• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • bravina

Rezultati za

Bravina - Uvoz izvoz

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nizozemska

  EUROPEAN GULF COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Živali in živinoreja, Govedo, Živali in živinoreja, halal delicatessen meats, wholesale meats, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 2. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Španija

  OVEJAS Y CORDEROS C.B., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah frozen meats. Sedež podjetja je v kraju Salamanca, Španija.

 3. D C O

  Španija

  D C O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah lamb, frozen mutton. Sedež podjetja je v kraju Les Preses, Španija.

 4. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Turčija

  AŞSAN GIDA A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, pistachios, meat import export, packaging assistance, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 5. DUFRAIS

  Belgija

  DUFRAIS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Bravina, Govedina, Svinjina, Bravina, Govedina, Svinjina, poultry for slaughter. Sedež podjetja je v kraju Aubel, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BOUSQUET VIANDE

  Francija

  BOUSQUET VIANDE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, Bravina, Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, beef, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Luc La Primaube, Francija.

 2. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgija

  ANZCO FOODS EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Sveža kokoš in piščanec, Meso in sveža perutnina, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Oudenaarde, Belgija.

 3. ANGEL APARICIO

  Španija

  ANGEL APARICIO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 4. VEVIBA

  Belgija

  VEVIBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Bravina, Teletina, butcher's shop, biological butchering, Bravina, Teletina. Sedež podjetja je v kraju Bastogne, Belgija.

 5. GEIST-REICH

  Nemčija

  GEIST-REICH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Posušeno sadje, Bravina, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sadje, Posušeno sadje, Bravina, Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Kunreuth, Nemčija.

 1. PROTEINA

  Savdska Arabija

  PROTEINA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Sedež podjetja je v kraju Riyadh, Savdska Arabija.

 2. PG VIAN

  Belgija

  PG VIAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Svinjina, Bravina, Govedina, Svinjina, Bravina, fresh butchered products. Sedež podjetja je v kraju Stembert, Belgija.

 1. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgija

  ROMAIN BOUCHERIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Bravina, butcher's shop, biological butchering, Govedina, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 2. VLEVIA GROUP

  Belgija

  VLEVIA GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 3. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Italija

  SALUMI BILANCIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Potenza, Italija.

 4. BS CARNI S.R.L.

  Italija

  BS CARNI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Carpenedolo, Italija.

 5. E - R - A FOODS S.P.A.

  Italija

  E - R - A FOODS S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Bordighera, Italija.

 6. MACELLO PADANO S.R.L.

  Italija

  MACELLO PADANO S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju San Cipriano Po, Italija.

 7. PAOLO PIRAS S.R.L.

  Italija

  PAOLO PIRAS S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Abbasanta, Italija.

 8. NATURA CARNI S.R.L.

  Italija

  NATURA CARNI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Modugno, Italija.

 1. BUGIN S.R.L.

  Italija

  BUGIN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria Di Sala, Italija.

 2. GIORGIO PIEFFE S.R.L.

  Italija

  GIORGIO PIEFFE S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Scafati, Italija.

 3. AGRILUCE S.R.L.

  Italija

  AGRILUCE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Borgoricco, Italija.

 4. CASTAGNOLI S.R.L.

  Italija

  CASTAGNOLI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Cesena, Italija.

 5. FIORANI & C. S.P.A.

  Italija

  FIORANI & C. S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Piacenza, Italija.

 6. B.T.

  Italija

  B.T., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Viadana, Italija.

 7. FUMAGALLI INDUSTRIA ALIMENTARI S.P.A.

  Italija

  FUMAGALLI INDUSTRIA ALIMENTARI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Tavernerio, Italija.

 8. MACELLERIA SAN GIUSEPPE, S.R.L.

  Italija

  MACELLERIA SAN GIUSEPPE, S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Modica, Italija.

 9. CENTRO CARNE S.P.A.

  Italija

  CENTRO CARNE S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Santa Ninfa, Italija.

 10. M.E.C. S.P.A.

  Italija

  M.E.C. S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Montanera, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno