• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • bravina

Rezultati za

Bravina - Uvoz izvoz

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nizozemska

  EUROPEAN GULF COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Živali in živinoreja, Govedo, Živali in živinoreja, halal delicatessen meats, wholesale meats, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 2. BOUSQUET VIANDE

  Francija

  BOUSQUET VIANDE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, Bravina, Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, beef, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Luc La Primaube, Francija.

 3. DUFRAIS

  Belgija

  DUFRAIS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Bravina, Govedina, Svinjina, Bravina, Govedina, Svinjina, poultry for slaughter. Sedež podjetja je v kraju Aubel, Belgija.

 4. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Turčija

  AŞSAN GIDA A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, pistachios, meat import export, packaging assistance, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 5. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Španija

  OVEJAS Y CORDEROS C.B., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah frozen meats. Sedež podjetja je v kraju Salamanca, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgija

  ANZCO FOODS EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Sveža kokoš in piščanec, Meso in sveža perutnina, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Oudenaarde, Belgija.

 2. D C O

  Španija

  D C O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah lamb, frozen mutton. Sedež podjetja je v kraju Les Preses, Španija.

 3. GEIST-REICH

  Nemčija

  GEIST-REICH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Posušeno sadje, Bravina, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sadje, Posušeno sadje, Bravina, Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Kunreuth, Nemčija.

 4. PG VIAN

  Belgija

  PG VIAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Svinjina, Bravina, Govedina, Svinjina, Bravina, fresh butchered products. Sedež podjetja je v kraju Stembert, Belgija.

 5. ANGEL APARICIO

  Španija

  ANGEL APARICIO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 1. VEVIBA

  Belgija

  VEVIBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Bravina, Teletina, butcher's shop, biological butchering, Bravina, Teletina. Sedež podjetja je v kraju Bastogne, Belgija.

 2. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgija

  ROMAIN BOUCHERIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Bravina, butcher's shop, biological butchering, Govedina, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. VLEVIA GROUP

  Belgija

  VLEVIA GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 2. ZAROCARNI S.P.A.

  Italija

  ZAROCARNI S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Lonate Pozzolo, Italija.

 3. OLIVIERI S.P.A.

  Italija

  OLIVIERI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Pastrengo, Italija.

 4. ORIGINAL POLLO S.A.S. DI VARRACCHIO FRANCESCO & C.

  Italija

  ORIGINAL POLLO S.A.S. DI VARRACCHIO FRANCESCO & C., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Crispano, Italija.

 5. SIBCAS SA

  Francija

  SIBCAS SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Bravina, Prašiči, Bravina, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Surgères, Francija.

 6. ITALCARNI

  Italija

  ITALCARNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Carpi, Italija.

 7. AGRILUCE S.R.L.

  Italija

  AGRILUCE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Borgoricco, Italija.

 8. CANAVESE & C. S.R.L.

  Italija

  CANAVESE & C. S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Priero, Italija.

 1. B.T.

  Italija

  B.T., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Viadana, Italija.

 2. SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L.

  Italija

  SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Traversetolo, Italija.

 3. MACELLERIA SAN GIUSEPPE, S.R.L.

  Italija

  MACELLERIA SAN GIUSEPPE, S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Modica, Italija.

 4. NUOVA ANGELO TURATI S.R.L.

  Italija

  NUOVA ANGELO TURATI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Cusano Milanino, Italija.

 5. FERME DE BELLE-VUE

  Belgija

  FERME DE BELLE-VUE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, Dietna in organska hrana, sheepskin. Sedež podjetja je v kraju Etalle, Belgija.

 6. FUMAGALLI INDUSTRIA ALIMENTARI S.P.A.

  Italija

  FUMAGALLI INDUSTRIA ALIMENTARI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Tavernerio, Italija.

 7. VALCARNI S.R.L.

  Italija

  VALCARNI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Atena Lucana, Italija.

 8. F.LLI CAPPOLA

  Italija

  F.LLI CAPPOLA, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Tocco Da Casauria, Italija.

 9. R.E.CARNI S.R.L.

  Italija

  R.E.CARNI S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Aulla, Italija.

 10. MENNA S.R.L.

  Italija

  MENNA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Caltanissetta, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno