• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • betonski opaži

Rezultati za

Betonski opaži - Uvoz izvoz

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  As a technologically leading supplier, we have been the preferred partner of the international construction industry for years. Our longitudinally welded cladding tubes for pre-stressed concrete technology and the rectangular cavity pipes for the pre-cast industry are just two examples of our outstanding manufacturing competence. This is why we are constantly striving to push ahead with new innovations and further developments. Thin-walled, longitudinally welded tubes by the metre or tube cylinders for use in various industrial sectors are an expression of our technological leadership in development and production. We manufacture precisely fitting tubes and components for "rational construction" in the highest product quality, which is a matter of course for us. In addition, we convince with our customer-oriented, competent advice and a flexible, reliable and efficient service. Thus we can also provide you with tailor-made solutions for a wide range of requirements.

 2. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Burglengenfeld, Nemčija.

 3. 2LI SERVICE

  Francija

  Verified by europages badge

  2LI SERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Deluje tudi v panogah Odri na kolesih (valjčkih), Odri, jekleni, Gradbiščne instalacije in oprema, Betonski opaži, Opaženje - dela, Izdelava vezanega lesa - stroji in materiali, Building, site building, Odri na kolesih (valjčkih). Sedež podjetja je v kraju La Roche Blanche, Francija.

 4. SCHALTEC GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHALTEC GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Herbertingen, Nemčija.

 5. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Španija

  FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah raised floors, concrete floor slabs. Sedež podjetja je v kraju Palencia, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KBC DIFFUSION

  Francija

  KBC DIFFUSION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Opaženje - dela. Deluje tudi v panogah Betonski opaži, Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Aix-En-Provence, Francija.

 2. FORM-ON GMBH

  Avstrija

  FORM-ON GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah cases for the building industry. Sedež podjetja je v kraju Amstetten, Avstrija.

 3. STABILO SP. Z O.O.

  Poljska

  STABILO SP. Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Opaženje - dela, Concrete formwork, Gradbiščne instalacije in oprema, Opaženje - dela. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 4. JH-ITC GMBH

  Nemčija

  JH-ITC GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah formwork, armatures and accessories, scaffolding for the construction industry, site rentals. Sedež podjetja je v kraju Offingen, Nemčija.

 5. PASCHAL

  Francija

  PASCHAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah formwork, design software, tunnel formwork, Concrete formwork. Sedež podjetja je v kraju Moissy Cramayel Cedex, Francija.

 1. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Francija

  MATELOC COFFRAGES ET GRUES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Gradbena dvigala, construction crane rental, Concrete formwork, Gradbena dvigala, formwork for the building industry. Sedež podjetja je v kraju Cholet, Francija.

 2. ELVERMANN GMBH

  Nemčija

  ELVERMANN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Dorsten, Nemčija.

 1. TOBLER AG

  Švica

  TOBLER AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Rheineck, Švica.

 2. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Švica

  NOE-SCHALTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Oensingen, Švica.

 3. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Francija

  TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Grisolles, Francija.

 4. ISCHEBECK FRANCE

  Francija

  ISCHEBECK FRANCE, ki deluje v panogi Opaženje - dela. Deluje tudi v panogah Betonski opaži, land reclamation works, Betonski opaži, pull props, building shores. Sedež podjetja je v kraju SARTROUVILLE, Francija.

 5. AUGUST WENDLER OHG

  Nemčija

  AUGUST WENDLER OHG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Auenwald, Nemčija.

 6. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusija

  PROMSTROIKONTRAKT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Byggmaterial. Deluje tudi v panogah Mostovi - gradnja, Betonski opaži, Betonski objekti, Odri in lestve, Mostovi - gradnja, Betonski opaži, Betonski objekti, Odri in lestve. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 7. METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA.

  Portugalska

  METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Arhitekti - projektanstvo, equipment design and manufacture, Arhitekti - projektanstvo. Sedež podjetja je v kraju Valongo, Portugalska.

 8. RATEC GMBH

  Nemčija

  RATEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski objekti. Deluje tudi v panogah Betonski opaži, Concrete formwork, Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Hockenheim, Nemčija.

 1. ROBUD GROUP

  Nemčija

  ROBUD GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah formwork sheets for the building trade, concrete formwork panels, Concrete formwork, building shores. Sedež podjetja je v kraju Ennigerloh, Nemčija.

 2. NOE-PL SP. Z O.O.

  Poljska

  NOE-PL SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Opaženje - dela, Betonski objekti, machine housing, multipurpose formwork, Opaženje - dela, Betonski objekti. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 3. DBS-BEKISTING

  Belgija

  DBS-BEKISTING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Beton - industrijski stroji in oprema, Betonski opaži, Concrete formwork, building materials, Beton - industrijski stroji in oprema, Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Zele, Belgija.

 4. ROBUD GROUP

  Ukraijna

  ROBUD GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Concrete formwork, concrete formwork panels, formwork for the building industry, steel formwork. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 5. CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE

  Belgija

  CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Betonski opaži, formwork, forms for bridge arches, formwork sheets for the building trade, Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Hulste, Belgija.

 6. COFRASUD

  Francija

  COFRASUD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Opaženje - dela, Betonski objekti, Opaženje - dela, construction boxes, Civil engineering, Betonski objekti. Sedež podjetja je v kraju Bressols, Francija.

 7. NOVARENT SP. Z O.O.

  Poljska

  NOVARENT SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah machine housing, scaffolding dismantling, bases for scaffolding, metal scaffolding. Sedež podjetja je v kraju Szczecin, Poljska.

 8. FS FORM

  Ukraijna

  FS FORM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Deluje tudi v panogah Byggmaterial, trestles, trestles for building sites, Byggmaterial. Sedež podjetja je v kraju Pavlograd, Ukraijna.

 9. SCHMIDT BAUBEDARF

  Nemčija

  SCHMIDT BAUBEDARF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Betonski opaži, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Gradbiščne instalacije in oprema, Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Petershagen, Nemčija.

 10. FARESIN BUILDING SPA

  Italija

  FARESIN BUILDING SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Betonski opaži. Sedež podjetja je v kraju Breganze, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno