• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • bravina

Rezultati za

Bravina - Uvoz izvoz

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nizozemska

  EUROPEAN GULF COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah fresh sheep meat, fresh meat export, halal certification, Lamb. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 2. DUFRAIS

  Belgija

  DUFRAIS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Bravina, Govedina, Svinjina, Bravina, Govedina, Svinjina, poultry for slaughter. Sedež podjetja je v kraju Aubel, Belgija.

 3. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Španija

  OVEJAS Y CORDEROS C.B., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah frozen meats. Sedež podjetja je v kraju Salamanca, Španija.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Francija

  BOUSQUET VIANDE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, Bravina, Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, beef, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Luc La Primaube, Francija.

 5. D C O

  Španija

  D C O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah lamb, frozen mutton. Sedež podjetja je v kraju Les Preses, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Turčija

  AŞSAN GIDA A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, pistachios, meat import export, packaging assistance, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 2. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgija

  ANZCO FOODS EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Sveža kokoš in piščanec, Meso in sveža perutnina, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Oudenaarde, Belgija.

 3. PG VIAN

  Belgija

  PG VIAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Svinjina, Bravina, Govedina, Svinjina, Bravina, fresh butchered products. Sedež podjetja je v kraju Stembert, Belgija.

 4. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgija

  ROMAIN BOUCHERIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Bravina, butcher's shop, biological butchering, Govedina, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. GEIST-REICH

  Nemčija

  GEIST-REICH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Posušeno sadje, Bravina, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sadje, Posušeno sadje, Bravina, Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Kunreuth, Nemčija.

 1. VEVIBA

  Belgija

  VEVIBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Bravina, Teletina, butcher's shop, biological butchering, Bravina, Teletina. Sedež podjetja je v kraju Bastogne, Belgija.

 2. ANGEL APARICIO

  Španija

  ANGEL APARICIO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 1. PROTEINA

  Savdska Arabija

  PROTEINA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Sedež podjetja je v kraju Riyadh, Savdska Arabija.

 2. VLEVIA GROUP

  Belgija

  VLEVIA GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 3. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Italija

  SALUMI BILANCIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Potenza, Italija.

 4. CARNINGROS S.N.C.

  Italija

  CARNINGROS S.N.C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Treviolo, Italija.

 5. MENNA S.R.L.

  Italija

  MENNA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Caltanissetta, Italija.

 6. ILCA CARNI

  Italija

  ILCA CARNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Pescara, Italija.

 7. MAZZOCCHI S.R.L.

  Italija

  MAZZOCCHI S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Vezza D'alba, Italija.

 8. MESOPOTAMIA CASINGS GIDA ITH.IHR.LTD.STI.

  Turčija

  MESOPOTAMIA CASINGS GIDA ITH.IHR.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah natural entrails. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 1. SOALCA S.R.L. INDUSTRIA LAV. CARNI

  Italija

  SOALCA S.R.L. INDUSTRIA LAV. CARNI, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Pretoro, Italija.

 2. ALGA GROUP

  Združene Države

  ALGA GROUP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bravina. Deluje tudi v panogah frozen meats, boned meat. Sedež podjetja je v kraju Forest Hills, Združene Države.

 3. ALOI CARNI DI TAORMINA S.R.L.

  Italija

  ALOI CARNI DI TAORMINA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 4. E - R - A FOODS S.P.A.

  Italija

  E - R - A FOODS S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Bordighera, Italija.

 5. GIORGIO PIEFFE S.R.L.

  Italija

  GIORGIO PIEFFE S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Scafati, Italija.

 6. G. C. CARNI S.R.L.

  Italija

  G. C. CARNI S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Vitulano, Italija.

 7. CANAVESE & C. S.R.L.

  Italija

  CANAVESE & C. S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Priero, Italija.

 8. R.E.CARNI S.R.L.

  Italija

  R.E.CARNI S.R.L., ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Aulla, Italija.

 9. CASTAGNOLI S.R.L.

  Italija

  CASTAGNOLI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Cesena, Italija.

 10. SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L.

  Italija

  SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Bravina, Meso in mesni izdelki, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Traversetolo, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno