• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • bonsaji

Rezultati za

Bonsaji - Uvoz izvoz

 1. LUXURYTREES.COM®

  Avstrija

  LUXURYTREES.COM®, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Lončnice, Sadno drevje, Bonsaji, landscape architecture, Lončnice, Sadno drevje, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju St. Johann In Tirol, Avstrija.

 2. MB MAŽAS MEDIS

  Litva

  MB MAŽAS MEDIS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Bonsaji. Deluje tudi v panogah pre-bonsai. Sedež podjetja je v kraju Alytus, Litva.

 3. BENAGES PLANTS

  Španija

  BENAGES PLANTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bonsaji. Deluje tudi v panogah palm trees, olive tree, mediterranean plants, conifers. Sedež podjetja je v kraju Cambrils, Španija.

 4. RAISIO BONSAI AND GARDEN

  Finska

  RAISIO BONSAI AND GARDEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Bonsaji. Deluje tudi v panogah bonsai, pots, garden tools. Sedež podjetja je v kraju Raisio, Finska.

 5. BERINGGAARD APS

  Danska

  BERINGGAARD APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, posušeno. Deluje tudi v panogah Bonsaji, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Bonsaji, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Gilleleje, Danska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR

  Nemčija

  JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Gundheim, Nemčija.

 2. C.P. ONLINESHOP

  Avstrija

  C.P. ONLINESHOP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Köflach, Avstrija.

 3. ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE

  Nemčija

  ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Sickte, Nemčija.

 4. GARTENLAND PRODUKTION GMBH

  Nemčija

  GARTENLAND PRODUKTION GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Aschersleben, Nemčija.

 5. DER PALMENMANN GMBH

  Nemčija

  DER PALMENMANN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Castrop-Rauxel, Nemčija.

 1. HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG

  Nemčija

  HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Drevesnice in gozdarstvo, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Neu-Isenburg, Nemčija.

 2. HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE

  Nemčija

  HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Ellerhoop, Nemčija.

 1. SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K.

  Nemčija

  SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Aurich, Nemčija.

 2. DE BOLSTER

  Nemčija

  DE BOLSTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Stubenberg, Nemčija.

 3. JOSEF SAULE BAUMSCHULEN

  Nemčija

  JOSEF SAULE BAUMSCHULEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 4. J.C. MEYER BAUMSCHULEN

  Nemčija

  J.C. MEYER BAUMSCHULEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline, Sadje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Rellingen, Nemčija.

 5. ANDREAS SCHIEL

  Nemčija

  ANDREAS SCHIEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Schrecksbach, Nemčija.

 6. HARALD WASSERMANN

  Nemčija

  HARALD WASSERMANN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Rastline, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Neustadt, Nemčija.

 7. SAMENHAUS MÜLLER

  Nemčija

  SAMENHAUS MÜLLER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Keltern, Nemčija.

 8. SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA

  Švica

  SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Landquart, Švica.

 1. INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH

  Nemčija

  INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Quedlinburg, Nemčija.

 2. GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG

  Nemčija

  GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Warendorf, Nemčija.

 3. PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG

  Nemčija

  PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Dülmen, Nemčija.

 4. VAN HAGE & CO LTD

  Združena Kraljevina

  VAN HAGE & CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, rezano. Deluje tudi v panogah Rastline, zelenolistne, Rastline, cvetoče, Bonsaji, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Rastline, cvetoče, Bonsaji, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Ware, Združena Kraljevina.

 5. BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER

  Nemčija

  BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Bonsaji. Deluje tudi v panogah bonsai, green bonsai plants. Sedež podjetja je v kraju Besigheim, Nemčija.

 6. SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER

  Nemčija

  SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Lich, Nemčija.

 7. INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID

  Španija

  INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 8. P. J. SCHMIDT

  Nemčija

  P. J. SCHMIDT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Gojene sadike, čebulice in semena, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Bonsaji. Sedež podjetja je v kraju Quedlinburg, Nemčija.

 9. OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN

  Nemčija

  OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Bonsaji. Deluje tudi v panogah olive tree. Sedež podjetja je v kraju Ratingen, Nemčija.

 10. ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI

  Poljska

  ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI, ki deluje v panogi Bonsaji. Deluje tudi v panogah bonsai. Sedež podjetja je v kraju SULECIN, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno