• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • beli prostori - sistemi in postopki

Rezultati za

Beli prostori - sistemi in postopki - Uvoz izvoz

 1. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WEISS UMWELTTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Deluje tudi v panogah Industriugnar, Automotive test benches and brake test benches, steam sterilisers, Industriugnar, Air-conditioning systems for IT systems, Climatic chambers, Climatic testing in climatic chambers, Climatic chambers, corrosion tests. Sedež podjetja je v kraju Reiskirchen, Nemčija.

 2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Francija

  Verified by europages badge

  SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Trgovine - ureditev, Beli prostori - sistemi in postopki, Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Trgovine - ureditev, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 3. PUREVER TECH

  Portugalska

  PUREVER TECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Nelas, Portugalska.

 4. BELENOS GMBH

  Avstrija

  BELENOS GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. CANAL 3 SRL

  Italija

  CANAL 3 SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gretje, klimatizacija - dela. Deluje tudi v panogah Beli prostori - sistemi in postopki, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, air ducting, ducts, Beli prostori - sistemi in postopki, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Sedež podjetja je v kraju San Bonifacio, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BECKER MEDICAL-SODIPRHO

  Francija

  BECKER MEDICAL-SODIPRHO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Medicina in kirurgija - aparati in oprema. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - medicinski in kirurški material, Sterilizacija in dezinfekcija - medicinska oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, surgical furniture, Uvoz - izvoz - medicinski in kirurški material, Sterilizacija in dezinfekcija - medicinska oprema, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Strasbourg, Francija.

 2. CRAC, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  CRAC, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Deluje tudi v panogah Clean rooms, Cleanroom Solution, hvac design, sterile rooms. Sedež podjetja je v kraju Prague, Češka Republika.

 3. O+R (OPLUSR)

  Belgija

  O+R (OPLUSR), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Montigny-Le-Tilleul, Belgija.

 4. IPHCON GMBH

  Nemčija

  IPHCON GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gretje, klimatizacija - dela. Deluje tudi v panogah Beli prostori - sistemi in postopki, air conditioning systems, air conditioning systems for sterile rooms, air conditioning system filters, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Fulda, Nemčija.

 5. GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Merjenje in naravnavanje izpuha in iztoka - aparati in instrumenti. Deluje tudi v panogah Beli prostori - sistemi in postopki, test instruments for the plastics industry, flowmeters, rheology, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Buchen, Nemčija.

 1. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

  Nemčija

  MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma in umetna masa - predelava. Deluje tudi v panogah Beli prostori - sistemi in postopki, Processing of plastics, Beli prostori - sistemi in postopki, special purpose chains, white chambers. Sedež podjetja je v kraju Radolfzell, Nemčija.

 2. ENVIFLEX

  Češka Republika

  ENVIFLEX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju České Budějovice, Češka Republika.

 1. ONI -WÄRMETRAFO GMBH

  Nemčija

  ONI -WÄRMETRAFO GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Beli prostori - sistemi in postopki, Obdelava vode - oprema in instalacije, heat regeneration systems, Beli prostori - sistemi in postopki, air conditioning and ventilation systems for buildings, Obdelava vode - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Lindlar, Nemčija.

 2. THT SRL

  Italija

  THT SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 3. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Nemčija

  ALPHA IONSTATEX GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Ionizacija zraka - oprema, Beli prostori - sistemi in postopki, Ionizacija zraka - oprema, air freshening devices, room air conditioning, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Offenbach, Nemčija.

 4. ONFAB LTD

  Združena Kraljevina

  ONFAB LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Cheshire, Združena Kraljevina.

 5. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Združena Kraljevina

  CONNECT 2 CLEANROOMS, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Lancaster,, Združena Kraljevina.

 6. EUROFLUX

  Francija

  EUROFLUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Deluje tudi v panogah Clean rooms, Stretch ceiling for clean rooms, white and sterile chambers. Sedež podjetja je v kraju Ballainvilliers, Francija.

 7. UAB "CLEAN SOLUTIONS"

  Litva

  UAB "CLEAN SOLUTIONS", je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Deluje tudi v panogah cleaning services for banks, cleaning, cleaning services for institutions, cleaning services for gyms. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 8. ROOM WHITE INSTALACIONES S.L.

  Španija

  ROOM WHITE INSTALACIONES S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Deluje tudi v panogah refrigerated warehouses for storing merchandise. Sedež podjetja je v kraju Avila, Španija.

 1. BSR INGENIEUR-BÜRO

  Nemčija

  BSR INGENIEUR-BÜRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izmenjevalniki toplote. Deluje tudi v panogah Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Oberhausen-Rheinhausen, Nemčija.

 2. ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER

  Nemčija

  ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Avtomatika - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Klimatske naprave, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Klimatske naprave, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Planegg, Nemčija.

 3. SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG

  Švica

  SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Voda - pridobivanje in distribucija, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Montlingen, Švica.

 4. REINRAUMPRODUKTE.COM

  Nemčija

  REINRAUMPRODUKTE.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Deluje tudi v panogah Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Vozila - sistemi inteligentnega vodenja, Umetne mase - gradbeništvo, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Vozila - sistemi inteligentnega vodenja, Umetne mase - gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Wannweil, Nemčija.

 5. RHEOTEST MEDINGEN GMBH

  Nemčija

  RHEOTEST MEDINGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Beli prostori - sistemi in postopki, Vozila - sistemi inteligentnega vodenja, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Merjenje in naravnavanje tlaka - aparati in instrumenti, Beli prostori - sistemi in postopki, Vozila - sistemi inteligentnega vodenja, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Merjenje in naravnavanje tlaka - aparati in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Ottendorf-Okrilla, Nemčija.

 6. SIGUM LTD

  Združena Kraljevina

  SIGUM LTD, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Solihull, Združena Kraljevina.

 7. MELAPHONE

  Združena Kraljevina

  MELAPHONE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 8. BLUE CLIMATE ENGINEERS GMBH

  Nemčija

  BLUE CLIMATE ENGINEERS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Deluje tudi v panogah Beli prostori - sistemi in postopki, Zaključna dela, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja, Arhitekti - projektanstvo, Beli prostori - sistemi in postopki, Zaključna dela, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja, Arhitekti - projektanstvo. Sedež podjetja je v kraju Völklingen, Nemčija.

 9. SCHOPPMANN OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH

  Nemčija

  SCHOPPMANN OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Deluje tudi v panogah Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Umetne mase - gradbeništvo, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Umetne mase - gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Schwerte, Nemčija.

 10. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

  Nemčija

  CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Izmenjevalniki toplote. Deluje tudi v panogah Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Vozila - sistemi inteligentnega vodenja, Priprava zraka - oprema in sistemi, Beli prostori - sistemi in postopki, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Vozila - sistemi inteligentnega vodenja. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno