORJA NEPTUN SRL

  Romunija

  FORJA NEPTUN SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Baicoi, Romunija.

 3. MIRFO MACHINE TOOLS

  Romunija

  MIRFO MACHINE TOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za oblikovanje kovin, Kovinska konstrukcija, Rezalni orodni stroji, Gradnja industrijskih objektov, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Kovinska konstrukcija, Rezalni orodni stroji, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Targu Jiu, Romunija.

 4. DABESA

  Španija

  DABESA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Deluje tudi v panogah Automotive, mat games, cold stamping of metal. Sedež podjetja je v kraju Breda, Španija.

 5. KELLER BLECHTECHNIK GMBH

  Nemčija

  KELLER BLECHTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rezanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Industrijska obdelava pločevine, Bearbetning av stål och metall, Industrijska obdelava pločevine, Bearbetning av stål och metall, panel finishing, laser welding. Sedež podjetja je v kraju Endingen, Nemčija.

 6. WOLFGANG EGGER METALLVERARBEITUNG GMBH

  Avstrija

  WOLFGANG EGGER METALLVERARBEITUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Lustenau, Avstrija.

 7. JOHANNES STEINIGER GMBH

  Nemčija

  JOHANNES STEINIGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Industrijska obdelava pločevine, Bearbetning av stål och metall, Industrijska obdelava pločevine, Bearbetning av stål och metall, CNC sheet metal work, prototypes built. Sedež podjetja je v kraju Muldenhammer, Nemčija.

 8. VBA EDELMANN GMBH

  Nemčija

  VBA EDELMANN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Horhausen, Nemčija.

 9. MELIOR LASER KFT.

  Madžarska

  MELIOR LASER KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Biatorbágy, Madžarska.

 10. KS INDUSTRIAL SUPPLY

  Nizozemska

  KS INDUSTRIAL SUPPLY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Nijmegen, Nizozemska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno