• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • bobni in tuljave za kable

Rezultati za

Bobni in tuljave za kable - Uvoz izvoz

 1. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Hattingen, Nemčija.

 2. FIRMA STEINNAGEL

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FIRMA STEINNAGEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Industrijski les, Wooden joint components made from wood, wooden frames, Wood products for industry, CNC machining in wood, Custom-made wooden parts, Finger-jointed wooden parts, cable reels, Wooden reels. Sedež podjetja je v kraju Geseke, Nemčija.

 3. SVENSSON GROUP SARL

  Francija

  SVENSSON GROUP SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Cables - spools and reels, coilers, heat-shrinking caps for packing, packing cartons. Sedež podjetja je v kraju Domevre Sur Aviere, Francija.

 4. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Francija

  FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škatle iz lepenke. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Bobni in tuljave za kable, spools for the textile industry, coils, cardboard reels. Sedež podjetja je v kraju Saint-Etienne, Francija.

 5. EDS LOGISTIC

  Francija

  EDS LOGISTIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Jeumont, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ARNO FUCHS GMBH

  Nemčija

  ARNO FUCHS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Metalurgija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Bobni in tuljave za kable, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Esslingen, Nemčija.

 2. PANOPACK

  Francija

  PANOPACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Embalaža - podjetja, wooden boxes, Embalaža - podjetja, downcoilers. Sedež podjetja je v kraju Bart, Francija.

 3. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Estonija

  TECHNOMAR & ADREM LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Trde plošče, Plošče, lesene, Plošče, furnirane in vezane, Trde plošče, Plošče, lesene, Plošče, furnirane in vezane. Sedež podjetja je v kraju Maardu, Estonija.

 4. GALIS GLOBAL LLC

  Ukraijna

  GALIS GLOBAL LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Khust, Ukraijna.

 5. EUREEL

  Nizozemska

  EUREEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Valkenburg, Nizozemska.

 1. OZREELS AMBALAJ

  Turčija

  OZREELS AMBALAJ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah cable reels. Sedež podjetja je v kraju Kayseri-Osb, Turčija.

 2. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turčija

  BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah cable reels, Wooden reels. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 1. JACOBS REELS

  Belgija

  JACOBS REELS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah veneering, Cables - spools and reels. Sedež podjetja je v kraju Meeuwen-Gruitrode, Belgija.

 2. UP BELVNESHPRODUCT

  Belorusija

  UP BELVNESHPRODUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah winding, needles for medical use. Sedež podjetja je v kraju Minskiy R-N, Tarasovo, Belorusija.

 3. NORDKAPP-SL

  Španija

  NORDKAPP-SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Nemčija

  WEINGÄRTNER KABEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Kabli in žice, električni in telefonski, Bobni in tuljave za kable, Kabli in žice, električni in telefonski. Sedež podjetja je v kraju Eutingen, Nemčija.

 5. NKT HOLDING A/S

  Danska

  NKT HOLDING A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Kabli in žice, električni in telefonski, Kabli, visokonapetostni, Kabli in žice, električni in telefonski, Kabli, visokonapetostni. Sedež podjetja je v kraju Brondby, Danska.

 6. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Nemčija

  STEMMANN-TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Računalništvo - artikli in potrebščine, Bobni in tuljave za kable, Računalništvo - artikli in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Schüttorf, Nemčija.

 7. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Poljska

  ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Kovinske konstrukcije (lahke), Bobni in tuljave za kable, Kovinske konstrukcije (lahke). Sedež podjetja je v kraju Strzyzowice, Poljska.

 8. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Italija

  ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., ki deluje v panogi Električni transformatorji, pretvorniki in usmerniki. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Transformatorji, elektrika, Bobni in tuljave za kable, Transformatorji, elektrika. Sedež podjetja je v kraju Campi Bisenzio, Italija.

 1. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Italija

  COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Montaža in demontaža industrijskih objektov, Bobni in tuljave za kable, Montaža in demontaža industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju CADEO, Italija.

 2. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Italija

  ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Elektromotorji in deli, Bobni in tuljave za kable, Elektromotorji in deli, Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Trento, Italija.

 3. DREWMAT SP. Z O.O.

  Poljska

  DREWMAT SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Cables - spools and reels. Sedež podjetja je v kraju Myslenice, Poljska.

 4. VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K.

  Nemčija

  VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K., ki deluje v panogi Kabli s polnilom. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Kabelska kanalizacija, Bobni in tuljave za kable, Kabelska kanalizacija. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 5. I.T.I.

  Italija

  I.T.I., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Navitja in elektromagneti (solenoidi), reels for wire drawing mills, Navitja in elektromagneti (solenoidi). Sedež podjetja je v kraju Formigine, Italija.

 6. BORKENER KISTENFABRIK GMBH

  Nemčija

  BORKENER KISTENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Škatle in zaboji, leseni, Škatle in zaboji, leseni. Sedež podjetja je v kraju Borken, Nemčija.

 7. COUTTY JEAN (SA)

  Francija

  COUTTY JEAN (SA), ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Deluje tudi v panogah Umetne mase - embalaža, Zamaški in pokrovi, iz umetne mase, Umetne mase - embalaža, Zamaški in pokrovi, iz umetne mase. Sedež podjetja je v kraju Oyonnax, Francija.

 8. TEMPO TROMMELS & ROLLEN B.V.

  Nizozemska

  TEMPO TROMMELS & ROLLEN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Middenmeer, Nizozemska.

 9. LAMELA ELECTRIC, A.S., ODSTEPNY ZAVOD KABELOVNA CHYSE

  Češka Republika

  LAMELA ELECTRIC, A.S., ODSTEPNY ZAVOD KABELOVNA CHYSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Kabli in žice, električni in telefonski, Bobni in tuljave za kable, Kabli in žice, električni in telefonski, Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Chyse, Češka Republika.

 10. NINGBO AOBOER ELECTRIC CO., LTD.

  Združene Države

  NINGBO AOBOER ELECTRIC CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Us, Združene Države.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno